Ce înseamnă Cash Out la pariuri sportive online - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Ce înseamnă Cash Out la pariuri sportive online

Imagine sport
29 

Opțiunea cash out este o funcție oferită de unii operatori de pariuri sportive, care permite utilizatorilor să încheie un pariu înainte de finalizarea evenimentului pariat. Astfel, utilizatorii pot să-și recupereze o parte din suma pariată sau chiar să obțină un profit, în funcție de cum evoluează rezultatul pariat. Această opțiune poate fi utilizată atunci când utilizatorii doresc să minimizeze pierderile sau să obțină un profit sigur, înainte ca evenimentul pariat să se încheie.

Imaginează-ți că ești un parior experimentat care urmărește un meci de fotbal foarte important. Ai pariat pe echipa ta favorită, care conduce cu 1-0 la pauză, dar începe să joace mai slab în repriza a doua. Începi să te îngrijorezi că echipa ta poate pierde jocul, iar pariul tău va fi pierdut. Aceasta este situația în care opțiunea cash out poate fi salvarea ta. Cash out este o caracteristică apărută recent în lumea pariurilor sportive, care îți permite să închei un pariu înainte de finalizarea evenimentului. Astfel, poți să-ți recuperezi o parte din suma pariată sau chiar să obții un profit, în funcție de cum evoluează rezultatul pariat.

Este important de menționat că valoarea cash out poate varia în funcție de evoluția evenimentului pe care ai pariat și că această opțiune nu este disponibilă pentru toate pariurile sau evenimentele. Dar, cu opțiunea cash out, nu trebuie să-ți faci griji niciodată în privința pierderii pariului din cauza unui rezultat nefavorabil.

Opțiunea poate fi folosită pentru pariuri pe mai multe sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet, hochei etc. Nu există un singur sport la care această opțiune este utilizată cel mai des, acest lucru poate varia în funcție de popularitatea sportului și de numărul de evenimente disponibile pentru pariere.

Situații în care se recomandă folosirea opțiunii cash out:

 • Când echipa ta favorită se află în avantaj, dar începe să joace mai slab și există un risc real de a pierde jocul. Folosind opțiunea cash out, poți minimiza pierderea sau chiar obține un profit.
 • Când un jucător pe care s-a pariat ca generator de puncte se accidentează și există un risc real ca acesta să nu mai joace pentru restul meciului. Prin utilizarea opțiunii cash out, poți să-ți protejezi investiția.
 • Când se anunță condiții meteo nefavorabile, care pot afecta jocul, și există un risc real ca acestea să influențeze rezultatul. Utilizând opțiunea cash out, poți să eviți pierderea pariului din cauza unui rezultat nefavorabil.
 • Când o echipă sau jucător pe care s-a pariat își pierde ritmul sau performanța și există un risc real ca să nu mai câștige sau să joace la nivelul așteptat. Folosind opțiunea cash out, poți să-ți protejezi investiția.
 • Când un eveniment pe care s-a pariat se desfășoară mai lent decât așteptat și există un risc real ca acesta să nu se încheie în timp util. Utilizând opțiunea cash out, poți să închei pariul și să-ți protejezi investiția, indiferent de rezultat.

Imaginează-ți următoarea situație: pariezi pe echipa ta preferată, Manchester United, să câștige meciul împotriva lui Liverpool. La începutul meciului, toate semnele arată bine pentru United, care are un avans confortabil la pauză. Cu toate acestea, imediat după reluare, Liverpool se întoarce în joc și egalează rapid. În acest moment, poți simți că pariul tău ar putea fi în pericol și te întrebi dacă ar trebui să iei în considerare opțiunea cash out.

Acesta este un caz perfect pentru utilizarea opțiunii cash out. Aceasta îți permite să ieși din pariu și să obții un profit sigur, în loc să aștepți rezultatul final al meciului și să riști să pierzi tot pariul. Dacă valoarea cash out oferită de casa de pariuri este acceptabilă pentru tine, atunci ar trebui să iei în considerare această opțiune. În acest fel, poți minimiza pierderea și îți asiguri un profit, chiar dacă echipa ta preferată nu câștigă la final.

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

Valoarea cash out se calculează prin intermediul unui algoritm care ia în considerare mai multe variabile, precum performanța echipei sau jucătorului, scorul curent, timpul rămas și alți factori relevanți. Acest algoritm determină o valoare estimativă a opțiunii, care poate fi mai mare sau mai mică decât valoarea originală a pariului. Valoarea cash out poate fi afișată în timp real pe site-ul casei de pariuri sau în aplicația mobilă, astfel încât să poți decide dacă dorești sau nu să închei pariul prin intermediul opțiunii cash out.

Casele de pariuri oferă opțiunea cash out pentru a acorda jucătorilor o opțiune suplimentară pentru gestionarea pariurilor lor și pentru a-și maximiza șansele de a obține un profit. De asemenea, opțiunea poate ajuta casa de pariuri să gestioneze mai eficient riscurile asociate cu pariurile, oferind posibilitatea de a încheia pariurile înainte de finalizarea evenimentului. Prin oferirea acestei opțiuni, casele de pariuri pot îmbunătăți experiența utilizatorilor și le pot oferi mai multe opțiuni pentru a-și gestiona pariurile.

