Sambata si Duminica: Propuneri din campionatele externe

 Mainz- Eintracht 1

Va invinge Mainz. Ea are nevoie de victorie pentru salvarea de la retrogradare. Oaspetii sunt aproape in vacanta. Oricum, Eintacht a pierdut multe jocuri pe teren strain

Fiorentina- Lazio 1

Echipa viola este obligata sa castige. In ultimele 4 jocuri are o singura victorie. Pe teren propriu un singur esec. Lazio este intr-o zona din care nu poate avansa, dar nici cobora.

Espanyol- Valencia PESTE 2,5 GOLURI, AMBELE INSCRIU

Am ales acest meci linistit pentru ca vad sigur goluri in ambele porti. Sunt trupe ofensive si linistite in clasament.

Fulham- Reading 1

In general, la un baraj echipa gazda e favorita. Asa cred ca se intampla si de aceasta data. Fulham porneste cu prima sansa chiar si la promovare.

Torino-Napoli 2/2

Din start, Napoli se arunca spre poarta gazdelor. Au uriasa nevoie de trei puncte pentru a termina pe locul doi, care duce direct in grupele Ligii Campionilor. Au sana lor uriasa, respectiv faptul ca Roma are acasa cu Juve. Meci infernal.

Real Madrid- Sevilla 1

Ultimul hop inaintea unui nou titlu. Sevilla e nuca tare, dar in ultima perioada a pierdut puncte uriase. Daca le-ar fi castigat, ramaneau intr-un obiectiv maret, asa…

Villarreal- Deportivo X/1

Villarreal trage tare pe finalul campionatul;ui sa ramana in zona Europa League. E lupta mare in trei pentru doua locuri. Villarreal nu vrea sa riste. Depor are nevoie si ea de un punct in ultimele doua meciuri, pentru a ramane in Prmnera !

Comentarii