Bonusul de bun venit Betano - Ponturi si Pariuri
Superbet 1
Betano 2
Unibet 1
Mozzart 1
Get 3
Winmasters 1
MrBit 1
SlotV 1
Frank Casino 1

Bonusul de bun venit Betano

Sunt nenumărate motive pentru care merită să joci la pariuri online sau jocuri de cazino online, dar probabil cel mai important este bonusul de bun venit Betano. Îți voi vorbi în acest articol despre probabil cel mai atractiv pachet de bun venit pentru clienții noi, la una dintre cele mai bune agenții de pariuri online, Betano.

BONUSUL DE BUN VENIT BETANO DE 100% PENTRU PRIMA DEPUNERE - Pariuri sportive și Pariuri Virtuale

 Betano, una dintre cele mai importante agenții de pariuri online din România, oferă clienților noi un bonus de 100% la prima depunere în limita a 500 RON.

Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie să deschizi un cont nou la Betano și să efectuezi o depunere de minim 25 RON. Astfel, agenția îți va dubla depunerea în limita a 500 RON. De exemplu, dacă depui 25 RON, agenția Betano îți oferă încă 25 RON ca și bonus. Dacă depui 500 RON, Betano îți oferă încă 500 RON bonus. Trebuie să ai în vedere faptul că orice bonus oferit vine și cu condiții atașate, altfel jucătorii pur și simplu ar retrage banii oferiți și nu ar mai juca.

Înainte de a putea efectua o retragere, trebuie să rulezi suma totală (depunerea inițiala + bonus) de 5 ori la pariuri sportive.Dacă de exemplu ai depus suma de 500 RON și ai primit 500 RON bonus, va trebui să rulezi 5000 RON la pariuri sportive. La pariuri sportive se aplică o cotă minimă de 1.65 per bilet jucat, dar biletul poate fi compus și din mai multe pariuri mici (de exemplu două pariuri de cotă 1.40).

Pentru a efectua rulajul, Betano îți oferă până la 90 de zile, iar dacă soliciți o retragere înainte de finalizarea rulajului pentru bonus, vei pierde orice sumă suplimentară și câștigurile obținute din pariere.

Bonus 100% pana la 500 Lei

Profita acum

Pentru a întelege mai bine acest bonus, îți las următorul exemplu:

Depui suma de 100 RON (vei avea în total 200 RON, din care 100 bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 150 RON: 100 RON cash și 50 RON bonus) din care câștigi suma de 600 RON. Câștigul va fi distribuit astfel: soldul cash va fi de 400 RON pe care îi poți retrage imediat, iar soldul bonus va fi de 200 RON. Dacă decizi să efectuezi o retragere înainte de îndeplinirea condiției de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 200 RON

Pentru a verifica soldul cash și soldul bonus, dă click pe soldul tău din meniul de sus al ecranului.

Pentru a verifica balanța rămasă de rulat, accesează Contul de joc cu un click pe numele tău de utilizator. Din fereastra care apare, alege din coloana din stânga "Promoții > Promoții active" și vei vedea calculul rulajului tău.

Termeni și condiții bonus de bun venit până la 500 RON

 • Prima depunere este dublată instant în limita a 500 RON
 • Suma depusă și fondul bonus trebuie rulate de 5 ori la pariuri sportive
 • Pentru rulaj se acceptă doar pariuri de cotă minimă 1.65 single sau 1.30 per selecție pe bilet de pariuri multiplu
 • Nu se califică pentru rulaj dacă folosești opțiunea de cash out sau pariurile cu marjă de 0%
 • Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 90 de zile
 • Pariurile anulate sau meciurile anulate nu se califică pentru rulaj
 • Bonusul pentru prima depunere - Pariuri sportive nu poate fi folosit în secțiunile de Cazino
 • Depunerile efectuate prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru rulaj bonus

BONUSUL DE BUN VENIT BETANO PENTRU PRIMA DEPUNERE - CAZINO - PÂNĂ LA 1000 RON

La fel ca la bonusul pentru pariuri sportive, pentru a beneficia de bonusul pentru cazino trebuie să deschizi un cont nou la Betano și să efectuezi o depunere de minim 25 RON.