Situații când nu se recomandă folosirea opțiunii cash out:

 • Când ai un pariu sigur și ești sigur că echipa sau jucătorul pariat va câștiga jocul sau evenimentul.
 • Când ai un pariu multiplu și vrei să aștepți până la sfârșitul tuturor evenimentelor incluse în pariu.
 • Când ai un pariu cu o cotă mare și vrei să aștepti până la sfârșitul evenimentului pentru a obține un profit maxim.
 • Când ai un pariu care a fost efectuat cu mult timp înaintea începerii evenimentului și nu există semne clare că echipa sau jucătorul pe care s-a pariat va avea probleme.
 • Când ești sentimental sau atașat emoțional de echipă sau jucător și vrei să aștepți rezultatul final pentru a simți emoția victoriei sau înfrângerii.
Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Opțiunea cash out este recomandată:

 • Pariorilor cu experiență: cei care au o înțelegere solidă a sporturilor și a pieței de pariuri pot folosi opțiunea pentru a-și maximiza profiturile sau pentru a minimiza pierderile.
 • Pariorilor cu abilitatea de a lua decizii rapide: această opțiune necesită o evaluare rapidă a situației și o decizie imediată, ceea ce poate fi dificil pentru unii pariori.
 • Pariorilor care pariază pe mai multe evenimente simultan: aceștia pot folosi opțiunea pentru a-și proteja profiturile sau pentru a evita pierderile pe pariurile în desfășurare.
 • Pariorilor care pariază pe evenimente cu durată mare, cum ar fi turnee de tenis sau campionate de fotbal: aceștia pot folosi opțiunea pentru a-și proteja profiturile sau pentru a evita pierderile în cazul în care situația se schimbă pe parcursul evenimentului.
 • Pariorilor care doresc să gestioneze riscurile cu atenție: această opțiune poate fi folosită pentru a controla riscurile și pentru a-și maximiza profiturile pe parcursul unui eveniment sau a unei serii de evenimente.

În România, casele de pariuri care oferă opțiunea cash out includ:

 • Betano
 • Unibet
 • Netbet
 • Casa Pariurilor
 • Superbet
 • Fortuna

Acestea sunt doar câteva dintre casele de pariuri care oferă opțiunea cash out în România. Este posibil să existe și alte case de pariuri care oferă această opțiune, însă este important să verifici acest lucru înainte de a paria. De asemenea, este important să reții că disponibilitatea acestei opțiuni poate varia în funcție de evenimentul sau sportul pe care vrei să pariezi.

La final, iată câteva lucruri importante de reținut despre opțiunea cash out în cazul pariurilor sportive:

 • Timing-ul este important: În unele cazuri, opțiunea de cash out poate fi disponibilă doar în anumite momente ale evenimentului sau jocului, așa că este important să fii atent la acest aspect.
 • Cotele pot varia: Cotele pentru cash out pot varia în timp, în funcție de cum evoluează evenimentul sau jocul. Acest lucru poate influența decizia ta de a încasa sau de a aștepta.
 • Limitele pot fi diferite: Fiecare casă de pariuri poate avea limite diferite pentru cash out, așa că este important să verifici acest lucru înainte de a paria.
 • Pot fi costuri suplimentare: Unele case de pariuri pot percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea opțiunii cash out, așa că este important să verifici acest lucru înainte de a lua o decizie.
 • Risc vs recompensă: decizia de a utiliza opțiunea cash out poate fi influențată de raportul dintre risc și recompensă.
 • Utilizarea frecventă poate avea impact asupra profitului: folosirea prea frecventă a opțiunii cash out poate duce la pierderea unor sume semnificative din profit.
 • Cunoștințele despre sport sunt importante: pentru a lua o decizie informată cu privire la opțiunea cash out, este important să ai cunoștinte solide despre sportul pe care pariezi.
 • Nu folosi întotdeauna opțiunea cash out: deși poate fi tentant să folosești această opțiune în fiecare situație, este important să evaluezi cu atenție situația și să decizi dacă este cea mai bună opțiune în acel moment.
Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

În general, opțiunea cash out poate fi o unealtă valoroasă, însă este important să înțelegi cum funcționează și să iei în considerare aceste aspecte înainte de a o folosi. Ea nu poate fi considerată o opțiune finală în cazul pariurilor sportive, deoarece poate fi făcut oricând înainte de finalizarea evenimentului. Decizia de a o folosi sau nu depinde de fiecare jucător în parte, în funcție de obiectivele sale de pariere și de evoluția evenimentului.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

NBA a ajuns la faza ”finalelor” pentru Play Off. Cine continuă sezonul și pentru cine va fi ultimul meci

Noaptea de vineri spre sâmbătă se anunță a fi una plină de suspans și emoție în NBA, iar pe Betano, ai șansa să fii un câștigător chiar înainte de finalul partidelor!

INFOGRAFIC: Șansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor

Azi și mâine ne aduc în față meciurile retur din sferturile de finală în Liga Campionilor, iar pe Betano am investigat perspectivele celor opt echipe rămase în competiție de a avansa în semifinalele Ligii Campionilor, ținând cont de rezultatele din tur și de forma de moment.

Descoperă cea mai complexă ofertă de Loterii Internaționale, doar pe Betano!

Pariurile pe Loterii Internaționale au devenit una dintre cele mai populare modalități de câștig printre pasionații de jocuri de noroc din România. Betano îți oferă o experiență de joc unică și captivantă cu cea mai variată ofertă de pariuri pe loterii, extrageri live, statistici în timp real și posibilitatea de a plasa pariuri în avans.

Serie A, Avancronica etapei 33, 19 - 22 aprilie

Cum titlul în Serie A este ca și decis, știindu-se în mare măsură că va reveni la Milano, lupta pentru celelalte obiective este departe de a fi terminată. De aceea, etapa cu numărul 32 din prima ligă italiană vine cu alte 10 meciuri fotbal,

La Liga, Avancronica Etapa 32, 19 - 22 aprilie

Etapa din această săptămână din La Liga, mai exact cea cu numărul 32, vine cu cel mai așteptat meci al planetei, El Clasico.