Steaua nu mai există! Gigi Becali i-a schimbat numele

Deschide-ti cont si pariaza legal aici...
Finanțatorul George Becali a declarat că a înregistrat oficial la Registrul Comerțului numele FCSB. "Am anunţat Federaţia şi Liga. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. Echipa va juca mereu meciurile de acasă pe Arena Naţională", a declarat George Becali la DigiSport.
În data de 21 decembrie, societatea comercială înfiinţată de către Becali a pierdut dreptul de a mai folosi numele "Steaua", în urma deciziei Curţii de Apel. Becali a apelat şi la ultima cale de atac înainte ca hotărârea să fie definitivă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
FC Steaua Bucureşti a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1. La finele anului 2016, CSA Steaua a demarat un proiect privind înfiinţarea unei echipe de fotbal care să înceapă din Liga a 5-a şi care să beneficieze de sigla, numele şi palmaresul Stelei de la înfiinţare până în 2002 inclusiv.

Comentarii