Cota 2 – Săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Superbet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 2
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Cota 2 – Săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie

Imagine sport
12 

Ne aruncăm atenția asupra evenimentelor de meciuri fotbal de zi cu zi, în tentativa de a scoate în evidență cele mai tentante partide pentru a ne îndeplini obiectivul: bilet de tip Cota 2. Ne interesează acele jocuri în care ne putem pune toată încrederea pe victoria unora dintre echipe, dar putem specula și alți factori statistici ce pot fi concretizați în cote câștigătoare – număr de goluri, ori alte elemente specifice.

 

Imagine Superbet

324 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE!

Profita acum

 

  • Miercuri, 31 Ianuarie

Ziua de miercuri este dominată de etapa din Premier League, de unde putem anticipa un festival de goluri pentru Manchester City în compania naivei echipei din Burnley, ori chiar la un meci de 1 solist în duelul londonez Tottenham – Brentford. Dar sunt opțiuni viabile și din alte campionate, cum ar fi La Liga, cu două restanțe. Cât să mai piardă și Barcelona? O întrebare la care răspunsul de 1 solist este răsplătit cu o cotă de 1,35 la Betano. De asemenea, chiar dacă n-are un meci neapărat ușor, merită de luat în calcul o victorie a lui Atletico Madrid, acasă, cu Rayo Vallecano. Ori măcar o șansă dublă de 1X, cuplată cu un număr redus de goluri.
Din alte campionate, s-ar mai putea culege o victorie pentru Braga, în Portugalia, cu ultima clasată Chaves. dar și pentru liderul din Belgia, Royal Union, contra nou-promovatei RWDM.

  • Joi, 1 Februarie

Joia fără cupe europene e de multe ori un chin pentru pariuri sportive, dar nu și de această dată. Cap de afiș e șansa lui Real Madrid de a-și recăpăta postura de lider în La Liga, iar o victorie a sa la Getafe, în suburbiile capitalei Spaniei, este recompensată cu nu mai puțin de 1,58 la Unibet.
În completare pentru un bilet de Cota 2, poate fi încercată șansa dublă 1X la West Ham – Borunemouth (Premier League), dar și că Luzern scoate cel puțin un punct, în Elveția, în deplasarea de la codașa Lausanne Ouchy.

  • Vineri, 2 Februarie

Deschiderea weekendului se face de vineri seara, cu două mari favorite: PSG la Strasbourg, respectiv Borussia Dortmund la Heidenheim. Sigur că nu sunt două meciuri câștigate dinainte, dar cotele sunt extrem de generoase și se poate lucra pe ele pentru a da un cumul de dublaj. Parizienii se prezintă cu o cotă de 1,55 la Unibet pentru a câștiga în Alsacia, pe când Dortmund – în mare formă în 2024 – are și mai mult la nou-promovata Heidenheim: 1,75, la Get s Bet și SuperBet.

  • Sâmbătă, 3 Februarie

Cu toate că sâmbăta ne oferă, ca de obicei, multe variante, este mare nevoie de analiză cât mai profundă pentru a evita și meciurile – capcană.
Dar ni se pare putem avea încredere în Newcastle – Luton 1 (cotă 1,38 la Mozzart), dar și în Darmstadt – Leverkusen 2 (cotă 1,32 la Winmasters). Și mai mare încredere putem avea la FC Porto – Rio Ave 1, ori la Rangers – Livingston 1.
O altă cotă interesantă din perspectiva de a compune un bilet de tip Cota 2 ne iese în relief la Valencia – Almeria, unde gazdele sunt cotate la 1,65 pentru un succes împotriva unei formații ca și retrogradate deja.
Cei mai teribiliști pot încerca să mizeze pe un reviriment complet al Barcelonei, care are nu mai puțin de 1,65 pentru un succes pe terenul lui Alaves – echipă la care este legitimat și Ianis Hagi.

