Jucătoarele de tenis s-au dezbrăcat pentru Sports Illustrated

Deschide-ti cont si pariaza legal aici...
Serena Williams, care a revenit recent pe prima poziţie în clasamentul mondial WTA, a renunţat la inhibiţii şi a realizat un pictorial de excepţie. Nu este pentru prima dată când Serena acceptă această provocare. Americanca a mai apărut şi în ediţia din 2003. Alături de ea, apare şi canadianca de 22 de ani, Eugenie Bochard, locul 45 în clasamentul mondial, care conform revistelor mondene, este socotită una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul WTA. Caroline Wozniacki a fost şi ea aleasă să pozeze pentru revista Sport Illustrated în costum de baie. Jucătoarea de 26 de ani a mai realizat un pictorial pentru celebra revistă şi în 2015, în timp ce pentru Bouchard a fost o experiență în premieră.  Dacă de-a lungul timpului  mai multe jucătoare de tenis au pozat pentru această revistă, gimnastele sunt pentru prima oară în centrul atenției.
Printre jucătoarele de tenis care au apărut în costum de baie se numără: Steffi Graf (1997), Anna Kournikova (2004) Venus Williams (2005),  Maria Şarapova (2006), Ana Ivanovici (2010).
Pe coperta din acest an apare Kate Upton, fotomodel și actriță americană. Primul număr al acestei ediții a apărut în 1964.

Comentarii