Aplicația Betano App – pariuri de pe mobil - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Aplicația Betano App – pariuri de pe mobil

15 

De când a intrat pe piața din România, Betano a pus accentul pe calitate și a încercat să se dezvolte din ce în ce mai mult, punând astfel accent și pe crearea unei aplicații de mobil la cele mai înalte standarde. Astfel, aplicația Betano pentru iOS și Android nu dezamăgește absolut deloc, fiind o aplicație stabilă, fără prea mari erori.

Pariuri sportive pe aplicația Betano

Agenția de pariuri Betano poate fi accesată de pe telefon sau tablet în două moduri: prin intermediul aplicației Betano sau direct din browser. Dacă esti utilizator iOS, aplicația Betano App se poate descărca din App Store, iar dacă deții un device Android, poți descărca aplicația Betano pentru Android.

Dacă deții un dispozitiv cu Windows sau alt sistem de operare, ai posibilitatea de a paria direct din browser, site-ul Betano fiind un site optimizat extrem de bine.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Instalarea aplicației Betano App pentru iOS

 1. Deschide un cont Betano sau accesează contul actual.
 2. Deschide App Store, iar în căsuța de search scrie “Betano“.
 3. Apasă pe “Obțineți“ pentru a descărca aplicația Betano App.

Instalarea aplicației Betano pentru Android

 1. Deschide un cont Betano sau accesează contul actual din browser-ul device-ului pe care îl folosești.
 2. Pentru a descărca aplicația, poți accesa site-ul Betano.ro și accesează secțiunea de Pariuri. În partea de jos a paginii, vei observa o secțiune denumită “Aplicații pentru mobil“, iar mai apoi pasă pe “Download our Android App“.
 3. Instalează aplicația Betano.
 4. Poți să incepi să pariezi. Accesează aplicația Betano, loghează-te pe cont și poți începe să pariezi instant.

Aplicatia Betano App

Pariere direct din browser la Betano

Pentru a paria direct din browser de pe telefonul mobil sau tabletă, tot ce trebuie să faci este:

 • Accesează site-ul Betano.
 • Loghează-te cu datele contului tău
 • Imediat ce te-ai logat, te poți bucura de un website optimizat extrem de bine pentru facilitarea pariurilor direct din brower

Experiența de pariere prin aplicația Betano

Aplicația Betano pentru telefon mobil/tabletă este extrem de bine optimizată și oferă o experiență de pariere extrem de ușoară.

Cu aplicația Betano poți paria oricând dorești, atât pariuri pre-meci cât și live indiferent de locul în care te afli. De asemenea, ai acces la rezultatele pariurilor tale în câteva secunde cu ajutorul notificărilor primite pe telefon și poți beneficia de oferte promoționale exclusive pentru mobil. Cu Betano App poți să urmărești de asemenea stream-uri live gratuit.

Aplicația Betano îți permite ție, ca utilizator, atunci când o deschizi, să bifezi o căsuță pentru a rămâne mereu logat pe cont. De ce este de folos așa ceva? Deoarece multe aplicații mobile, fie că vorbim de aplicații de la case de pariuri sau din orice alt domeniu au această funcție, dar care poate nu funcționează atât de bine ca cea de la Betano, deoarece unele au erori și vei fi delogat chiar dacă tu ai bifat acea opțiune. Ei bine, la Betano nu s-a întâmplat niciodată chestia asta, fiind logat pe aplicația Betano de 2 luni de zile fără să trebuiască să mă loghez din nou. Având o aplicație stabilă, care nu te deloghează de pe cont, poți fi sigur că nu ratezi un pariu live, unde poate ai doar câteva secunde la dispoziție.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Pagina de pariuri live

Aplicatia Betano App

Pe pagina de pariuri live a aplicației Betano găsești o funcție extrem de importantă, care te ajută să filtrezi piețele de pariuri unde vrei să plasezi un pariu. La căsuța de filtre, poți selecta următoarele tipuri de pariuri dorite:

 • Rezultat final
 • Total goluri Peste/Sub
 • Următorul gol
 • Niciun pariu pe egal
 • Șansă dublă

De ce este importantă această funcție?

Deoarece atunci când pariezi live orice secundă în plus contează, dacă intri pe pagina unui meci, îți vor apărea absolut toate pariurile live disponibile și poți pierde timp prețios până găsești piața de pariuri în care dorești să plasezi un pariu. Ei bine, cu ajutorul filtrelor oferite de Betano App, poți ajunge imediat la pariul dorit, fără să mai pierzi timp prețios.

Aplicația Betano mai oferă și alte avantaje: poți seta să primești informații de la meciurile care te interesează, poți să urmărești meciurile transmise live prin intermediul stream-ului video și ai acces la absolut toate opțiunile și pariurile disponibile pe care le ai și pe PC (desktop). De 6 luni de când folosesc aplicația Betano, aceasta nu a dat niciodată erori, deci poți fi sigur de o aplicație stabilă.

