Sambata si Duminica: Propuneri din campionatele externe

Nurnberg- Stuttgart X

Pentru svabi nu va fi usor sa castige in aceasta deplasare, chiar daca Nurnberg nu mai are motivatie, in afara respectului pentru abonatii care umplu stadionul meci de meci. Stuttgart e lider, dar la trei puncte de locul barajului. Un punct nu este rau.

 

Rangers- Celtic 2

Saptamana trecuta, asa cum anticipam, Cetic s-a impus in semifinala Cupei. Celtic e deja campioana si inca nu a fost invinsa, dar nici Rangers nu a pierdut acasa. Egalul vine perfect, dar totusi nu va fi asa. Celtic se impune iar. Chiar daca lumea crede ca va fi o revansa a lui Rangers.

 

Leipzig- Ingolstadt 1

Valoarea face diferenta in acest joc. Leipzig nu vrea sa riste pe final de campionat. Mai sunt patru etape, iar ei au 6 puncte in fata Borussiei Dortmund. Oaspetii sunt ca si retrogradati.

Roma- Lazio 1

Roma e mai buna, e pe locul doi si vrea sa-l pastreze. In tur a castigat Roma cu 2-0. Nu cred ca poate avea probleme. Lazio nu a aratat forta in deplasare.

 

United- Swansea X / 1

Un 1 solist si mare. Pe langa faptul ca United a pierdut un singur meci acasa, mai lupta si pentru locul trei pe final de sezon. Swansea este foarte aproape de retrogradare, in cazul unui esec. Victoria gazdelor va fi obtinuta greu

 

Gent- Anderlecht X

Anderlecht nu este echipa care sa piarda de doua ori la rand. Forteaza victoria pntru un final linistit de campionat si fuga spre trofeul de campioana.

 

 

Bologna- Udinese X

Bologna nu castiga de patru jocuri. Nici acum nu are meci usor. Sigur este ca nu pierde. Egalul e de baza. Sigur este si ca ambele echipe vor inscrie. Va fi meci spectaculos pentru ca amandoua sunt scapate de griji.

 

Crotone- Milan 2

Egalul de la Pescara si esecul de acasa cu Empoli, ne-au aratat un Milan “distrat”. Daca totusi vrea sa joace in Europa, Milan trebuie neaparat sa castige la Crotone, echipa care se afla in zona minata.

Comentarii