Ce este diferit față de bonusul acordat la pariuri sportive? Bonusul pentru Cazino poate fi accesat până la suma de 1000 RON. De exemplu, dacă ai depus suma de 1000 RON, Betano va dubla instant suma și va credita pe cont un bonus de 1000 RON (deci vei avea în total 2000 RON cu care să joci la Cazino).

Înainte de a putea efectua o retragere, trebuie să rulezi suma totală (depunerea inițiala + bonus) de 25 ori la jocuri de cazino sau de 250 ori la jocuri de cazino live. Dacă de exemplu ai depus suma de 1000 RON și ai primit 1000 RON bonus, va trebui să rulezi 25000 RON la jocuri de cazino (sloturi) sau 250.000 RON la jocuri de cazino live.

Pentru a efectua rulajul, Betano îți oferă maxim 7 zile pentru a rula suma depusă, iar dacă soliciți o retragere înainte de finalizarea rulajului pentru bonus, vei pierde orice sumă suplimentară și câștigurile obținute din pariere.

Pentru a întelege mai bine acest bonus, îți las următorul exemplu:

Depui suma de 100 RON (vei avea în total 200 RON, din care 100 bonus). Plasezi primul tău pariu la Blackjack Live în valoare de 150 RON: 100 RON cash și 50 RON bonus, din care câștigi suma de 600 RON. Câștigul va fi distribuit astfel: soldul cash va fi de 400 RON pe care îi poți retrage imediat, iar soldul bonus va fi de 200 RON. Dacă decizi să efectuezi o retragere înainte de îndeplinirea condiției de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 200 RON.

Bonus 100% pana la 500 Lei

Profita acum

Termeni și condiții bonus de bun venit - cazino - până la 1000 RON

 • Trebuie să alegi la prima depunere - Bonus Cazino pentru a fi eligibil pentru Bonus de bun venit de până la 1000 RON
 • Bonusul va fi creditat imediat în contul tău după depunere
 • Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare slot-urile video din Cazino, jocurile de masă din Cazino, Pariurile Loto și jocurile din Cazino Live
 • Rundele nefinalizate sau incomplete nu sunt luate în calcul pentru rulajul bonusului
 • Slot-urile video din Cazino și Pariurile Loto contribuie la rulaj cu 100%, iar jocurile de masă, Blackjack și ruletă contribuie cu 10% la rulaj
 • Bonusul rulat în cazino are o limită de 25 RON per rundă de joc sau 2.5 RON per linie, iar încălcarea acestei reguli duce la închiderea contului de joc sau anularea bonusului
 • Depunerile prin Skrill și Neteller nu sunt eligibile pentru acest bonus

BONUSUL DE BUN VENIT BETANO DE PÂNĂ LA 500 RON - Sport și Cazino

Pe lângă cele două bonusuri oferite separat pentru Sport și Cazino, Betano oferă și posibilitatea de a obține un bonus ce combină ambele opțiuni: Sport și Cazino.

Cum profiți de acest bonus?

Dacă nu ai cont la Betano, deschide unul și efectuează o primă de punere de minim 25 de RON. La efectuarea depunerii, selectează "Bonus pentru prima depunere - Sport și Cazino" pentru a fi eligibil pentru bonusul cu valoare de 100%.

Bonusul pentru Sport și Cazino poate fi accesat până la suma de 500 RON. De exemplu, dacă ai depus suma de 500 RON, Betano va dubla instant suma și va credita pe cont un bonus de 500 RON (deci vei avea în total 1000 RON cu care să joci atât la Pariuri sportive cât și la Cazino).

Înainte de a putea efectua o retragere, trebuie să rulezi suma totală (depunerea inițiala + bonus) de 10 ori la pariuri sportive și/sau de 25 ori la sloturile video din Cazino sau la Pariuri loto. Dacă de exemplu ai depus suma de 500 RON și ai primit 500 RON bonus, va trebui să rulezi suma de 1000 RON la pariuri sportive sau 2500 RON la sloturi video din Cazino și Pariuri loto.

