Screciu a semnat cu Genk !

CS U Craiova a confirmat pe site-ul oficial cedarea lui Vladimir Screciu la Genk. Belgienii vor plăti două milioane de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer, pentru fotbalistul în vârstă de 18 ani. 

Screciu, care poate juca atât ca fundaş, cât şi în linia de mijloc, a jucat 1.750 de minute, în 25 de meciuri, în campionatul trecut, şi a bifat trei partide şi în Cupa României. Oficialii celor de la CS U Craiova sunt aproape de a se mai despărți de un jucător. Screciu a pierdut în sezonul trecut postul de titular în garnitura lui Devis Mangia, dar a rămas un fotbalist interesant, astfel că belgienii vor să-l aibă în lot pentru sezonul viitor. Mijlocașul se află deja în Belgia unde face vizita medicală. Genk a terminat sezonul precedent pe locul 5 și a prins in extremis ultimul loc pentru cupele europene.
În acest moment în liga belgiană evoluează trei fotbaliști români: Răzvan Marin la Standard Liege, Alex Chipciu la Anderlecht și Dorin Rotariu, care în ultimul an a fost împrumutat de FC Bruges la Mouscron. Screciu nu este singurul fotbalist care poate pleca de la olteni în această vară.

Oltenii se reunesc marţi, pe 19 iunie, iar pe 20 vor pleca în cantonament în Austria, la Innsbruck. Revenirea în ţară este programată pentru 6 iulie, iar pe 14 se va juca Supercupa României, în Bănie.

Comentarii