Surpriză de proporții, Omrani și-a prelungit contractul cu CFR!

Lovitură importantă a celor de la CFR Cluj! Atacantul francez Billel Omrani a semnat, duminică, un nou contract cu CFR Cluj, echipa alături de care a cucerit titlul de campion al României în sezonul recent încheiat. Omrani (25 de ani) a semnat pe 3 ani și este deja în cantonamentul ardelenilor din Polonia.
Ardelenii le-au dat astfel o lovitură importantă rivalilor de la FCSB. Gigi Becali a declarat, la Digi Sport, în urmă cu câteva zile că Billel Omrani a semnat deja cu FCSB, chiar dacă încă nu a fost înregistrat contractul la LPF. Impresarul atacantului francez susținea că atacantul e lider de contract. Conform lui Becali, președintele campioanei României, Iuliu Mureșan, l-ar fi contactat pe agentul lui Omrani căruia i-ar fi cerut să nu-i creeze probleme din cauza scandalului cu privire la semnătura falsificată.
"De ce credeţi că Omrani a semnat? Da, domne, a semnat, dar nu arătăm contractul la nimeni. El vrea echipa naţională. A jucat la tineret. El ce ştie? Când a jucat la Steaua primul meci, a doua zi e convocat la naţionala Algeriei. Ce mai vede el? Că cine pleacă de la Steaua ia salariu de un milion/an, cum s-a întâmplat cu Budescu şi Alibec. El vine aici, joacă un an, merge la naţională, şi la anul pleacă pe 7-8-10 milioane şi pe un salariu uriaş", a spus Becali, la Digi Sport.

25 ani a împlinit Omrani pe 2 iunie
30 de meciuri, 8 goluri, 8 pase de gol în sezonul 2017-2018
28 meciuri, 5 goluri, 4 pase de gol a avut la CFR în sezonul 2016-2017
Omrani a evoluat pentru echipele Under ale Franţei, pentru care a marcat 5 goluri în 18 partide.

Comentarii