  • Duminică, 4 Februarie

Duminica e ziua marilor derbiuri, de regulă, iar de această dată ni se confirmă regula încă o dată. Arsenal – Liverpool în Premier League, Lyon – Marseille în Ligue 1, Inter – Juventus în Serie A, Real Madrid – Atletico în La Liga. De la fiecare se pot extrage cote interesante din care să ajungem la nivelul de dublaj urmărit, dar există și alte perspective.
Cum ar fi de mizat pe succesul lui AS Monaco, acasă, cu nou-promovata Le Havre, pentru o cotă de 1,50. O cotă ușoară se poate adăuga pe bilet, la nevoie, la Benfica – Gil Vicente, iar în rest e nevoie de studia cât mai în detaliu oferta pentru pariuri diferite de pronosticuri fotbal.

  • Luni, 5 februarie

De luni ne fac cu ochiul foarte atrăgător două partide care, cu siguranță, se vor afla în topul preferințelor pentru pariori. Este vorba despre meciul lui Manchester City la Brentford, unde se poate discuta de mai mult decât 2 solist. Dar și despre FCSB – Farul, unde 1 solist pare cel mai firesc ca urmare a ultimelor evoluții. Cum combinația celor două depășește cu mult Cota 2 pe care o avem cu toții drept obiectiv, se poate ajusta prin șansă dublă la meciul din Superliga. Un alt solist deloc de neglijat poate fi la AS Roma – Cagliari, cu o cotă de 1,50 pentru victoria gazdelor.

  • Marți, 6 februarie

E ziua în care ies în evidență partidele de Cupă, la care pariorii nu sunt mari fani. Tocmai de aceea e nevoie de ajustat miza, ca măsură de prevenție. Dar tot avem ce scoate în față, pentru că e un duel Leverkusen – Stuttgart, în Cupa Germaniei, de la care se poate miza pe goluri multe, ori chiar pe victoria gazdelor. Sunt și trei rejucări în Cupa Angliei, de unde se poate specula că Sheffield Wednsday are griji mai mari pentru campionat și o poate lăsa mai moale la Coventry. La fel cum e interesant de urmărit dacă Rennes își respectă blazonul în deplasare la Sochaux – echipă din Ligue 2.

 

Imagine Get

40 de lei Pariu Gratuit fără depunere + Un Bonus de Bun Venit de 600 Lei

Profita acum

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Liga Campionilor - Final Four Retrospectivă Handbal Feminin

Sâmbătă și duminică handbalul feminin de cel mai înalt nivel și-a intrat în drepturi, iar la Budapesta am putut vedea la treabă cele mai bune 4 echipe ale momentului din handbalul feminin. Final Four-ul Ligii campionilor s-a desfășurat fără prezențe românești așa cum am avut în EHF European League, însă nu au lipsit surprizele și partidele pe muchie de cuțit.

Avancronică Liga Campionilor - Final Four Handbal Masculin

La finele acestei săptămâni vom avea cel de-al doilea Final Four la handbal masculin, acesta fiind și ultimul din acest sezon. După ce am avut o reprezentantă în Final Four-ul EHF European League la handbal masculin, în Liga campionilor nu am avut prezență românească, nici măcar în faza grupelor. În careul de ași avem 2 echipe din Germania și câte una din Danemarca, respectiv Spania.

EURO 2024 - Top cote pariuri și pronosticuri fotbal

Turneul final continental, EURO 2024, ce se apropie cu pași repezi nu este doar un festival al fotbalului european, ci și un prilej de care cei mai mulți amatori de pariuri sportive sunt gata să profite. Va fi o lună întreagă unde nivelul fotbalistic este unul aparte, cu meciuri fotbal intense în fiecare zi, astfel că oportunitatea de a ieși pe profit la pariuri fotbal este și ea una ridicată, atât timp cât se face cu cap.

EURO 2024, Avancronică, 14 iunie - 14 iulie

În mai puțin de 3 săptămâni, dăm startul maratonului fotbalistic de pe continentul european, anume EURO 2024. Avem o lună plină de fotbal, cu startul pe 14 iunie la Munchen, în timp ce marea finală va avea loc pe 14 iulie în Berlin

Bundesliga/Starligue/Liga Asobal Retrospectivă Handbal Masculin

Au mai rămas 2 etape de disputat în primele 3 campionate din Europa, însă mai sunt încă multe necunoscute. În Bundesliga, Magdeburg este 90 la sută campioană dacă își câștigă restanțele pe care le are de disputat, iar Fuchse va încheia cel mai probabil pe poziția a doua și va merge și ea în Liga Campionilor.