Bucură-te de măiestria tenisului cu Rublev, Ruud sau Zverev pe zgura de la Hamburg - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1

Bucură-te de măiestria tenisului cu Rublev, Ruud sau Zverev pe zgura de la Hamburg

Imagine sport
41 

Revino la pasiunea pentru zgură post-Wimbledon!

 

După gloria verde a ierbii de la Wimbledon, vedetele lumii tenisului își redirijează talentele către zgura deopotrivă pretențioasă și provocatoare. Însă nu ne întoarcem la terenurile zgurate de la Roland Garros, ci ne îndreptăm atenția spre turneul ATP și WTA de la Hamburg. În acest context, Betano a pregătit un dar incitant pentru adevărații fanii ai acestui sport cu pedigree.

Turneul german, în mod tradițional, trece relativ neobservat vara, cu mulți adepți ai sportului alb fiind cuprinși de spirala vacanței. Mai mult, unda de fascinație generată de Wimbledon continuă să acapareze și să consume toată atenția și energia fanilor tenisului. Însă, nu trebuie să trecem cu vederea că acest turneu se află la cea de-a 117-a ediție, cu un debut istoric datând din anul 1892 pentru categoria masculină! Pentru categoria feminină, prima competiție a încântat publicul în anul relativ recent, 1982.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Premii importante și atracția unui turneu ATP 500

 

Datorită acestei tradiții bogate și a naturii sale prestigioase, avem parte de o discrepanță notabilă între premiile oferite: un premiu substancial de 1,8 milioane de euro la bărbați și 220,303 de euro la femei.

Aceste premii semnificative din tabloul masculin transformă Hamburg într-un turneu ATP 500 de mare atractivitate, reușind să atragă nume de calibru în lumea tenisului. Jucătorii care urmăresc acumularea de puncte și câștiguri financiare optează pentru a concura pe terenurile zgurate din Germania, la Hamburg .

În anul acesta, vedem nume sonore precum Andrey Rublev, Casper Ruud (ambii în fotografia de mai sus) și Alexander Zverev, care sunt favoriții principali. Acești jucători, recent observați în fazele avansate la Wimbledon sau Roland Garros, adaugă strălucire și așteptare competiției.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Experimentează "Urmărești și Pariezi" pe Betano

 

Turneul de la Hamburg se bucură de transmitere live streaming pe platforma Betano, un aspect de mare valoare pentru cei devotați sportului alb. Orice membru al Betano poate urmări toate meciurile, gratuit și în direct, de pe orice dispozitiv.

Mai mult decât atât, cei pasionați de pariere vor descoperi un beneficiu adițional. Ei se pot bucura de meciuri în timp ce beneficiază de funcția inovativă "Urmărești și pariezi". Aceasta facilitează o experiență de sport și joc captivantă, permițându-ți să vizualizezi un eveniment sportiv și să pariezi în timp real, bazându-te pe acțiunile și schimbările ce se petrec pe teren.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Favoriții de la Hamburg: cote de 5.00 și 6.00

 

Înainte de începerea turneului, Andrey Rublev, Casper Ruud și Alexander Zverev erau considerați primii trei favoriți. Fiecare avea cota 5.00 pentru câștigarea trofeului, cu excepția germanului Zverev, cotat cu 6.00. Aceasta înseamnă că o miză de 50 de lei pariată înainte de începerea turneului sau chiar în timpul acestuia, oferă o multiplicare de 5 și respectiv 6 ori a sumei investite. În alte cuvinte, un câștig total de 250 sau 300 de lei.

Este important de menționat că aceste cote pot varia pe parcursul turneului. Cu cât competiția este la început, cu atât cotele sunt mai mari și mai atrăgătoare, sporind potențialul de câștig al pariurilor tale.

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Luptă aprigă pentru calificare în Grupa B din Cupa României Betano

Cu toate aceste informații la îndemână și cu ajutorul Bet Builder, poți avea parte de o experiență de pariere captivantă și să-ți mărești șansele de câștig în timpul meciurilor din Grupa B din Cupa României Betano. Pregătește-te să trăiești intensitatea fotbalului și emoțiile parierilor, iar succesul să fie de partea ta!

România vs. Serbia: duelul de handbal la Campionatul Mondial

Încheiem cu un îndemn la pasiune și susținere pentru naționala noastră de handbal în meciul România vs. Serbia. Hai să fim alături de tricolore și să le dăm energie pozitivă pentru a obține succesul. Pariază cu încredere și bucură-te de un handbal de calitate la Campionatul Mondial!

Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico: duelurile de duminică din fotbalul European

Azi, 3 decembrie, fotbalul european aduce în prim-plan două meciuri palpitante: Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico Madrid.

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.