Beneficiază de ofertele exclusive Top Game Winmasters din acest weekend! - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1

Beneficiază de ofertele exclusive Top Game Winmasters din acest weekend!

Imagine sport
49 

Îți place adrenalina jocurilor de pariuri? Ești în căutarea unei oferte care să îți mărească șansele de câștig? Ei bine, a venit momentul să afli despre cele mai fierbinți promoții oferite de Top Game Winmasters în acest final de august. Dacă ești gata să profiți de avantaje extraordinare, continuă să citești!

 

Ce propune Top Game Winmasters pentru tine în aceste zile speciale?

 

Te invităm să descoperi ofertele extraordinare Winmasters pentru zilele de 26, 27 și 28 August. Fiecare zi vine cu un cadou special pentru pariorii adevărați!

 

OFERTĂ SÂMBĂTĂ 26 AUGUST 2023 - Cadoul pentru Combo

Pariază pre-meci minim 50 RON pe 3 meciuri din Bundesliga din 26 august 2023 și primești automat un Pariu Gratuit de 25 RON indiferent de rezultat, după stabilirea pariului initial. Joci pariul gratuit pe orice eveniment sportiv și-ți mărești câștigurile.

 

  • Cum funcționează? E simplu! Plasează un pariu Combo pre-meci pe minim 3 meciuri din Bundesliga din 26 august 2023, cu o valoare de minim 50 RON.
  • Ce primești? Ești răsplătit imediat cu un Pariu Gratuit de 25 RON, indiferent de rezultatul pariului inițial.
  • Unde poți folosi pariu gratuit? Acest bonus poate fi folosit pe orice eveniment sportiv pentru a-ți mări câștigurile!

 

Imagine Winmasters

Pariază pre-meci minim 50 RON pe 3 meciuri din Bundesliga din 26 august 2023 și primești automat un Pariu Gratuit de 25 RON indiferent de rezultat, după stabilirea pariului initial.

Profita acum

 

OFERTĂ DUMINICĂ 27 AUGUST 2023 - Cadoul pentru Combo

Pariază pre-meci minim 50 RON pe 3 meciuri din Serie A din 27 august 2023 și primești automat un Pariu Gratuit de 25 RON indiferent de rezultat, după stabilirea pariului initial. Joci pariul gratuit pe orice eveniment sportiv și-ți mărești câștigurile.

 

  • Mecanismul este identic cu ziua precedentă! Pariul tău Combo pre-meci trebuie să fie pe minim 3 meciuri din Seria A din 27 august 2023, tot cu o investiție minimă de 50 RON.
  • Nu uita că, indiferent de soarta pariului inițial, vei primi din nou un Pariu Gratuit de 25 RON.
  • Iar bonusul poate fi jucat pe orice competiție sportivă dorită.

 

Imagine Winmasters

Pariază pre-meci minim 50 RON pe 3 meciuri din Serie A din 27 august 2023 și primești automat un Pariu Gratuit de 25 RON indiferent de rezultat, după stabilirea pariului initial.

Profita acum

 

OFERTĂ LUNI 28 AUGUST 2023 - Cadoul pentru Live

Pariază pre-meci minim 50 RON pe meciul UTA Arad - FCSB din 28 august 2023 și primești automat un Pariu Gratuit LIVE de 25 RON imediat după plasarea pariului initial. Joci pariul gratuit pe LIVE-ul aceluiași meci și îți mărești câștigurile.

  • De data aceasta, focusul este pe meciul UTA Arad - FCSB din 28 august 2023. Plasează un pariu Combo pre-meci de minim 50 RON pe această confruntare.
  • Ce e diferit? Primești un Pariu Gratuit LIVE de 25 RON imediat după plasarea pariului inițial.
  • Acest pariu gratuit este special destinat LIVE-ului aceluiași meci, astfel încât să te bucuri de toată acțiunea și să îți mărești câștigurile în timp real.

 

Imagine Winmasters

Pariază pre-meci minim 50 RON pe meciul UTA Arad - FCSB din 28 august 2023 și primești automat un Pariu Gratuit LIVE de 25 RON imediat după plasarea pariului initial.

Profita acum

 

Nu rata această oportunitate unică! Fie că ești un parior experimentat sau un începător dornic de aventură, ofertele Top Game de la Winmasters din acest final de august sunt exact ce ai nevoie. Descoperă beneficiile exclusive, plasează-ți pariurile și mărește-ți șansele de câștig. Fii parte din comunitatea Winmasters și profită de avantajele unei case de pariuri de top în România!

 

Vrei să te bucuri de ofertele Winmasters? Nu mai aștepta și devino jucător acum!

 

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Luptă aprigă pentru calificare în Grupa B din Cupa României Betano

Cu toate aceste informații la îndemână și cu ajutorul Bet Builder, poți avea parte de o experiență de pariere captivantă și să-ți mărești șansele de câștig în timpul meciurilor din Grupa B din Cupa României Betano. Pregătește-te să trăiești intensitatea fotbalului și emoțiile parierilor, iar succesul să fie de partea ta!

România vs. Serbia: duelul de handbal la Campionatul Mondial

Încheiem cu un îndemn la pasiune și susținere pentru naționala noastră de handbal în meciul România vs. Serbia. Hai să fim alături de tricolore și să le dăm energie pozitivă pentru a obține succesul. Pariază cu încredere și bucură-te de un handbal de calitate la Campionatul Mondial!

Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico: duelurile de duminică din fotbalul European

Azi, 3 decembrie, fotbalul european aduce în prim-plan două meciuri palpitante: Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico Madrid.

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.