Pariuri gratuite de 50 RON în fiecare săptămână şi extra câştiguri la pariurile multiple!


Cele mai interesante competitii din fotbalul mondial care se joaca in iunie sunt Cupa Confederatiilor si Campionatul European U21. Unibet mareste miza pentru ambele turnee si iti aduce 2 propuneri de nerefuzat!

Summer Free Bet Club iti aduce un pariu gratuit de 50 RON in fiecare saptamana, pana pe 2 iulie. Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi 125 de RON pe meciurile de la Europeanul U21 si de la Cupa Confederatiilor. Pariurile care se califica pentru promotie sunt cele de tipul marcator (oricand, primul sau ultimul), scor corect, wincast si scorecast. Doar pariurile pre-meci sunt luate in considerare.

Mecanismul promotiei:

1. Pariaza 125 de RON pe tipurile de pariuri eligibile (marcator, scor corect, wincast si scorecast) cu o cota de minim 1.40.
2. Doar pariurile pre meci se califica pentru promotie. Pariurile multiple se califica atata timp cat cote acumulate depasesc 1.40.
3. Poti paria pe orice meci de la Europeanul U21 sau Cupa Confederatiilor.
4. Fiecare perioada promotionala se desfasoara de luni, ora 00:00 pana duminica, ora 23:59.
5. Pariurile gratuite sunt creditate in fiecare zi de luni, cel tarziu pana la ora 12:00 CEST.

A doua promotie pe care ti-o propunem iti aduce castiguri suplimentare de pana la 5000 RON pentru pariurile multiple! Poti castiga cu 25% in plus la pariuri multiple cu 4 selectii pe meciurile de la Campionatul European U21 si Cupa Confederatiilor. Bonusurile pentru pariurile castigatoare pot insuma maxim 5000 RON pe saptamana.

Cum te inscrii:

1. Opteaza pentru inscriere accesand aceasta pagina.
2. In zilele de 16,19 si 26 iunie, pariaza pe un bilet cel putin 4 selectii pe meciurile de la CE U21 si Cupa Confederatiilor.
3. Dupa ce ai selectat cel putin 4 meciuri eligibile, activeaza bonusul de 25%
4. Doar pariurile pre meci de tipul 1X2 participa la promotie.
5. Fiecare selectie trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.20 iar miza maxima este de 125 RON.

Comentarii