Compararea pariurilor pe goluri și pariurilor pe goluri asiatice - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 1
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1

Compararea pariurilor pe goluri și pariurilor pe goluri asiatice

Imagine sport
13 

În lumea pariurilor sportive, opțiunile sunt atât de variate și numeroase încât, adesea, oferta poate fi copleșitoare. Cu toate acestea, considerăm că această diversitate este un avantaj pentru pariori. Cu o selecție atât de amplă, poți alege pariul care îți oferă cele mai mari șanse de reușită și poți minimiza riscurile. Consultând statisticile, poți să alcătuiești cu încredere un bilet câștigător. Mulți pariori optează pentru pariuri pe numărul de goluri dintr-un meci de fotbal, iar în acest articol vom discuta despre două opțiuni populare: pariuri pe goluri și pariuri pe goluri asiatice.

 

Pariuri pe Goluri

 

Când vine vorba de pariurile pe goluri, oferta de opțiuni este vastă. Un punct de pornire poate fi să înțelegi ce înseamnă "peste 1.5 goluri", deoarece aceasta este o variantă întâlnită frecvent în pariurile pe numărul de goluri. Este important să menționăm că există numeroase alternative de pariuri legate de numărul de goluri. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni:

  • Total goluri în meci.
  • Total goluri în prima sau a doua repriză.
  • Ambele echipe marchează.
  • Total goluri marcate de echipa gazdă/echipa oaspete.
  • Intervalul în care sunt marcate golurile.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile. Varietatea este impresionantă, așa că poți explora multitudinea de opțiuni de pariuri pe goluri. Este esențial să știi că în cazul pariurilor pe goluri simple există doar două posibilități: pariul este câștigător sau pierzător. Prin urmare, este recomandat să examinezi statisticile cu atenție, să evaluezi forma echipei și să analizezi contextul meciului înainte de a plasa un pariu. Aceasta poate crește semnificativ șansele tale de câștig. În concluzie, pariurile pe goluri sunt ușor de jucat și de înțeles, te pot feri de surprize neplăcute și oferă cote atrăgătoare pentru câștiguri remarcabile, atunci când norocul îți surâde.

 

Imagine Get

Depui minim 50 de lei și pariezi mai mult pe evenimentele favorite cu 25% BONUS PÂNĂ LA 250 DE LEI dacă introduci codul bonus SAMBATA25 când efectuezi depunerea!

Profita acum

 

Pariuri pe Goluri Asiatice

 

Pariurile pe goluri asiatice reprezintă o altă opțiune populară, chiar dacă par să fie mai complexe. Cu toate acestea, credem că acestea sunt mai accesibile decât par a fi. Cu înțelegerea mecanismului lor, poți utiliza aceste tipuri de pariuri cu ușurință. Pe de altă parte, spre deosebire de pariurile pe goluri simple, care se bazează pe numere precum 0.5, 1.5, 2.5, etc., pariurile pe goluri asiatice oferă o paletă mai variată de opțiuni.

Aici, opțiunile pot fi de tipul 0.25, 0.75, 1, 1.25, 1.75, etc., ceea ce poate suscita interes și în rândul pariorilor experimentați. Variația este mai mare pentru că există și mai multe scenarii posibile. De exemplu, în cazul pariurilor de peste 0.75 goluri, câștigi dacă sunt marcate cel puțin două goluri. În cazul unui singur gol, câștigi doar jumătate din miză. Cealaltă jumătate se pierde. Pariul este pierdut dacă nu se marchează goluri deloc. În concluzie, pariurile pe goluri asiatice sunt mai complexe, dar oferă opțiuni diverse, în funcție de rezultatele meciului. Cu puțină documentare și înțelegere, poți face alegeri inspirate și bine întemeiate.

 

Imagine Get

Bonusul crește CU PÂNĂ LA 100% pentru fiecare selecție de pe bilet la Get's Bet. Plasează minim 5 evenimente și de restul se ocupă Get's Bet!

Profita acum

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.

Infografic: Arc peste timp, Gheorghe Hagi față în față cu Ianis Hagi la echipa națională

Echipa națională de fotbal a României se pregătește pentru un moment crucial în istoria sa, revenind la un turneu final după opt ani. Calificarea la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania, a fost marcată de contribuția remarcabilă a lui Ianis Hagi. În acest articol, vom analiza parcursul lui Ianis Hagi la prima reprezentativă a României și îl vom compara cu performanțele legendare ale tatălui său, Gheorghe Hagi, liderul celebrei Generații de Aur.

Manchester United în misiune imposibilă la Istanbul. Combină pariurile preferate la meciurile din Liga Campionilor, pe Betano, cu Bet Builder!

Cu Bet Builder, Mega Cote și Betano Avantaj, poți să-ți îmbunătățești semnificativ experiența de pariere și să-ți maximizezi șansele de câștig în meciurile din Liga Campionilor.

Dueluri de foc, marți, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Activează modul Betano și bucură-te de toate pariurile preferate pe același bilet, cu Bet Builder!

Dacă ești pasionat de pariurile sportive și vrei să obții cele mai bune cote, nu trebuie să ratezi etapa a 5-a din Liga Campionilor, care se anunță incendiară!

De Ziua României, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara se confruntă cu ABC Laguna București

De Ziua României, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara se confruntă cu ABC Laguna București.