Sambata si Duminica: Propuneri din campionatele externe

Sambata

Atalanta- Bologna AMBELE INSCRIU
Atalanta este pe loc european si joaca ofensiv. Bologna este linistita, salvata de la retrogradata, dar si ea este o echipa care poate ds lovitura. In mod normal ambele inscriu

 

Cracovia- Legia 2
Este ultima etapa, ultima speranta pentru Legia s acastige campionatul. Este la un pucnt in spatele Jagelloniei. Victoria este obligatorie 

 

Pogon-  Lechia X, AMBELE INSCRIU
Pe terenul propriu, Pogon este puternica. A pierdut doar de doua ori. Chiar daca Lechia este deja calificata in cupele europene, vrea sa isi pastreze locul trei. 

 

Chelsea- Tottenham SUB 3 GOLURI, 1
Se joaca in semifinalele Cupei. Cu cutitele pe masa. Va fi oarte tacticizat. Sigur nu se dau multe goluri. Sub 3. E foarte posibil ca echipa gazda sa castige la limita

 

Borussia M- Dortmund   X
Maxim egal pentru oaspetii. Gazdele lupta pentru a pastra locul European de EL. Teren greu pentru Dortmund. Dupa eliminarea din Champions, oaspetii vor acuza socul si…oboseala.

 

Fiorentina- Inter X, SCOR 1-1
Echipa viola a pierdut un singur meci pe teren propriu. Inter vine dupa un 2-2 acasa cu Milan, cand a primit gol la ultima faza.Ambitia amandurora va decide jocul. Ambele dau gol, dar cred ca Fiorentina nu poate castiga. Vad un egal cu scor exact 

 

Espanyol- Atletico AMBELE DAU GOL
Espanyol a castigat ultimele 4 meciuri de pe teren propriu. Sigur, Atletico este adversar, de calibru, dar si obosit dupa Champions League. Gazdele pot marca, dar oaspetii pot castiga. Ambele echipe inscriu este varianta sigura de pariu.

 

Sporting- Benfica X, AMBELE DAU GOL, SCOR 1-1
Foarte interesant meci. Greu pentru lider. Etapa trecuta s-a incurcat Porto. Ced ca acum se incurca Benfica. Un egal este ceea ce poate obtine Benfica in cel a fericit caz. Sporting este redutabila acasa. A pierdut un singur meci

Duminica

Liverpool- Crystal AMBELE INSCRIU, X
Cormoranii sunt celebrii pentru modul in care pierd puncta uriase aiurea, mai ales acasa. Crystal este echipa care joaca ultra spectaculos, ultra ofensiv. E posibila o bomba. Crystal a batut si pe Chelsea. Asadar, poate.

Galatasaray- Fenerbahce 1 sau AMBELE INSCRIU, PESTE 2 GOLURI IN MECI
Ambele echipe sunt sigure de calificarea in Europa League, doar ca invingatoarea poate forta pe finalul campionatului chiar locul doi de Champions League. Aceasta este si miza acestui derby in care sigur ambele echipe marcheaza. Nu cred ca va fi egal. Galata nu a facut egal acasa pana acum. 

 

TSKA- Ludogoret X
Oaspetii sunt campioni. Din nou. Va fi un meci al orgoliilor. Cu sacii in caruta, oaspetii nu vor trage foarte tare in acest joc in care militarii vor da totul. 

 

Real- Barcelona AMBELE INSCRIU, SCOR 1-1, X
Nu cred ca Barcelona termina al treilea meci fara sa marcheze. Barca da gol sigur. Nu cred ca lui Real nu-I convine un egal. Va fi remiza cu goluri.

 

Lyon- Monaco X
Foarte greu meci pentru Monaco. Amandoua sunt in continuare europene. Lyon in EL, iar monegascii in Champions. Oboseala si euphoria isi pot spune cuvantul. Foarte putine goluri vad in acest joc. POate si un egal, chiar daca oaspetii risca mult daca pierd doua puncta. In lupta pentru titlu.

 

Porto- Feirense    1/1
Etapa trecuta, Porto a pierdut puncte uriase. Va fi un success clar de data aceasta pentru Porto.

 

Comentarii