Pentru a efectua rulajul, Betano îți oferă 90 de zile pentru a rula suma depusă, iar dacă soliciți o retragere înainte de finalizarea rulajului pentru bonus, vei pierde orice sumă suplimentară și câștigurile obținute din pariere.

Pentru a întelege mai bine acest bonus, îți las următorul exemplu:

Depui suma de 100 RON (vei avea în total 200 RON, din care 100 bonus). Plasezi primul tău pariu la Pariuri loto în valoare de 150 RON: 100 RON cash și 50 RON bonus, din care câștigi suma de 600 RON. Câștigul va fi distribuit astfel: soldul cash va fi de 400 RON pe care îi poți retrage imediat, iar soldul bonus va fi de 200 RON. Dacă decizi să efectuezi o retragere înainte de îndeplinirea condiției de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 200 RON.

Bonus 100% pana la 500 Lei

Profita acum

Termeni și condiții Bonusul de bun venit Betano - Sport și Cazino - Până la 500 RON

 • Trebuie să selectezi bonusul "Bonus pentru prima depunere - Sport și Cazino" pentru a fi eligibil pentru bonusul cu o valoare de până la 100% din valoarea primei depuneri
 • Bonusul va activat pe contul tău imediat după prima depunere
 • Pentru a retrage bonusul, va trebui să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive sau de 25 ori la sloturile video din Cazino și Pariuri loto
 • Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare bilete cu pariuri sportive de cotă miniă de 1.65 sau sloturile video din Cazino sau Pariuri Loto.
 • Pariurile cu Cote Marjă 0% nu se iau în calcul pentru rulajul bonusului
 • Calculul rulajului se efectuează la stabilirea pariurilor și nu în momentul plasării acestora
 • Pariurile anulate, meciurile anulate se stabilesc ca nule și nu sunt incluse în calculul rulajului
 • Unele jocuri din cazino sunt complet excluse pentru calculul rulajului. Sloturile video și pariurile loto contribuie cu 40% la rulaj, iar blackjack-ul și ruleta contribuie cu 0%. Bonusul jucat în Cazino are o limită de maximum 25 RON per rundă jucată sau 2.50 per linie, iar încălcare acestei reguli poate duce la închiderea contului de joc sau anularea bonusului
 • Din momentul activării bonusului, ai la dispoziție 90 de zile pentru a efectua rulajul de bonus
 • Depunerile prin Skrill și Neteller nu sunt eligibile pentru această ofertă

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 222 Rotiri Gratuite + 22 Pariu Gratuit

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Ziua eroică a Româncelor la Miami Open: Duelul exploziv dintre Andreescu și Răducanu va pune arena în flăcări!

Încearcă acum oferta "Decisiv din Primul Set" pe meciurile de la Miami Open și simte emoția momentului la fiecare meci de tenis la care participă jucătorii tăi preferați!

Explozie de adrenalină în Liga 1! FCU Craiova 1948 vs CS Mioveni într-un meci de foc, cu o surpriză senzațională: Betano Master este și el în joc!

Începutul etapei de play out în Liga 1 aduce cu sine o confruntare crucială FCU Craiova 1948 vs CS Mioveni. Folosește Betano Master și devino master câștigător!

UNIBET ROMÂNIA – depuneri, retrageri și metode de plată

Azi îți vom prezenta metodele de depuneri, retrageri de bani și plăți disponibile la Unibet, casa de pariuri sportive.

Unibet România – Unibet Pariuri Sportive

Află tot ce trebuie să știi despre casa de de pariuri sportive online Unibet și despre cum să îți deschizi un cont nou.

Bătălia de foc CFR Cluj vs Rapid: Meciul de "șase puncte" pe terenul din Gruia!

Joacă Betano Master pe Liga 1: ai la dispoziție patru pronosticuri din meciul CFR Cluj vs Rapid, din care trebuie să alegi unul singur!