Alte avantaje cu aplicația Betano App

 1. Notificări pe ecranul principal

Cu această funcție a aplicației Betano, poți seta să primești notificări care te vor anunța ce se întâmplă cu biletele și pariurile jucate de tine. De exemplu dacă se marcheaza într-un meci pe care ai pariat, vei primi o notificare pe ecranul telefonului. De asemenea, dacă ai un bilet care este desemnat câștigător, vei primi de asemenea o notificare. Pentru fiecare meci în parte poți seta notificări diferite pentru următoarele lucruri:

 • Goluri
 • Cornere
 • Cartonașe galbene
 • Cartonașe roșii
 1. Share & Bet – Ai posiblitatea de a da share la biletele tale prin Betano App

În cazul în care vrei ca prietenii tăi să vadă ce bilete ai plasat la agenția Betano, ai opțiunea de a da share la bilet, pentru a fi postat automat pe rețelele sociale integrate în aplicație.

 1. Urmărește meciurile transmise prin stream live și pariază

Betano transmise o mulțime de evenimente sportive, toate dintre ele putând fi vizionate atât pe PC (desktop), cât și prin intermediul aplicației Betano pentru iOS și Android. Transmisiile Betano sunt în mod gratuit, singura condiție fiind să ai o anumită sumă de bani pe cont (balanță pozitivă), chiar și 10 bani fiind suficienți pentru a avea acces la transmisiile live.

 1. Speedbet – Pariază în doar 2 secunde cu aplicația Betano

Aplicatia Betano App

Betano App oferă o funcție extrem de folositoare pentru tipurile de pariuri live, unde știm cu toții cât de importantă este fiecare secundă. Astfel, funcția Speedbet este de un real ajutor, deoarece poți plasa un pariu în doar 2 secunde. Cum poți face asta? Pur și simplu apasă pe o cotă și ține apăsat timp de 2 secunde pentru a activa funcția, de unde vei fi nevoit să alegi doar multiplicatorul de pariu și să apeși pe “Pariază acum“.

 1. Plasarea de pariuri prin intermediul aplicației Betano este extrem de simplă

Aplicația Betano este una foarte intuitivă, fiind relativ simplă cu care te vei obișnui extrem de repede. În partea de jos a aplicației ai un meniu de search (Vezi mai multe) unde poți să cauți direct meciul pe care vrei să pariezi, fără să mai fie nevoie să intri prin tot meniul aplicației.

De asemenea, la secțiunea “Sporturi“, poți găsi o listă cu toate pariurile sportive și meciurile disponibile, iar lângă, ai secțiunea “Live“ unde poți să vezi toată oferta de pariuri live disponibilă.

Aplicatia Betano App

Pentru a plasa un pariu prin intermediul aplicației Betano, tot ce trebuie să faci este să alegi meciurile pe care vrei să pariezi, să dai click pe cote, iar un bilet virtual se va deschide cu toate selecțiile tale. Acolo poți alege tipul de pariu dorit: single sau în sistem. Pentru a paria în sistem “single“, tot ce trebuie să faci este să accesezi căsuța “Simplu“, să adaugi miza pentru fiecare selecție în parte și să apeși pe “Pariază acum“.

Dacă vrei să pariezi în sistem multiplu, tot ce trebuie să faci este să adaugi miza dorită și să apeși pe “Pariază acum“.

 1. Aplicația Betano are incorporate atât secțiunea de Cazino (ce vine la pachet și cu secțiunea de Cazino Live) cât și secțiunile de Loto și Pariuri Virtuale

Aplicația Betano a fost dezvoltată din ce în ce ma mult și au fost introduce atât secțiunile de cazino, de loto și de pariuri virtuale.

Pentru a le accesa, tot ce trebuie să faci este să intri în meniul de “Vezi mai multe“, iar acolo vei vedea secțiunile de cazino, cazino live, loto și pariuri virtuale. Sau și mai simplu, apeși pe “cipul de poker“ și vei fi redirecționat către cu totul altă pagină, unde vei vedea direct jocurile din cazino.

 

 

 

Aplicatia Betano App Aplicatia Betano App

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Concluzii despre aplicația Betano

Betano a pus accent pe construirea unei aplicații de mobil fără erori, ușor de utilizat și care să îi ofere clientului toate facilitățile oferite pentru PC (desktop). Astfel, clientul Betano va găsi pe aplicație toate pariurile existente pe site-ul Betano și toate opțiunile de pariere, fără limitări, iar un plus important este că fiecare utilizator își poate personaliza aplicația în funcție de cum dorește.

 

 

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Unibet îți oferă oportunitatea de a asista la meciurile României în Germania

Optează și prinde lotul României pentru Germania. Intră în cursa pentru cele 200 de premii acordate săptămânal.

Europa League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Iată că avem și primele rezultate ale acestei duble manșe din cadrul sferturilor de finală din Europa League. Joi seară am avut 4 meciuri fotbal ce nu au dezamăgit și au continuat astfel săptămâna europeană de “fotbal șampanie”.

Champions League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 9-10 aprilie

Fotbalul spectacol din Champions League s-a întorsFotbalul spectacol din Champions League s-a întors. S-au înscris nu mai puțin de 18 goluri în aceste dueluri, fotbal la cel mai înalt nivel, întorsături de situație, toate adunate în serile magice de Liga Campionilor, pe care noi le comentăm împreună în textul de mai jos.

Turneul Exclusiv Amusnet Interactive îți aduce premii totale de 100.000 Lei cash!

Turneul Exclusiv Amusnet Interactive este oportunitatea ta de a ieși în evidență în lumea jocurilor de cazino.

Cote de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!

Hai să vedem cum putem atinge cotă de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!