Regulament Concurs Cota 2

ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este PERȚ RAUL ANDREI PFA, cu sediul în România, localitatea Oradea, strada Vasile Conta, nr.10, ap.13, înregistrată la Registrul comerțului sub numărul F05/65/2014, C.U.I. 32665134, reprezentată legal de Perț Raul.

DURATA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE

Concursul se va desfășura zilnic, începând cu data 15 mai 2017 și până la 12 iunie 2017 pe pagina de facebook Ponturi si Pariuri.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La concurs poate participa orice persoană fizică majoră cu domiciliul în România, care a împlinit vârsta de 18 ani la data începerii „Concursului Cota 2”, are un cont activ pe site-ul www.ponturisipariuri.com și are cont deschis prin intermediul site-ului ponturisipariuri.com ( creeaza cont ) la operatorul care sponsorizează acest concurs. Contul trebuie să fie verificat pentru a putea încasa premiile.

Angajații și colaboratorii Perț Raul Andrei PFA nu au drept de participare la concurs. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor din prezentul Regulament.

PREMII

Premiile se vor credita direct în contul operatorului care sponsorisează acest concurs.

Vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 5 premii saptamanale a cate 50 RON fiecare
  • 8 premii lunare astfel:
  1. Locul 1 – 600 RON
  2. Locul 2 – 300 RON
  3. Locul 3 – 100 RON
  4. 5 Abonamente cu valabilitate de 1 luna pe site-ul www.ponturisipariuri.com

DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

La finalul fiecarei saptamani se vor verifica biletele de cota minim 2 ale fiecarui participant, iar locurile 1-5 vor beneficia de premiile corespunzatoare.

Dupa cele 4 saptamani de desfasurare a concursului se vor desemna primii 8 clasati care vor beneficia de premiile corespunzatoare fiecarui loc.

SPONSORI

Așa cum s-a menționat anterior pentru a putea încasa premiile trebuie să aveți un cont verificat deschis prin intermediul linkurilor de afiliere Ponturisipariuri.com. Dacă nu aveți un cont deschis o puteți face acum:

UnibetDeschide cont

ACORDAREA PREMIILOR

Pentru a vă putea acorda premiile vom avea nevoie de datele de identificare a contului pe care îl dețineți la operatorul de jocuri de noroc online (casa de pariuri).

Dacă nu aveți un cont deschis veți avea la dispoziție în secțiunea SPONSOR linkul prin care să creați aceste conturi.

Premiile se acordă în mod normal în maxim 7 zile lucrătoare de la câștigarea și validarea lor. Organizatorul nu își poate asuma responsabilitatea pentru respectarea acestor termene. Pot exista întârzieri în funcție de perioada anului (de exemplu: concedii).

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula orice premiu oricărui participant pentru orice motiv dacă există suspiciuni privind activitatea corectă a utilizatorului pe site în cadrul concursului.

MECANISMUL DE PARTICIPARE

Pasul 1 – Publicarea biletului. Un bilet se poate publica pe pagina noastra de facebook la topicul cu concursul la orice oră. Trebuie publicat un screenshot cu biletul cota 2,  de la operatorul UNIBET. Biletul nu e obligatoriu sa fie jucat.

Puteți adăuga un singur bilet pe zi.

Biletul trebuie adăugat cu minim 30 de minute înainte de începerea primului eveniment de pe bilet.

Evenimentele trebuie să înceapă între orele 00:00 și 24:00 din ziua respectivă.

Nu aveți voie să jucați tipuri de pariuri cu returnare parțială sau totală de miză.

Dacă un bilet conţine un pronostic cu returnare de miză acesta va fi anulat!

Biletul poate sa conțină oricâte evenimente doriti.

Cota minima a biletului este 2.

Opțiunile de pe bilet nu se mai pot schimba după publicarea biletului.

Pasul 2Validarea Biletului.

Biletele vor fi verificate si validate la finalul fiecarei saptamani.

Dacă un meci este anulat / amânat şi nu se termină în maximum 24 de ore de la ora trecută în script întreg biletul este anulat (dacă restul pronosticurilor sunt câştigate) sau pierdut (dacă cel puţin unul dintre pronosticuri este pierdut)!

Pasul 3Află dacă ai câștigat. După ce se respectă condițiile de acordare a premiilor, un reprezentant al Perț Raul Andrei PFA va verifica totul a decurs în mod corect și va aproba transmiterea datelor la operator pentru creditarea premiului. Vei fi anunțat că ai câștigat. Ține cont, dacă nu ai contul deschis prin link-urile noastre de afiliere cu acest sponsor nu vei putea încasa premiul.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Vom păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

FORȚA MAJORĂ

Pentru scopul acestui Regulament, forţă majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului
din motive independente de voinţă să, şi a cărui apariţie pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament.

Dacă o situaţie de forta majoră împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1082 şi 1083 C.civ. Organizatorul, dacă invocă forţă majoră, este obligat să comunice participanţilor la Concursul existent în termen de 5 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră

 

Comentarii