Care sunt cele mai eficiente strategii pentru pariurile sportive - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Care sunt cele mai eficiente strategii pentru pariurile sportive

Imagine sport
127 

În acest articol vei descoperi strategii pentru pariurile sportive care, după părerea mea, sunt cele mai eficiente pentru a juca. Continuă să citești și vei afla cum poți obține profit utilizând aceste strategii foarte simple.

Există o varietate destul de mare de strategii de pariere, iar cele mai cunoscute sunt Martingale, Fibonacci, Easy money și Paroli. Fiecare dintre acestea are avantaje și dezavantaje. Înainte de a începe să pariezi, este esențial să ai un buget bine stabilit, pe care îți permiți să îl investești. Mulți pariori joacă impulsiv, iar la finalul unei perioade mai lungi se trezesc în situația de a fi în pierdere și de a deveni "donatori" pentru casele de pariuri.

Există și alți pariori, mai calculați, care își creează strategii bazate fie pe probabilități și statistică, fie pe sume fixe investite în pariuri.

Strategii pentru pariurile sportive: Șirul lui Fibonacci

Una dintre strategiile pe care o voi prezenta se bazează pe șirul lui Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, etc.). Pentru a înțelege mai bine, primul număr din șir este 1, iar următorul număr este suma celor două numere precedente.

Pentru a avea succes cu această strategie, începi cu o miză de o unitate, iar în cazul în care ai un bilet necâștigător, miza va crește progresiv în conformitate cu șirul lui Fibonacci. În cazul în care vei câștiga un bilet, vei reveni la miza inițială și vei începe din nou. Această strategie necesită pariuri pe cote mari, de aceea nu este recomandat să joci pe cote mai mici de 3.

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

Strategii pentru pariurile sportive: Martingale și D'Alembert

A doua strategie este strategia Martingale, care presupune dublarea mizei după fiecare bilet pierdut, astfel încât la câștigarea unui bilet să recuperezi investiția și să faci și profit. Este important să ai o sumă mai mare pentru a acoperi un număr nelimitat de bilete pierdute și să îți setezi un număr maxim de pași până la atingerea obiectivului tău. Această strategie se aplică cel mai bine pe cote mari.

O altă strategie este strategia D'Alembert, care constă în creșterea mizei cu o unitate la un bilet pierdut și scăderea mizei cu o unitate la un bilet câștigat. Această strategie se bazează pe o valoare de unitate aleasă de parior și este recomandată pentru cote medii sau mici. În orice strategie de pariuri alegi să folosești, este important să îți setezi un buget clar și să ai răbdare pentru a obține profitul dorit.

Sugestii pentru a fi pe profit folosind aceste strategii pentru pariurile sportive

Eu îți sugerez să încerci mai multe strategii de pariere și să vezi care se potrivește cel mai bine profilului tău. Nu trebuie să te bazezi automat pe strategiile care au funcționat pentru alții, pentru că ar putea să nu funcționeze pentru tine. În plus, ar fi recomandat să testezi strategiile cu mize mai mici sau cu bonusuri de la casele de pariuri, înainte de a investi sume mari de bani.

Eu consider că strategia Fibonacci este una bună deoarece presupune prinderea unei cote de 3 și nu este nevoie să prinzi doar superponturi. Cu toate acestea, chiar și cu această strategie, există un risc semnificativ, așa că este important să fii răbdător și să nu pariezi prea des. De asemenea, recomand să joci cu o miză fixă pe o cotă minimă de 3 și să recalculezi miza la finalul fiecărei luni, astfel încât să nu pari mai mult de 5% din bancă pe pariu.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Pariuri sportive și altele decât pe fotbal

Dacă vorbim despre pariuri live, putem aplica strategii profitabile și în alte sporturi în afară de fotbal. De exemplu, tenisul este o alegere excelentă datorită numărului mare de game-uri și a alternanței serviciilor celor doi jucători dintr-o partidă, ceea ce determină fluctuații ale cotelor de la un game la altul.

Acest lucru oferă oportunități de a genera profit prin utilizarea funcției Cash Out la momentul potrivit. Pentru a afla mai multe despre cea mai profitabilă strategie pentru pariurile live la tenis și despre tipurile de pariuri care trebuie evitate, accesează articolul de specialitate.

Dacă preferi pariurile pre-live, poți aplica strategia Martingale pe un anumit tip de pariu pe unul sau două turnee de tenis feminin. Deși poate fi o cotă ridicată, există șanse mari ca acest pariu să fie câștigător într-un meci din primul tur. Pentru mai multe detalii despre această strategie, poți accesa articolul recomandat.

Iți reamintesc faptul că de fiecare dată când pariezi, trebuie să-ți amintești că acest „sport”, de pariere, trebuie tratat ca un hobby, nicidecum ca o „meserie”. De ce spun asta? Deoarece există riscul să-și investești o anumită sumă de bani, iar câștigurile să nu fie pe măsura așteptărilor. Din aceste considerente îți recomand să joci doar din plăcere, niciodată cu scopul de a face sume colosale de bani.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Ieși din joc la timp: cum te salvează funcția Cash Out de la Mozzart Bet

Cu Mozzart Bet, pariurile tale sportive sunt acum mai sigure decât oricând. Nu lăsa ca un singur eveniment să-ți determine soarta întregului bilet. Preia controlul, fă alegerile inteligente și folosește funcția Cash Out pentru a fi mereu un pas înainte.

Maximizează-ți șansele de câștig cu Bet Builder de la Mozzart Bet

Fii arhitectul propriului tău succes cu Bet Builder – doar la Mozzart Bet!