Betano susține ecranizarea poveștii impresionante de viață a rugbistului George Baltă, în filmul „Mai Departe” - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1

Betano susține ecranizarea poveștii impresionante de viață a rugbistului George Baltă, în filmul „Mai Departe”

Imagine sport
70 

Ecranizarea poveștii impresionante de viață a rugbistului George Baltă, filmul „Mai Departe”, este diponibil în cinematografele din toată țara începând din 27 octombrie.

Începând cu 27 octombrie, cinematografele din România își deschid porțile pentru o experiență cinematică excepțională - filmul „Mai Departe”. Această peliculă, susținută cu mândrie de BETANO, urmărește povestea tulburătoare a rugbistului George Baltă.

 

Povestea unui jucător, povestea unei generații

 

Ce poate fi mai intens decât a vedea un personaj principal interpretându-se pe sine? George Baltă, rugbistul în centrul acestei povești, face exact asta. Filmul nu este doar despre accidentul său tragic și despre lupta sa pentru supraviețuire și redresare. Este și despre spiritul uman, despre abilitatea noastră de a surmonta adversitățile și de a găsi lumină în cele mai întunecate momente.

Roxana Dinescu, Senior Marketing Manager Betano România, subliniază valoarea profundă a sportului, nu doar ca formă de competiție, dar și ca mijloc de unire a oamenilor.

„Sportul... face fani și suporteri să trăiască momentele împreună. Ne bucurăm să susținem această ecranizare care aduce în lumina reflectoarelor puterea și inspirația pe care sportul le poate oferi”.

 

Ecranizarea poveștii impresionante de viață a rugbistului George Baltă, filmul „Mai Departe”, este diponibil în cinematografele din toată țara începând din 27 octombrie.

 

Maratonul vieții: călătoria lui George Baltă

 

George Baltă nu este doar un sportiv, ci și un luptător. După un accident devastator în urmă căruia i s-au mai dat doar trei ore de viață, și-a găsit forța interioară de a începe din nou. Transformându-se într-un maratonist de succes, povestea sa este o sursă de inspirație și o mărturie a rezilienței umane. Este o călătorie plină de emoție, de încercări și victorii, oferind speranță și motivare oricui își traversează propriile bătălii.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Povești care inspiră

 

Regizorul Tedy Necula capturează esența filmului și a personajului său principal:

Este un film despre un erou al vieții zilelor noastre... Nu este un film despre el, este un film despre atitudinea pe care o avem fiecare dintre noi atunci când viața cotește brusc... Cum merge mai departe? Asta-i întrebarea.

 

Betano: Mai mult decât pariuri

 

Pentru Betano, sprijinirea „Mai Departe” nu este doar o inițiativă izolată. Se înscrie într-o tradiție de a susține sportul și arta locală, de a conecta și inspira comunitățile și de a încuraja excelența în toate formele sale.

În concluzie, filmul „Mai Departe” este un must-watch pentru toți cei care iubesc sportul, poveștile inspiraționale și arta cinematografică de calitate. Și dacă ați fost inspirați de povestea lui George Baltă, Betano vă invită să pariați nu doar pe jocuri, ci și pe potențialul uman și pe puterea de a depăși orice obstacol.

 

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Luptă aprigă pentru calificare în Grupa B din Cupa României Betano

Cu toate aceste informații la îndemână și cu ajutorul Bet Builder, poți avea parte de o experiență de pariere captivantă și să-ți mărești șansele de câștig în timpul meciurilor din Grupa B din Cupa României Betano. Pregătește-te să trăiești intensitatea fotbalului și emoțiile parierilor, iar succesul să fie de partea ta!

România vs. Serbia: duelul de handbal la Campionatul Mondial

Încheiem cu un îndemn la pasiune și susținere pentru naționala noastră de handbal în meciul România vs. Serbia. Hai să fim alături de tricolore și să le dăm energie pozitivă pentru a obține succesul. Pariază cu încredere și bucură-te de un handbal de calitate la Campionatul Mondial!

Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico: duelurile de duminică din fotbalul European

Azi, 3 decembrie, fotbalul european aduce în prim-plan două meciuri palpitante: Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico Madrid.

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.