9 metode sigure și populare pentru depuneri și plăți la case de pariuri și cazino online - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

9 metode sigure și populare pentru depuneri și plăți la case de pariuri și cazino online

47 

Industria de pariuri sportive a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii ani, iar odată cu această creștere, modalitățile de depuneri și plăți la casele de pariuri au devenit tot mai diverse și mai accesibile. Depunerea de fonduri la un operator de pariuri sportive este un pas esențial pentru jucătorii care doresc să plaseze pariuri pe evenimentele sportive de interes. De aceea, casele de pariuri au dezvoltat o serie de metode de depunere pentru a oferi jucătorilor o experiență de pariere cât mai simplă și convenabilă. În acest articol, vom examina cele mai populare metode de depunere la casele de pariuri și vom analiza avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre acestea.

În prezent, casele de pariuri oferă o gamă largă de opțiuni de depuneri și plăți, inclusiv carduri de credit și debit, portofele electronice, transfer bancar și chiar criptomonede. În timp ce metodele tradiționale, cum ar fi cardurile de credit, sunt încă foarte populare, în special în rândul jucătorilor începători, mulți pariori preferă să utilizeze metodele de portofel electronic, mai ales datorită vitezei și securității acestora. Fiecare metodă de depunere are propriile sale avantaje și dezavantaje, astfel încât este important să le analizăm în detaliu pentru a putea alege cea mai potrivită opțiune.

În general, este bine să ții seama de câteva sfaturi care te pot ajuta:

 • În cele mai multe cazuri, conform termenilor și condițiilor caselor de pariuri, vei folosi aceeași metodă pentru depunere și retragere.
 • Suma depusă va trebui rulată conform termenilor și condițiilor caselor de pariuri înainte de a putea fi retrasă.
 • Înainte de depunerea banilor, asigură-te că ai contul verificat și identitatea confirmată (află mai multe detalii despre acest pas important din articolul nostru Verificarea identității contului în lumea pariurilor online: de ce este important)
 • Unele case de pariuri au mai multe metode pentru depuneri și plăți la pariuri online, altele mai puține, însă de bază sunt cardul bancar, transferul bancar, Skrill, Neteller și Paysafecard.
 • Opțiunea de depunere online îți oferă posibilitatea de a face tranzacții fără a mai fi nevoie să te deplasezi în sediile fizice și reduc timpul de așteptare în ceea ce privește creditarea conturilor.

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

Depuneri şi plăţi la pariuri cu Card de credit/debit

Depunerile şi plăţile la pariuri cu card de credit/debit este una dintre cele mai populare metode utilizate de pariori din întreaga lume (VISA sau Mastercard). Se face ca la orice operație de cumpărare online, iar dacă nu ești străin acestui proces, atunci cu siguranță nu vei întâmpina nicio problemă. Această metodă oferă o modalitate rapidă, convenabilă și sigură de a depune și face plăți direct din contul de pariuri online.

Pentru a depune bani la un site de pariuri cu cardul de credit/debit, trebuie mai întâi să accesezi secțiunea de depuneri și plăți a casei de pariuri. În general, majoritatea site-urilor de pariuri acceptă Visa, MasterCard, Maestro, American Express și alte carduri de credit/debit populare.

În momentul în care ai selectat opțiunea de depunere prin card, va trebui să introduci detaliile cardului tău, inclusiv numele de pe card, numărul cardului, data expirării și codul CVV de pe partea din spate a cardului. De asemenea, vei fi întrebat să introduci suma pe care dorești să o depui. Apoi, trebuie să validezi transferul cu pinul sau codul pe care îl primești pe telefon prin SMS.

Este important să știi că majoritatea site-urilor de pariuri nu percepe comisioane pentru depuneri și plăți prin card de credit/debit. Totuși, este posibil ca banca emitentă a cardului tău să perceapă comisioane pentru tranzacții internaționale sau pentru tranzacții cu jocuri de noroc. Verifică cu banca ta înainte de a face o depunere.

