Sorana Cîrstea, a 4-a favorită a turneului WTA de la Budapesta. Cu cine se poate duela

Deschide-ti cont si pariaza legal aici... .
.
Sorana Cîrstea (locul 61 WTA) este singura  româncă direct acceptată pe tabloul principal al turneului WTA International de la Budapesta (Ungaria, Indoor Hard) care debutează Luni.

După retragerea germancei Petkovic, Cîrstea va fi a 4-a favorită a întrecerii, iar jucătoarele cu care se poate duela le găsiţi AICI .Pe lângă acestea, li se vor mai alătura Ekaterina Alexandrova, beneficiarele de Wild Card, precum şi jucătoarele venite din calificări, calificări în cadrul cărora va participa şi Ana Bogdan (locul 119 WTA), urmând a fi cap de serie.

Pe sfertul de tablou al Soranei va fi repartizată una din favoritele 5-8 (Wickmayer, Parmentier, Dodin, Beck), în funcţie de tragerea la sorţi de Sâmbătă după-amiaza. Dacă va ajunge în semifinale şi dacă se vor respecta calculele hârtiei, românca o va întâlni fie pe Timea Babos (locul 33), fie pe Lucie Safarova (locul 46), iar într-o eventuală finală, pe cea de pe partea opusă de tablou, dintre ultimele două jucătoare menţionate sau pe Julia Goerges (locul 57), favorită 3, dacă cea din urmă va ajunge acolo.

Târgovişteanca va disputa primul meci fie luni, fie marţi, fie miercuri, nu mai devreme de orele prânzului în România. De asemenea,  în proba de dublu va participa Alexandra Cadanţu (locul 143), alături de Nicola Geuer (Germania, locul 109), după cum aţi aflat în premieră tot pe site-ul nostru. Competiţia va fi transmisă în direct de DigiSport !

Credit Foto: Bianca Calea

Comentarii