Betano corectează eroarea VAR și onorează pariurile pentru Luis Diaz în meciul Tottenham – Liverpool Tu ai beneficiat de corecția erorii VAR de către Betano? Cum comentezi decizia Betano? - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Superbet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 2
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Betano corectează eroarea VAR și onorează pariurile pentru Luis Diaz în meciul Tottenham – Liverpool Tu ai beneficiat de corecția erorii VAR de către Betano? Cum comentezi decizia Betano?

Imagine sport
119 

Hei! Hei! Hei! Ai auzit vestea minunată? Betano corectează eroarea VAR și onorează pariurile pentru Luis Diaz în meciul Tottenham – Liverpool!

 

Introducerea controversată a VAR în Premier League

 

Pe 30 septembrie 2023, în cadrul partidei tensionate dintre Tottenham și Liverpool, a avut loc un moment care a stârnit mari controverse în lumea fotbalului. Este vorba despre un gol anulat în mod eronat, un moment care pune sub semnul întrebării eficiența și corectitudinea sistemului de arbitraj video (VAR).

 

Golul controversat

 

Meciul dintre cele două echipe se desfășura la un scor de 0-0, când, în prima repriză, Liverpool a izbutit să marcheze printr-o execuție magistrală a lui Luis Diaz. Acesta a plecat într-o demarcare precisă în jumătatea adversă, finalizând cu un gol după o pasă venită de la superstarul Mohammed Salah. Cu toate acestea, bucuria suporterilor a fost de scurtă durată. Arbitrul asistent a semnalizat o presupusă poziție de ofsaid, iar VAR-ul a fost invocat pentru a analiza situația.

Contrar așteptărilor, chiar dacă reluările arătau clar că Luis Diaz se afla într-o poziție regulamentară, decizia de ofsaid a fost menținută. Nu doar că aceasta a fost o eroare flagrantă, dar nici liniile de demarcare, care de obicei clarifică astfel de situații, nu au fost prezentate. Controversa a luat amploare, mai ales că golul anulat a avut un impact direct asupra scorului final. Liverpool a pierdut cu 2-1, ratând astfel puncte esențiale în clasament.

 

Reacția oficială

 

Răspunsul Comisiei Arbitrilor din Premier League nu a întârziat să apară. Aceștia au recunoscut public că a fost "o eroare umană majoră", evidențiind astfel problemele existente în implementarea VAR.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Gestul inedit al Betano

 

Betano, fiind o companie profund pasionată de sport, a decis să intervină într-un mod exemplar. În semn de respect față de pasionații de fotbal și de pariuri, aceasta a ales să corecteze eroarea umană făcută la meciul dintre Tottenham și Liverpool. Astfel, toți clienții care au pariat pe Luis Diaz ca "Marcator Oricând" au fost recompensați cu pariul pe verde. Având în vedere că cota pentru Diaz era de 2.87, cei care au mizat pe el au obținut aproape de trei ori suma investită. Un gest generos și foarte apreciat, care subliniază integritatea și pasiunea pentru sport a companiei Betano.

 

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Să fie victorie cu Liechtenstein! Pregătește-ți pariurile pentru meciul amical România – Liechtenstein

Profită de toate aceste oportunități și plasează-ți pariurile pentru meciul amical România - Liechtenstein și pentru EURO 2024 folosind Bet Builder și celelalte funcții speciale de pe Betano!

Perspective europene pentru câștigătoarea Cupei României Betano

Începând cu sezonul 2024-25, câștigătoarea Cupei României Betano va participa în preliminariile Ligii Europa.

Cupa României Betano: Istoria finalelor decise la 11 metri

Sezonul 2023-24 va rămâne unul de referință pentru Cupa României Betano, cu adevărat ”O Cupă pentru toți”, după ce divizionara secundă Corvinul Hunedoara a produs surpriza și a câștigat trofeul în finala de la Sibiu cu Oțelul Galați.

Accidentații României: ce șanse au de a evolua la EURO 2024?

Șansele și probabilitățile jucătorilor accidentați de a-și îmbrăca tricoul național și de a intra în arenă, sub ochii scrutatori ai lumii fotbalistice, în cel mai prestigios eveniment al anului 2024.

Loteria Win For Life 10/20 te așteaptă cu extrageri zilnice!

Loteria Win For Life 10/20 te așteaptă cu extrageri zilnice! Betano reprezintă destinația ideală pentru o experiență de joc unică și captivantă.