Problemele medicale continuă pentru Monica Niculescu. Informaţii noi şi despre Cîrstea, Ţig sau Olaru

 

EXCLUSIV : Problemele la genunchiul stâng par să nu se mai termine pentru Monica Niculescu (locul 50), care s-a retras şi de la Mallorca (WTA International, Spania), după ce în prealabil renunţase şi la Nottingham. În 2016 ea nu a evoluat pe iarbă, înainte de Wimbledon, tot din motive medicale.

Astfel, după ce v-am relatat tot în exclusivitate despre forfait-ul Simonei Halep de la Birmingham, se pare că România nu va avea vreo reprezentantă (în WTA) nici în următoarea săptămână de turnee care se dispută pe suprafaţa verde.

Totuşi, Sorana Cîrstea (locul 59) şi Patricia Ţig (locul 118) încă speră să acceadă la Mallorca, respectiv Birmingham, dar şansele sunt foarte mici. Ele nu s-au înscris în calificări şi au nevoie de cel puţin încă şase retrageri fiecare, în puţinul timp rămas, pentru a evolua acolo.

De asemenea, nici la dublu nu stăm mai bine, Raluca Olaru (locul 43) nefigurând pe listele realizate în avans. Partenera sa, ucraineanca Olga Savchuk va juca la Birmingham alături de Nadiia Kichenok. Întrecerile menţionate vor fi transmise de Digi Sport !

Daniel Radu

Foto : Neal Trousdale (OpenTenis)

Comentarii