EXCLUSIV : Am aflat şi cine a primit al 3-lea Wild Card la BRD Bucharest Open ! Are 22 ani şi e născută în jud. Bihor. Cine este ea


După ce la începutul lunii v-am prezentat, tot în exclusivitate, primele două jucătoare care au primit Wild Card la BRD Bucharest Open, astăzi v-o prezentăm pe cea de-a 3-a şi totodată ultima !

Numele ei este Irina Bara, are 22 ani şi este originară din Ştei, jud. Bihor. Astfel, Irina, antrenată de tatăl ei Călin Bara, va fi la prima apariţie pe un tablou principal al unui turneu WTA, la simplu. Luni, ea va deveni totodată prima româncă ce pătrunde în premieră în Top 200, în această probă, după mai bine de doi ani şi patru luni, fix pe poziţia 200. Ultima care a spart această barieră a fost Patricia Ţig, pe data de 1 martie 2015.

Conform surselor noastre, bihoreanca ar urma să se înscrie şi la dublu, pe locurile "on-site", alături de croata Tereza Mrdeza (locul 236), dar mai multe informaţii în acest sens vom avea mâine. Acolo, românca se află pe locul 145 ! Iată şi cine s-a înscris pe lista realizată în avans, AICI !

Meciurile principale de la BRD Bucharest Open debutează pe 17 iulie, în direct la Digi Sport ! Tragerea la sorţi (simplu) va fi efectuată sâmbătă, de la orele 15.00, iar cea pentru dublu va avea loc duminică.


Bilete încă puteţi găsi în reţeaua Eventim.

Daniel Radu

Foto : facebook BRD Bucharest Open şi Blaze_SW19

Comentarii