Cotă incredibilă la FCSB – Dinamo ! La Unibet, cu 30 de RON faci 150 RON cash dacă marchează ambele !

 

Macheaza ambele la FCSB – Dinamo ? La Unibet, cu 30 de RON faci 150 RON cash pe acest pariu!

A sosit momentul pentru un nou derby ! FCSB si Dinamo impart din nou Romania in 2 si promit spectacol intr-o rivalitate care anul viitor va implini 70 de ani.

​​​​​Ultimele 9 meciuri directe dintre FCSB si Dinamo au adus goluri in ambele porti !

​​Sezonul acesta, Alibec si compania au marcat in 10/11 meciuri in Liga 1. Nici Dinamo nu sta rau, cu gol marcat in 8 dintre cele 10 partide jucate pana acum. Crezi ca vom avea din nou goluri in ambele porti?

 

La Unibet, cu 30 de RON poti castiga 150 de RON bani cash daca pariezi pe „ambele marcheaza”, fara sa risti nimic! Ai o cota de 5.00 pentru ambele marcheaza, iar toate castigurile iti vor fi creditate in cont sub forma de cash! Vezi mai jos cum profiti de aceasta super promotie (care se adreseaza doar clientilor noi) :

  1. DESCHIDE UN CONT FACAND CLICK AICI intre 21 septembrie ora 00:00 CET şi 24 septembrie, ora 20:30 CET.

  2. Pentru a profita de promotie, introdu codul promotional COTE-MARITE pe pagina de inregistrare. Da click pe „Vizualizeaza toate ofertele” si completeaza codul COTE-MARITE in campul disponibil, sub textul „Aveti un cod promotional? Introduceti-l aici.”

  3. Primul pariu plasat trebuie sa fie pe „ambele marcheaza” la FCSB – Dinamo (cota actuala 1.90).

  4. Miza minima este de 30 RON. Poti paria mai mult, insa doar aceasta miza va fi multiplicata pana la cota de 5.00.

  5. Daca pariul este castigator contul tau va fi creditat cu: „suma pariata” X „miza pariului afisata pe bilet”. Daca pariezi 30 RON la cota actuala de 1.90, vei primi in cont suma de 57 RON.

  6. In maxim 72 de ore, castigurile suplimentare vor fi creditate in cont, pentru o miza de maxim 30 de RON. Asta inseamna ca vei mai primi 93 de RON sub forma de bani cash. Va trebui sa accepti aceasta oferta din contul tau Unibet.

  7. Daca pariul este pierzator, contul tau va fi creditat cu suma pariata, in limita a 250 RON, sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe pariuri pre-meci sau live cu cote de cel putin 1.40.

  8. Doar pariurile single pre-meci plasate pana la ora inceperii meciului se califica pentru aceasta promotie.

​​​​

PROFITA ACUM (CLICK)

 

Comentarii