În general, depunerile cu card de credit/debit sunt procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că banii vor fi disponibili imediat în contul tău de pariuri online. În cazul în care întâmpini probleme, poți să contactezi serviciul de asistență al casei de pariuri online pentru ajutor.

Suma minimă de depunere variază în funcție de casa de pariuri. În general, aceasta poate fi de 10-20 de lei sau echivalentul în valută. Cu toate acestea, există și case de pariuri care permit depuneri mai mici, chiar de la 5 lei.

Suma maximă de depunere prin card de credit/debit este de obicei limitată de către banca emitentă a cardului. În general, casele de pariuri au limite maxime de depuneri și plăți zilnice sau săptămânale, care pot fi mai mari sau mai mici în funcție de site și de metoda de plată.

În ceea ce privește taxele, majoritatea site-urilor de pariuri nu percep comisioane pentru depunerea prin card de credit/debit. Cu toate acestea, este posibil ca banca emitentă a cardului tău să perceapă comisioane pentru tranzacții internaționale sau pentru tranzacții cu jocuri de noroc. Înainte de a face o depunere, verifică cu banca ta pentru a vedea dacă există comisioane suplimentare.

În concluzie, depunerile şi plăţile la pariuri cu card de credit/debit sunt unele dintre cele mai simple și sigure metode disponibile pentru pariori. Cu toate acestea, este important să verifici cu banca ta înainte de a face depuneri și plăți pentru a vedea dacă există comisioane suplimentare.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Depuneri şi plăţi la pariuri prin transfer bancar

Din ce în ce mai mulți pariori aleg să facă depuneri și plăți la casele de pariuri prin transfer bancar. Această metodă de plată este sigură, rapidă și convenabilă, oferind o modalitate simplă de a adăuga bani în contul tău de pariuri online.

Pentru a face depuneri și plăți prin transfer bancar, trebuie să ai un cont bancar. Evident. De asemenea, trebuie să te asiguri că casa de pariuri online online pe care o folosești acceptă transferuri bancare ca metodă de plată. În general, procesul este relativ simplu. Trebuie să alegi opțiunea "transfer bancar" din meniul de depunere de pe casa de pariuri online și să urmezi instrucțiunile pentru a transfera banii. Vei primi un număr de cont și un cod IBAN la care trebuie să transferi suma de bani pe care dorești să o depui.

Unul dintre avantajele transferurilor bancare este că acestea sunt sigure și fiabile. În comparație cu alte metode de plată online, transferurile bancare oferă un grad mai mare de securitate, deoarece implică bănci și instituții financiare reglementate.

De asemenea, transferurile bancare sunt, de obicei, procesate destul de rapid. Depinde de banca de la care efectuezi transferul și de banca la care casa de pariuri online la care trimiți banii își are contul, dar în general banii sunt disponibili în contul de pariuri online într-un interval de la câteva ore până la o zi.

Cu toate acestea, există și câteva dezavantaje ale transferurilor bancare. În primul rând, este posibil să existe taxe sau comisioane asociate cu tranzacția, în funcție de banca de la care efectuezi transferul. În plus, procesul poate fi mai complicat decât alte metode de plată, cum ar fi cardul de credit sau portofelul electronic.

Înainte de a alege să faci o depunere prin transfer bancar, asigură-te că verifici taxele și comisioanele implicate și că ai suficiente fonduri disponibile în contul tău bancar.

Suma minimă de depunere cerută de casele de pariuri la depuneri prin transfer bancar poate varia în funcție de operator, dar în general aceasta este de cel puțin 20 de lei.

De asemenea, suma maximă de depunere prin transfer bancar poate varia în funcție de operator. Unele case de pariuri pot avea limite mai ridicate decât altele, iar sumele maxime pot ajunge până la mii de lei.

În concluzie, transferurile bancare sunt o metodă convenabilă și sigură de a face depuneri la casele de pariuri online. Cu toate acestea, este important să fii conștient de taxele și comisioanele implicate și să verifici întotdeauna casa de pariuri online online pentru a te asigura că acesta este licențiat și reglementat.

