Profit de 50% pe meciurile din Liga 1, plus pariuri live gratuite, de la Unibet !

 

Stim ca nu iti place doar sa castigi cu orice pret, dar ca vrei sa te si distrezi! Iar daca meciurile din Liga 1 iti ridica pulsul si traiesti actiunea din teren la cote maxime, atunci Unibet este locul ideal unde sa pariezi pe fotbalul intern.

Indiferent daca iti place sa pariezi pre-meci sau consideri ca pariurile live merg mana in mana cu meciul urmarit de pe stadion, acasa sau cu prietenii in oras, avem o oferta care cu siguranta iti va fi pe plac. Pariurile pe Liga 1 nu au fost niciodata mai spectaculoase la Unibet!

 

Esti expert la pariuri pe Liga 1? Arata-ne ca formatiile romanesti nu au secrete pentru tine si Unibet iti rasplateste cunostintele. Toate bilete castigatoare cu cel putin 4 selectii din Liga 1 primesc un profit de 50%!

Cum functioneaza:

  1. Opteaza de pe pagina promotiei pana cel tarziu la ora 12:00 in ziua in care se joaca primul meci al etapei.

  2. Dupa ora 13:00, creeaza un bilet cu cel putin 4 selectii din Liga 1.

  3. Biletul trebuie sa contina doar selectii pre-meci, cu o cota de minim 1.20 fiecare.

  4. Selecteaza oferta de crestere a profitului cu 50%. Dupa selectarea ofertei, cota finala a biletului va creste cu 50%.

  5. Miza maxima pentru biletul cu profit crescut este de 100 RON iar bonusul maxim pe care il poti primi este de 1000 RON.
 

Vrei sa urmaresti fiecare faza din meciul formatiei tale favorite cu sufletul la gura? La Unibet stim ca nu iti place doar sa castigi, ci sa si traiesti actiunea la cote maxime. Iar actiunea si adrenalina merg mana in mana cu pariurile live. In fiecare etapa, meciurile din Liga 1 iti aduc un pariu live gratuit.

Alatura-te actiunii cu Unibet si castiga un pariu live gratuit de 25 RON in fiecare saptamana cand pariezi live pe meciurile din Liga I.

Cum primesti pariul live gratuit:

  1. Opteaza pentru promotie de aici.

  2. Plaseaza minim 4 pariuri live de cel putin 25 RON pe meciurile din Liga 1 in fiecare saptamana, de marti pana lunea urmatoare.

  3. Doar pariurile live simple cu cote de minim 1.40 se califica pentru promotie.

  4. Daca ai respectat conditiile, in fiecare zi de marti, pana la ora 17:00 primesti un pariu live gratuit de 25 RON.

Comentarii