EXCLUSIV : Florin Mergea revine în turnee la mijlocul lunii curente, urmând a face pereche cu Marius Copil la Stockolm. Apoi, el va relua parteneriatul cu Adrian Barbu

 

Florin Mergea (locul 49 ATP, la dublu) a revenit din scurta vacanţă cu forţe proaspete, iar începând din 16 octombrie, vă spunem în exclusivitate faptul că îl vom putea vedea din nou la lucru în meciurile oficiale, în cadrul turneului de tip ATP 250 de la Stockolm (Indoor Hard). În capitala Suediei, el urmează să facă pereche cu Marius Copil (locul 77 ATP, la simplu). Iată AICI lista cu echipele înscrise !

După Stockolm, Florin va merge în Israel, unde va încerca, alături de colegii săi din echipa de Cupa Davis, să menţină România în Grupa I Euro-Africană (27-29 oct.). Apoi, el nu va face pauză şi va relua parteneriatul cu Adrian Barbu (locul 499), cei doi urmând să ia drumul Greciei, pentru trei turnee de $15.000 de tip Futures, care se vor disputa pe Hard, din 6 noiembrie, în orasul Heraklion din insula Creta.

De cealaltă parte, după Kaohsiung, Marius va reveni în Europa, unde este pe tabloul Challenger-ului de €64.000 de la Ortisei (Italia, Indoor Hard), tablou pe care îl puteţi consulta AICI ! După Ortisei, elevul lui Andrei Mlendea va merge la Stockolm unde va participa şi în proba de simplu. Tot în exclusivitate, vă spunem că a rămas primul sub linia celor direct acceptaţi în competiţia suedeză, dar va accede ulterior, chiar şi fără retrageri, ţinând cont de faptul că este aproape imposibil ca ambele Special Exempt-uri (via Shanghai Masters) să fie utilizate.

Meciurile de la Kaohsiung şi Ortisei pot fi urmărite AICI ! Marius va juca astăzi finala turneului din Taiwan, în jurul orelor 10:45 a.m.


UPDATE : Arădeanul a pierdut finala de la Kaohsiung şi apoi s-a retras de la Ortisei, din pricina unor uşoare probleme la umăr. În plus, în primul paragraf am adăugat şi lista echipelor înscrise la Stockolm !


Daniel Radu

Foto : Comesad BCR Open şi Instagram Marius Copil

Comentarii