Depuneri şi plăţi la pariuri cu SKRILL

În ultimii ani, depunerile la casele de pariuri prin intermediul serviciilor de e-wallet au câștigat din ce în ce mai multă popularitate. Printre aceste servicii se numără și Skrill, o metodă rapidă și sigură de a efectua depuneri la casele de pariuri online.

Skrill este un serviciu de e-wallet, care permite utilizatorilor să transfere bani într-un cont virtual, apoi să îi folosească pentru a plăti diverse produse și servicii online, inclusiv depunerile la casele de pariuri. Skrill este o alternativă la metodele tradiționale de plată, cum ar fi cardurile de credit/debit sau transferurile bancare. Această metodă de plată este recunoscută la nivel mondial și este disponibilă în peste 200 de țări.

Pentru a utiliza Skrill, trebuie să îți creezi un cont online pe site-ul Skrill și să îți încarci contul cu bani. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul cardurilor de credit/debit, transferurilor bancare sau prin alte metode de plată acceptate de Skrill. După încărcarea contului, poți folosi fondurile pentru a face depuneri la casele de pariuri.

Procesul de depunere la pariuri cu Skrill este rapid și simplu. După autentificarea în contul de jucător, trebuie selectat Skrill ca metodă de depunere și introdusă suma pe care dorești a o depune. Vei fi redirecționat către site-ul Skrill, unde va trebui să introduci informațiile de autentificare și să confirmi tranzacția. Banii vor fi transferați în contul de pariuri online în câteva secunde și vei putea începe să pariezi.

Avantajele depunerilor la pariuri prin intermediul Skrill sunt multiple. În primul rând, această metodă de plată este extrem de rapidă, iar banii sunt transferați în contul de pariuri în câteva secunde. De asemenea, Skrill este un serviciu sigur și securizat, cu protocoale puternice de criptare pentru a proteja datele personale și financiare ale utilizatorilor.

În ceea ce privește taxele aplicate tranzacțiilor la depuneri la pariuri cu Skrill, acestea sunt de obicei minime sau absente. Cu toate acestea, este important să verifici cu atenție orice taxe sau comisioane implicate înainte de a utiliza acest serviciu.

Suma de depunere minimă cerută de casele de pariuri la depuneri cu SKRILL poate varia în funcție de operatorul de pariuri online, dar de obicei aceasta este de 10-20 de lei.

Suma de depunere maximă cerută poate varia, de asemenea, în funcție de operatorul de pariuri online și de nivelul de verificare a contului SKRILL al utilizatorului. În general, limitele maxime sunt destul de ridicate și pot ajunge la câteva mii de euro.

În general, operatorii de pariuri online nu percep taxe pentru depunerile cu SKRILL, dar este posibil ca SKRILL să perceapă o taxă mică pentru tranzacții. Este important să verifici politica de taxare a SKRILL înainte de a efectua depuneri și plăți pentru a fi sigur că nu există surprize neplăcute.

Depuneri şi plăţi la pariuri cu NETELLER

O altă metodă frecventă de depunere a banilor în conturile de pariuri este prin intermediul NETELLER. Prin Neteller, poți transfera bani printr-un proces rapid și simplu, iar principiul este asemănător cu Western Union, dar pentru transferul banilor către și de la comercianți.

NETELLER este un portofel electronic, similar cu PayPal, dar cu mai multe opțiuni și beneficii. La fel ca la Skrill, este nevoie să-ți deschizi un cont pe aplicație înainte de a folosi serviciul pentru transferul banilor către casa de pariuri. Acest proces este simplu și gratuit, și poate fi realizat în doar câteva minute. După ce îți creezi contul, trebuie să-l încarci cu bani, ceea ce poate fi făcut prin transfer bancar, card de credit sau debit, sau prin intermediul altor servicii de plată online. După ce încarci contul tău NETELLER, vei putea folosi acești bani pentru a depune la pariuri.

