Sambata si Duminica: Propuneri din campionatele externe

Sambata

Rizesport- Istanbul B     X
Pe valoare castiga oaspetii, numai ca Rizespor lupta disperata pentru evitarea retrogradarii. Istanbul a ramas destul in spatele lui Besiktas, asa ca sansele la titlu sunt mici. E posibl un meci egal pe ambitia gazdelor si delasarea oaspetilor
 

Malaga- Valencia X2, GOL Valencia
Ambele echipe sunt scapate de grija retrogradarii. Malaga nu este foarte buna acasa, chiar daca a batut pe Barcelona. A fost o exceptie. Cred ca Valencia, prin jucatorii rapizi poate marca in acest meci si chiar sa castige.
 

Dinamo Zagreb- Hajduk 1
Campionatul va fi castigat de Dinamo, iar Hajduk termina pe locul trei. Nu sunt emotii. Se joaca pe valoare. Castiga gazdele, mult mai bune in aceasta editie si neinvinse acasa.
 

Bayern- Mainz GOL MAINZ
Va fi o victorie a gazdelor, asta e clar. Numai ca oaspetii dau gol, de asta am ales acest meci. Simt ca Mainz, pentru ca joaca deschis, da macar un gol 

Duminica

Sassuolo- Napoli
16 puncte in ultimele 6 etape o transforma pe Napoli intr-o favorita la locul doi. O dorinta uriasa de a participa direct in grupele Champions League o face pe Napoli sa obordeze categoric la victorie orice meci. Ii da mare speranta egalul Romei din etapa trecuta, de pe teren propriu. 

 

Celtic- Rangers 1
Se joaca in semifinalele Cupei. Chiar daca intr-o asemenea competitie orice este posibil, cred totusi ca alb-verzii lui Celtic sunt net superiori, cel putin in acest sezon in care oaspetii abia se readapteaza la primul esalon. 

 

Vitesse- Feyenoord X / 2
Meci deloc simplu pentru liderul Feyenoord. Vitesse cauta puncta in fiecare joc pentru a pastra locul de Europa League. Pozitia din clasament ii da sperante lui VItesse sa o incurce pe Feyenoord.

 

Comentarii