SURSE: Radwanska s-ar putea retrage şi din turneul de la Eastbourne. Trei români sunt acolo, pe liste

 

Conform surselor noastre, după ce a renunţat în a mai evolua în cadrul turneului de la Birmingham, poloneza Agnieszka Radwanska (locul 10 WTA) ar putea declara forfait şi de la Eastbourne (Premier, Marea Britanie, iarbă), din pricina problemelor medicale. Deşi motivul oficial al retragerii de la Birmingham este o problemă virală care o macină ultima perioadă, se poate şi ca accidentarea la piciorul drept suferită înainte de Madrid să fi recidivat.

La turneul britanic, tot în exclusivitate vă spunem faptul că Sorana Cîrstea (locul 59) şi Marius Copil (locul 91 ATP) apar pe listele de calificări. Acestea debutează pe 24 iunie. Printre rezerve mai figurează Ana Bogdan (locul 111), ea fiind a 12-a sub linie. Pe tabloul principal ar urma să participe Monica Niculescu (locul 50), dar accidentările încă îi dau bătăi de cap .

Marius, care se află momentan în semifinale la Nottingham Challenger (GBR, €127k+H), s-a retras de la turneul de săptămâna viitoare, Ilkley Challenger (GBR, €127k), dorind să ia o pauză după programul competiţional intens pe care l-a avut. De asemenea, în loc de calificări la Eastbourne, acesta are şanse să acceadă ulterior, direct pe tabloul principal al celuilalt ATP 250, Antalya (Turcia, iarbă). El este al 7-lea pe lista "de aşteptare".

Meciurile fetelor de la Eastbourne vor fi transmise de Digi Sport, în timp ce ale băieţilor se vor vedea la EuroSport !

Daniel Radu

Foto : Getty Images şi Neal Trousdale (OpenTenis)

Comentarii