Pentru a depune la pariuri cu NETELLER, trebuie să te loghezi în contul tău de pariuri și să accesezi secțiunea de depunere. Aici vei putea selecta NETELLER ca metodă de plată, și vei fi redirecționat către site-ul NETELLER pentru a finaliza tranzacția. În general, tranzacțiile prin NETELLER sunt foarte rapide, iar banii sunt disponibili în contul tău de pariuri în câteva minute. În cazuri rare, poate fi nevoie de până la 24 de ore pentru procesarea tranzacției, dar acest lucru depinde de fiecare casă de pariuri și de procesul lor intern de verificare.

NETELLER oferă, de asemenea, o serie de avantaje. Acestea includ taxe reduse pentru transferuri de bani internaționale, opțiuni multiple de depunere și retragere a banilor, și asistență pentru clienți disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În plus, NETELLER este recunoscut ca o metodă sigură și de încredere de depunere a banilor, deoarece utilizează cele mai noi tehnologii de securitate pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor săi.

Suma de depunere minimă și maximă la depuneri cu NETELLER poate varia în funcție de fiecare casă de pariuri în parte. În general, majoritatea caselor de pariuri permit depuneri minime cu NETELLER de 10-20 de euro/dolari, iar limitele maxime pot ajunge până la câteva mii de euro/dolari. Este important să verifici cu atenție termenii și condițiile fiecărei case de pariuri pentru a afla limitele exacte.

NETELLER percepe taxe pentru anumite tranzacții, cum ar fi conversiile valutare sau transferurile de bani între conturi NETELLER. De asemenea, anumite case de pariuri pot percepe taxe suplimentare pentru depuneri cu NETELLER. Este important să verifici cu atenție costurile și taxele implicate de fiecare casă de pariuri înainte de a efectua depuneri și plăți cu NETELLER.

În concluzie, depunerea la pariuri cu NETELLER este o metodă populară și eficientă de a efectua tranzacții rapide și sigure de bani. Dacă îți dorești să încerci această metodă, trebuie doar să îți creezi un cont pe site-ul NETELLER și să încarci contul tău cu bani. După aceea, poți depune la pariuri cu ușurință, utilizând banii disponibili în contul tău NETELLER.

Depuneri şi plăţi la pariuri cu PAYSAFECARD (PREPAID CARD)

PaySafeCard este un fel de card online cu care poți efectua cumpărături pe internet și implicit poți face depuneri și plăți. Și aceasta este o metodă simplă de a face un depozit în contul tău de jucător, dar, desigur, și aici este nevoie să-ți deschizi un cont de jucător. PaySafeCard este o opțiune pentru cei care nu au card.

Paysafecard este liderul cardurilor de plată preplătite pentru plățile pe internet. Tot ce trebuie să faci este să cumperi o cartelă PAYSAFECARD de la unul dintre punctele de vânzare autorizate. Cartela este încărcată cu o anumită sumă de bani, pe care o poți utiliza pentru a face plăți online.

După ce ai cumpărat cartela, trebuie să alegi opțiunea PAYSAFECARD (PREPAID CARD) în secțiunea de depunere a casei de pariuri la care vrei să joci. Introduci suma pe care dorești să o depui și codul PIN de 16 cifre, care se găsește pe cartela PAYSAFECARD (PREPAID CARD). Banii vor fi transferați instantaneu în contul tău de jucător și vei putea începe să îi rulezi la pariuri.

Suma minimă de depunere variază în funcție de casa de pariuri. În general, suma minimă de depunere cu PAYSAFECARD (PREPAID CARD) este de 10 lei.

Suma maximă de depunere cu PAYSAFECARD (PREPAID CARD) variază în funcție de casa de pariuri. În general, suma maximă de depunere este de 2.000 lei.

De obicei, nu există taxe aplicate tranzacțiilor la depuneri la pariuri cu PAYSAFECARD (PREPAID CARD). Cu toate acestea, este întotdeauna bine să verifici politica de taxare a casei de pariuri la care intenționezi să depui bani. În cazul în care există taxe, acestea vor fi afișate în timpul procesului de depunere și vei fi informat în prealabil despre acestea.

