Paşte fericit!

Sambata

Inter-Milan AMBELE DAU GOL

Una dintre ele, castigatoarea, ramane in cursa de calificare in Europa, obiectiv important pentru imagine. Daca mai punem la socoteala si faptul ca e derby de traditie, rezulta spectacol in care credca ambele echipa inscriu

 

Deportivo- Malaga X/1

Dupa ce a castigat acasa cu FC Barcelona, Malaga trebuie sa confirme forma excelenta. Depor a dat doua goluri etapa trecuta, dar degeaba. Castiga echipa lui And one, Deportivo, dar foarte greu. Probabil in ultimul sfert de ora

 

Tottenham- Bournemouth X/1

Tottenham stie ca se poate apropia de liderul Chelsea. Acum este la 7 puncte si este neinvinsa pe teren propriu. Pare un duel inegal. Cu toate acestea, gazdele vor castiga abia in repriza a doua.

 

TSKA Moscova- Rostov 1

Militarii dau o lupta la baioneta cu Zenit pentru locul doi. Acum sunt la egalitate. SKA Rostov nu are griji, e la mijlocul clasamentului.

 

Pescara- Juve 2/2 JUVE MINIM 2 GOLURI

Si euforici dupa corectia aplicata Barcelonei, dar si mult mai valorosi, juventinii vor castiga la scor. Deja din prima repriza vor avea avantaj

 

Roma- Atalanta GOL ATALANTA

Acum e acum. Roma trebuie sa castige neaparat pentru a se apropia la 4 puncte de Napoli si pentru a se distanta de Napoli la 7 puncte. Atalanta a castigat ultima deplasare 5-0 la Genoa, dar penultima a pierdut cu 7- la Inter ! Atalanta joaca deschis si da un examen.

 

Duminica

WBA-Liverpool 2

Liverpool ataca in continuare locul doi. Are un program foarte usor in ultimele 6 etape, iar din acest joc trebuie sa castige toate punctele puse in joc. Sigur, toti o cunoastem pe Liverpool, cum se incurca singura, dar acest joc trebuie castigat neaparat.

 

Feyenoord- Utrecht X/1

Feyenoord are un singur punct in fata lui Ajax in lupta pentru titlu, dar in ultimele doua deplasari a obtinut un singur punct ! In tur, cu Utrecht, a fost egal, 3-3 ! Oaspetii si-au asigurat calificarea in play off-ul pentru Europa League.

 

Gaz Metan- Pandurii X/1

La ceea ce se intampla la Pandurii, ar fi o victorie logica a gazdelor, numai ca trupa lui Stoican, mai ales datorita antrenorului, este foarte greu de batut. Se organizeaza formidabil in defensiva.

 

Comentarii