Ziarul de casă al Realului dă toate detaliile despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus !

Juventus Torino este principala favorită în cursa pentru obținerea semnăturii lui Cristiano Ronaldo. Eliminat cu Portugalia de la Cupa Mondială, starul lui Real Madrid se poate concentra exclusiv pe viitorul său.

Imediat după finala Ligii Campionilor, câștigate de Real Madrid în fața celor de la Liverpool, scor 3-1, Cristiano Ronaldo a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca de la Madrid în această vară. Iar aceste temeri au fost accentuate și de demisia lui Zinedine Zidane. Rând pe rând, s-a scris că "Balonul de Aur" ar putea ajunge la PSG, Manchester United sau chiar în China. Se pare că italienii de la Juventus au prima șansă în transferarea acestuia.

Astfel, campioana ultimelor 7 sezoane din Italiaîncearcă să îl aducă pe omul care a oprit-o acum doi ani în drumul spre trofeul Champions League, italienii încercând să profite la maximum de neînțelegerile dintre Ronaldo și Florentino Perez cu privire la salariu.

Astfel, Juventus e dispusă să ofere pe Cristiano Ronaldo 120 de milioane de euro, iar jucătorului torinezii îi oferă un contract până în 2022 și un salariu de 30 de milioane de euro pe an. 

Pentru a face rost de bani pentru Cristiano Ronaldo, Juventus e dispusă să se despartă de Gonzalo Higuain. Posibila venire a lui Cristiano Ronaldo la Juventus va reaprinde speranța italienilor de a câștiga Champions League. Dacă va reuși acest lucru cu "Juve", Cristiano va deveni jucătorul care a câștigat această competiție cu trei echipe diferite.

Comentarii