Depuneri şi plăţi la pariuri cu Revolut

Revolut a devenit o opțiune populară pentru depunerile la casele de pariuri datorită caracteristicilor sale avansate și a costurilor reduse. Cu toate acestea, înainte de a depune bani la o casă de pariuri cu Revolut, trebuie să înțelegi cum funcționează acest serviciu.

Revolut este o aplicație de banking digitală care îți permite să trimiți, să primești și să cheltuiești bani într-o multitudine de monede străine, la cursuri de schimb avantajoase. Aceasta este disponibilă pentru telefoanele inteligente și funcționează ca un portofel digital, permițându-ți să depozitezi bani, să faci plăți și să retragi numerar din bancomate.

Pentru a efectua o depunere la o casă de pariuri cu Revolut, urmează acești pași:

 • Asigură-te că ai un cont Revolut și că acesta este finanțat cu suficient de mulți bani pentru a face depuneri și plăți.
 • Accesează contul tău la casa de pariuri și selectează Revolut ca opțiune de depunere.
 • Introdu suma pe care dorești să o depui și confirmă tranzacția.
 • Accesează aplicația Revolut și confirmă plata către casa de pariuri.

Suma minimă de depunere la casele de pariuri cu Revolut variază în funcție de operatorul la care îți creezi contul de pariuri. În general, suma minimă este destul de mică, începând de la 10 RON, dar ar fi bine să verifici în mod explicit cu fiecare operator. Suma maximă de depunere este, de asemenea, stabilită de fiecare casă de pariuri și poate varia semnificativ, de la câteva mii de RON la zeci de mii de RON sau chiar mai mult.

În ceea ce privește timpul necesar pentru ca banii să intre în contul tău de pariuri, acesta depinde de fiecare casă de pariuri și de perioada de timp necesară procesării tranzacțiilor. În general, depunerile cu Revolut sunt procesate destul de rapid, iar banii sunt disponibili în contul tău de pariuri în decurs de câteva minute sau chiar mai puțin.

În ceea ce privește taxele aplicate tranzacțiilor la depuneri la pariuri cu Revolut, acestea depind de fiecare casă de pariuri și de operatorul de carduri cu care a fost emis cardul Revolut. În general, Revolut oferă un număr limitat de tranzacții gratuite, iar orice tranzacții suplimentare pot fi supuse unor taxe. Este important să verifici politica de taxare a casei de pariuri și a Revolut înainte de a face depuneri și plăți.

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

Depuneri şi plăţi la pariuri cu Bitcoin

Bitcoin este o criptomonedă, o monedă digitală descentralizată care poate fi utilizată pentru a face tranzacții anonime și securizate fără a fi necesară intervenția unei bănci sau a altor instituții financiare. Deoarece Bitcoin este o monedă digitală, mulți operatori de pariuri sportive acceptă depozite prin intermediul acestuia.

Pentru a depune bani prin intermediul Bitcoin la casele de pariuri, trebuie să deții o adresă Bitcoin validă și să ai o anumită sumă de Bitcoin în portofelul digital. Apoi, trebuie să alegi opțiunea de depozitare prin Bitcoin pe casa de pariuri online și să urmezi instrucțiunile pentru a finaliza tranzacția.

Suma minimă și maximă de depunere prin Bitcoin variază în funcție de operatorul de pariuri sportive. În general, suma minimă de depunere este de aproximativ 0,0001 BTC, în timp ce suma maximă poate ajunge la mai multe mii de BTC. Tranzacțiile Bitcoin sunt denumite în satoshi, o unitate mai mică decât BTC.

Depozitarea prin intermediul Bitcoin este una dintre cele mai rapide metode de depunere disponibile la casele de pariuri sportive. Banii vor fi disponibili în contul de pariuri în câteva minute după finalizarea tranzacției.

Taxele aplicate tranzacțiilor la depuneri la pariuri cu Bitcoin sunt minime în comparație cu alte metode de depunere. Cu toate acestea, este posibil să existe anumite taxe percepute de portofelul digital folosit pentru depunere sau de rețeaua Bitcoin. Aceste taxe sunt, de obicei, exprimate în satoshi pe byte și variază în funcție de congestia rețelei Bitcoin.

