Apoteoză în lumea pariurilor: Jucător Betano a câștigat cu Bet Builder în epica confruntare FC Argeș – Dinamo, triumfând cu o cotă de 600! - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1

Apoteoză în lumea pariurilor: Jucător Betano a câștigat cu Bet Builder în epica confruntare FC Argeș – Dinamo, triumfând cu o cotă de 600!

Imagine sport
8 

Pe câmpul de luptă al pariurilor sportive, răzbunarea returului barajului de menținere/promovare dintre FC Argeș și Dinamo a răsărit un triumfator, un vizionar al pariurilor, care a reușit să străbată întunericul incertitudinii și să atingă strălucirea victoriei. Unul dintre gladiatori ai Betano, prin intermediul unei strategii ingenioase prin Bet Builder, a plasat pe același bilet de pariuri nu mai puțin de șapte predicții audațioase privind meciul de fotbal FC Argeș-Dinamo, reușind să obțină o cotă cumulată ce a rezultat într-un câștig fabulos, luând în considerare suma mizată și cota atinsă. Să ne aventurăm, așadar, în povestea acestei victorii uluitoare!

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Magia Bet Builder

 

Bet Builder este ca un baștan de putere în lumea pariurilor, oferind posibilitatea de a combina mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite, pe același bilet de pariuri, creând astfel o cotă cumulată ce poate genera câștiguri fabuloase. Este ca și cum ai avea puterea să îți construiești propriul destin, să îți creezi propria dramă pe terenul de fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos. Această opțiune, Bet Builder, poate fi accesată la orice meci de fotbal de pe site-ul Betano, printr-un simplu click pe butonul albastru Bet Builder din colțul dreapta-sus.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Victorie strălucitoare cu o cotă de 600, grație Bet Builder

 

Scena se conturase deja la returul dintre FC Argeș și Dinamo, după o confruntare plină de suspans și emoții în tur, unde echipa din capitală a triumfat cu un scor impresionant de 6-1. FC Argeș era într-o poziție disperată, având nevoie de o minune, de o remontadă istorică pentru a răsturna situația disperată din tur. Însă, în ciuda victoriei de 4-2 în retur, nu a reușit să schimbe cursul destinului, iar Dinamo a triumfat, urcând în Liga 1.

În acest teatru al viselor, unul dintre jucătorii Betano și-a plasat pe același bilet șapte pariuri diferite privind returul FC Argeș – Dinamo, atingând o cotă finală de 600, pe care a mizat suma de 57.71 de lei. Acest triumf a rezultat într-un câștig de 34.626 de lei pe cele șapte pariuri diferite din același meci, un miracol realizabil doar cu ajutorul opțiunii Bet Builder oferită de Betano.

Inspirat de victoria zdrobitoare a Dinamo în tur, jucătorul Betano a mizat pe un handicap FC Argeș -1, o predicție care s-a dovedit corectă, piteștenii triumfând cu o diferență de două goluri. În plus, a mai mizat pe cornere (peste 5.5), total cartonașe roșii (peste 0.5), iar FC Argeș a încheiat meciul cu un jucător mai puțin pe teren, Andreias Calcan fiind eliminat la doar zece minute după pauză.

Astfel, jucătorul a dovedit că nu există limită pentru intuiția sa strălucitoare. A mizat că Arnold Garita va înscrie peste 2 goluri, iar camerunezul a demonstrat că încrederea în el nu a fost în zadar, marcând două goluri în minutele 47 și 51.

În continuare, a prezis că Dinamo va primi peste 2.5 cartonașe galbene, iar "câinii" nu l-au dezamăgit, acumulând patru avertismente, trei dintre acestea în repriza secundă.

Biletul a fost completat cu un pariu pe Lamine Ghezali de la Dinamo că va marca oricând, un gest care a răsunat cu triumf, deoarece jucătorul francez a înscris cu cinci minute înaintea pauzei, aducând astfel liniștea în tabăra alb-roșilor într-un moment de maximă presiune, când FC Argeș conducea cu 2-0.

Al șaptelea și ultimul pariu care a definitivat biletul triumfător cu Bet Builder a fost pe numărul de cornere cu handicap 2.5 pentru FC Argeș. Un alt pariu verde, cu piteștenii încheind meciul cu un avantaj de 8-5 la totalul loviturilor de la colțul terenului.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Prin urmare, cu Bet Builder activat și cele șapte opțiuni de pariere diferite, jucătorul Betano a reușit să obțină o cotă fenomenală de 600 pe care a mizat 57.71 de lei, ceea ce a rezultat într-un câștig impresionant, format din cinci cifre, o victorie de neuitat în lumea pariurilor sportive.

 

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.

Infografic: Arc peste timp, Gheorghe Hagi față în față cu Ianis Hagi la echipa națională

Echipa națională de fotbal a României se pregătește pentru un moment crucial în istoria sa, revenind la un turneu final după opt ani. Calificarea la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania, a fost marcată de contribuția remarcabilă a lui Ianis Hagi. În acest articol, vom analiza parcursul lui Ianis Hagi la prima reprezentativă a României și îl vom compara cu performanțele legendare ale tatălui său, Gheorghe Hagi, liderul celebrei Generații de Aur.

Manchester United în misiune imposibilă la Istanbul. Combină pariurile preferate la meciurile din Liga Campionilor, pe Betano, cu Bet Builder!

Cu Bet Builder, Mega Cote și Betano Avantaj, poți să-ți îmbunătățești semnificativ experiența de pariere și să-ți maximizezi șansele de câștig în meciurile din Liga Campionilor.

Dueluri de foc, marți, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Activează modul Betano și bucură-te de toate pariurile preferate pe același bilet, cu Bet Builder!

Dacă ești pasionat de pariurile sportive și vrei să obții cele mai bune cote, nu trebuie să ratezi etapa a 5-a din Liga Campionilor, care se anunță incendiară!