UPDATE-uri exclusive despre Tecău, Buzărnescu şi Dima, în privinţa programului competiţional al fiecăruia

 

Din informaţiile noastre, Horia Tecău (locul 20, la dublu) se va înscrie la faţa locului, în cadrul turneului ATP 250 de la Geneva, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (locul 25). Din pricina rezultatelor sub aşteptări obţinute în ultima perioadă, Horia şi "Juls" au nevoie de meciuri în picioare înainte de Roland Garros şi se pare că vor face deplasarea şi în Elveţia, pentru a participa în cadrul competiţiei patronate de Ion Ţiriac, unde urmează a fi capi de serie. Tabloul va fi stabilit în această după-amiază.

De cealaltă parte, la feminin, la Strasbourg, Mihaela Buzărnescu (locul 200 la dublu) şi Alona Fomina (locul 209) se vor înscrie şi ele la faţa locului, tot pentru proba pe echipe, sperând să acceadă pe cele două locuri rămase disponibile, din moment ce de pe lista realizată în avans nu au existat retrageri. Tragerea la sorţi va fi efectuată tot astăzi. Acolo le vor aştepta Raluca Olaru şi Olga Savchuk, după cum aţi aflat nu de mult pe site-ul nostru.

În plus, făcând o trecere către proba de simplu, Dragoş Dima (locul 316 ATP) s-a retras de la Shymkent Challenger (Kazahstan, zgură), care urma să înceapă luni. Sunt şanse bune ca acesta să fi primit (în schimb) un Wild Card pe tabloul turneului ITF de $25.000 de la Bacău, unde este campionul en-titre.

Geneva va fi transmis de EuroSport, iar Strasbourg de Digi Sport !

Daniel Radu

Foto : Barcelona Open Sabadell, schooltennis.ru şi facebook.com/dragos.dima.1238

Comentarii