În concluzie, depunerea și plata prin intermediul Bitcoin este o opțiune rapidă, sigură și eficientă pentru utilizatorii de case de pariuri sportive. Cu toate acestea, trebuie să fii conștient de fluctuațiile valorii Bitcoin și să iei măsuri adecvate pentru a evita riscul de pierdere a banilor din cauza fluctuațiilor prețului.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Depuneri şi plăţi la pariuri cu PayPal

PayPal este o metodă populară de plată electronică, care oferă posibilitatea de a efectua tranzacții online sigure, rapide și convenabile. Pentru a face depuneri și plăți la pariuri cu PayPal, trebuie să ai un cont activ pe casa de pariuri online online și un cont PayPal verificat. Dacă nu ai un cont PayPal, te poți înregistra gratuit pe site-ul oficial al companiei și urma instrucțiunile de înregistrare.

După ce te-ai conectat la contul de pariuri online, selectează opțiunea de depunere și alege PayPal ca metodă de plată. Introdu suma pe care dorești să o depui și urmează pașii pentru a finaliza tranzacția. Fondurile vor fi transferate instantaneu în contul tău de pariuri online, iar tu vei putea începe să pariezi imediat.

Unul dintre principalele avantaje ale depunerilor la pariuri cu PayPal este viteza de procesare. Depunerile se realizează instantaneu, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aștepți mult timp pentru a începe să joci.

De asemenea, PayPal este considerată una dintre cele mai sigure metode de plată online, deoarece utilizează cele mai recente tehnologii de criptare pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor.

Suma minimă de depunere pentru depunerile la pariuri cu PayPal variază în funcție de casa de pariuri online la care joci. În general, suma minimă de depunere este de 10-20 de lei, dar poate varia în funcție de operator.

De asemenea, suma maximă de depunere este variabilă și depinde de operator. În general, suma maximă de depunere este mult mai mare decât suma minimă de depunere și poate ajunge la câteva mii de lei.

În ceea ce privește taxele, de obicei, nu există taxe aplicate tranzacțiilor la depuneri la pariuri cu PayPal. Cu toate acestea, ar trebui să verifici întotdeauna politica operatorului înainte de a efectua depuneri și plăți.

În concluzie, depunerile la pariuri cu PayPal reprezintă o metodă rapidă, sigură și convenabilă de a finanța contul de pariuri online. Cu toate acestea, ar trebui să te asiguri întotdeauna că operatorul de pariuri online la care joci acceptă această metodă de plată și să verifici politicile de depunere și taxele implicate înainte de a efectua o depunere.

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 Depuneri şi plăţi în agenții de pariuri sau la parteneri (Smith&Smith, TopPay etc.)

Depunerea banilor la casele de pariuri în agenții sau la parteneri (Smith&Smith, TopPay etc.) nu mai este una dintre metode populare de depunere în România. Deși aparent simplă și convenabilă, mulți pariori nu evită, în favoarea altor metode de depunere, în special direct online.

Pentru a face depuneri și plăți la pariuri în agenții sau la parteneri, trebuie să mergi la una dintre locațiile respective și să depui suma dorită în numerar la ghișeul sau casieria agenției. După aceea, banii vor fi creditați în contul tău de jucător și vor fi disponibili pentru a fi folosiți la pariuri.

Suma minimă și maximă pentru depuneri la pariuri în agenții sau la parteneri poate varia în funcție de operatorul de pariuri. În general, suma minimă este de 5-10 RON, iar suma maximă poate fi mai mare de 10.000 RON.

În ceea ce privește timpul necesar pentru ca banii să intre în contul tău de jucător, acesta este aproape instantaneu. După ce depui banii la ghiseul agenției sau partenerului, banii vor fi creditați în contul tău și vor fi disponibili pentru a fi folosiți la pariuri în câteva secunde.

În ceea ce privește taxele aplicate tranzacțiilor la depuneri la pariuri în agenții sau la parteneri, de obicei nu există taxe. Cu toate acestea, este posibil ca unele agenții sau parteneri să perceapă o taxă mică pentru a efectua tranzacția.

