Fii unul dintre cei 8 pariori care vor împărţi 30.000 RON la Campionatul de pariere live - București 2017 !

 

Daca esti parior si nu ai primit vestea inca, afla ca Unibet organizeaza un Campionatul de pariere live, in București. afla cum poti castiga unul din cele 8 pachete de participare la Campionatul de Pariere Live din capitala, in cadrul caruia se vor pune la bataie 30.000 RON.

CE PUTETI CASTIGA ?

Inainte de a va spune ce trebuie facut pentru a intra joc, iata ce include fiecare dintre cele 8 pachete :

  • Cazarea pentru 3 nopti la Hotelul JW Marriott Bucuresti, pentru cei calificati + un oaspete
  • Participare la Finala Campionatului de Pariere Live, intre 25 si 27 noiembrie
  • Mic-dejun inclus pentru ambii oaspeti
  • Cina in grup organizata sambata pentru toti oaspetii la unul dintre cele mai selecte restaurante din Bucuresti
  • Sansa de a castiga o parte din cei 30.000 RON
  • Activitati surpriza, organizate de Echipa Unibet.

 

IATA CE TREBUIE SA FACI : 

1. Pentru a participa la promoție trebuie inițial sa optezi pentru ea. Apasa AICI !

2. Apoi, pentru a te califica, nu trebuie decât să pariezi, pre-meci sau live, pe evenimentele tale sportive preferate și să acumulezi puncte, pentru a ajunge în finală.


Calificări:

Rundele de Calificare Online se vor desfășura între data de 2 octombrie, orele 00.00 CET, până la data de 15 octombrie, orele 23.59 CET, iar primii 8 jucători din finală vor câștiga o un pachet de participare la evenimentul din Bucuresti, la Marea Finală a Campionatului de Pariere Live.

Din data de 3 octombrie, clasamentul calificărilor, cu rezultatele competiției ( în partea dreaptă a paginii ) va fi actualizat în fiecare zi lucrătoare, la orele 15.00 CET, până la finalul rundelor de calificare, pe data de 15 Octombrie. Câștigătorii vor fi notificați personal iar numele acestora va fi afișat pe site.


PROFITA ACUM, APASAND AICI !

 

Clasamentul va fi efectuat având în vedere formula:

Suma mizată

nu există o miză minimă

X

Numărul de evenimente de pe biletul de joc

Simplu - Dublă - Triplă - ...

X

Cota totală a biletului de joc

Cota minimă acceptată este 1.20

De exemplu: ai pariat 10 euro pe o triplă combinație a cărui cotă totală este de 5.50. Rezultatul va fi 10 x 3 x 5.50 = 165 - acestea vor fi punctele tale pentru acest pariu, dacă este câștigător.

Este bine să ai în vedere că odată ce ai optat pentru promoție, toate pariurile câștigătoare vor conta către clasament deci, cu cât pariezi mai mult, cu atât aduni mai multe puncte în clasament.

Finala:

Cei mai buni 8 jucători de la rundele de calificare își vor asigura un pachet de participare la evenimentul din Bucuresti, unde se vor bate pentru titlul de Campion al Pariurilor:

Finala va începe la orele 15.00 GMT ( 16.00 CET) și va dura până la orele 19.00 GMT (20.00 CET) pe data de 25 noiembrie.

Fiecare din cei 8 de jucători calificați în Finală vor primi un iPad cu 100 de monede virtuale, credit intr-un nou cont creat.

Scopul fiecărui jucător va fi să mărească balanța contului său, pe cât posibil (sau să piardă mai puțin decât adversarii săi), pentru a ajunge în topul clasamentului. Va câștiga jucătorul cu cel mai ridicat sold în contul său, la sfârșitul Finalei. Singura condiție pusă participanților este să plaseze cel puțin 30 de pariuri live, pe durata Finalei.

NU RATA SANSA DE A CASTIGA PANA LA 15.000 RON !

Comentarii