EXCLUSIV : Tandemul Begu / Olaru revine de aceeaşi parte a fileului, la Moscova. Alte două românce vor evolua la dublu la Luxemburg, cu şansa extinderii la trei

 

Ultimele liste ale turneelor WTA din sezonul curent au fost definitivate, iar noi vă spunem ce românce figurează pe acestea. Aşadar, în capitala Rusiei, la Moscova (Premier, Indoor Hard), în proba de dublu, tandemul Irina Begu / Raluca Olaru va reveni de aceeaşi parte a fileului. În 2017, cele două au câştigat titlul la BRD Bucharest Open şi au evoluat apoi şi în SUA, în turneele Premier 5 ce au urmat, precum şi la US Open.

Pe lista rezervelor mai apare perechea Irina Bara / Chantal Skamlova, cu şanse mici de a accede ulterior însă, fie şi pe locurile rămase "on-site", ţinând cont de clasamentul lor combinat (266) mai slab pentru o întrecere de asemenea anvergură. Transmisia va fi asigurată de Digi Sport, începând cu 16 octombrie.

De cealaltă parte, la Luxemburg (WTA International, Indoor Hard), Mihaela Buzărnescu (locul 112) va juca alături de Oksana Kalashnikova (Georgia, locul 67), în timp ce Monica Niculescu o va avea ca parteneră pe iberica Lara Arruabarrena (locul 61). Cele două ar putea evolua împreună şi la Linz, unde Arruabarrena era înscrisă alături de Sorana Cîrstea, dar s-au retras de pe lista rezervelor şi se pot reorienta. De asemenea, Alexandra Cadanţu / Prarthana Thombare (India) sunt echipa cu numărul doi sub linia celor direct acceptate.


Vezi şi cine va evolua la simplu, în cadrul competiilor menţionate, AICI !


Daniel Radu

Foto : Jimmie48 Photography, Neal Trousdale (opentenis.ro), Engie Open Biarritz, Tobias Fröhlich şi Frank Cornelissen

Comentarii