În general, banii depuși în agențiile stradale ale caselor de pariuri pot fi folosiți pentru a juca atât în agențiile respective, cât și în platforma online a operatorului. Prin urmare, poți folosi banii depuși în agenții stradale pentru a juca atât offline, cât și online, ceea ce este o opțiune foarte convenabilă și flexibilă.

În concluzie, depunerea banilor la casele de pariuri în agenții sau la parteneri reprezintă o opțiune rapidă, sigură și convenabilă. Nu implică costuri suplimentare și banii depuși pot fi utilizați atât în agențiile stradale ale caselor de pariuri, cât și pe platforma online a operatorului.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Comisioane la tranzacții impuse de bănci

E bine de știut că anumite bănci din Romania (First Bank, ING, Raiffeisen) au implementat comisioane mai mari decât cele obișnuite, pentru tranzacțiile care privesc jocurile de noroc și operatorii licențiați ONJN.

Aceste comisioane bancare diferă de cele normale, pe care le cunoști deja din diferite tranzacții. Poți consulta prevederile băncii cu privire la aceste comisioane, este cel mai bine să te interesezi exact înainte de a efectua depuneri și plăți folosind un anume card de credit / debit sau card bancar.

Iată câteva exemple legate de aceste comisioane:

 • Raiffeisen Bank – pentru tranzacțiile efectuate cu cardurile de debit la un operator de jocuri de noroc, cu scopul de a obține numerar sau jetoane de casino, bilete de loterie, Raiffeisen Bank are comision de card de debit Raiffeisen în RON de 1% + 3 RON, și de 1,5%, min. 1 Euro sau USD, în funcție de valuta cardului, la cardul de debit Raiffeisen în valută.
 • ING Romania– pentru tranzacțiile efectuate cu cardurile de debit la un operator de jocuri de noroc, cu scopul de a obține numerar sau jetoane de casino, bilete de loterie, ING aplică un comision în valoare de 3,9 RON tranzacție + 1,9% din valoarea tranzacției, pentru tranzacții cu cardul  în RON, și 0,8euro + 1,9% din sumă pentru tranzacții cu cardul în EURO
 • First Bank – pentru tranzacțiile Quasi-Cash la un operator de jocuri de noroc, cu scopul de a obține numerar sau jetoane de casino, bilete de loterie, comisionul este de 1.5% + 2.5 RON.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

INFOGRAFIC: Șansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor

Azi și mâine ne aduc în față meciurile retur din sferturile de finală în Liga Campionilor, iar pe Betano am investigat perspectivele celor opt echipe rămase în competiție de a avansa în semifinalele Ligii Campionilor, ținând cont de rezultatele din tur și de forma de moment.

Descoperă cea mai complexă ofertă de Loterii Internaționale, doar pe Betano!

Pariurile pe Loterii Internaționale au devenit una dintre cele mai populare modalități de câștig printre pasionații de jocuri de noroc din România. Betano îți oferă o experiență de joc unică și captivantă cu cea mai variată ofertă de pariuri pe loterii, extrageri live, statistici în timp real și posibilitatea de a plasa pariuri în avans.

Serie A, Avancronica etapei 33, 19 - 22 aprilie

Cum titlul în Serie A este ca și decis, știindu-se în mare măsură că va reveni la Milano, lupta pentru celelalte obiective este departe de a fi terminată. De aceea, etapa cu numărul 32 din prima ligă italiană vine cu alte 10 meciuri fotbal,

La Liga, Avancronica Etapa 32, 19 - 22 aprilie

Etapa din această săptămână din La Liga, mai exact cea cu numărul 32, vine cu cel mai așteptat meci al planetei, El Clasico.

Europa League, Avancronică sferturi, manșa retur - 18 aprilie

Încă o săptămână europeană se arată la orizont, iar noi punem toate tunurile pe ziua de joi, ce ne aduce returul sferturilor din Europa League. Cum manșa tur nu a dezamăgit și a adus spectacol fotbalistic pe măsura numelui competiției, ne așteptăm la același lucru și de la cele 4 meciuri fotbal din retur.