Cum închizi contul la Betano - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 4
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Cum închizi contul la Betano

Imagine sport
38 

Dacă vrei să îți ștergi sau închizi contul Betano, urmează acești pași simpli:

  1. Loghează-te în contul tău de jucător. Apasă pe numele tău de utilizator și selectează opțiunea "CONT”.
  2. În fereastra nou deschisă, în meniul din partea stângă, accesează "Profil - Protecția jucătorului". Aici veți găsi mai multe opțiuni referitoare la protecția jucătorului. Puteți seta limite pentru depuneri, rulaj sau pierderi și, în același timp, puteți închide contul temporar sau definitiv.
  3. Pentru a închide contul, alege una dintre ultimele două opțiuni: "Închidere temporară a contului" sau "Autoexcludere".

închizi contul Betano

Voi oferi mai multe detalii despre ambele opțiuni în continuare.

 

Închidere temporară a contului Betano

 

Apelează la această opțiune dacă vrei să îți închizi contul Betano pentru 24 ore, 48 ore, 7 zile sau 30 de zile. Trebuie doar să selectezi produsele de la care vrei să fii exclus (Pariuri-Virtuale-Strike sau Cazino), perioada de excludere dorită și să selectezi din listă motivul pentru care iei această decizie.

De exemplu, în imaginea de mai sus poți observa că eu am ales o suspendare a contului de pariuri Betano pentru o perioadă de 7 zile. După ce ai selectat opțiunile dorite trebuie doar să apeși pe butonul "Salvează modificările" și asta este tot. Modificările în contul tău Betano se vor produce imediat conform cu criteriile stabilite de tine.

Dacă dorești să închizi contul tău de pe site-ul Betano pentru o perioadă de 6, 12, 24 de luni sau definitiv, poți utiliza opțiunea de autoexcludere. Similar cu suspendarea temporară a contului, pe care ți-am detaliat-o mai devreme, pentru autoexcludere trebuie să selectezi serviciile de la care dorești să fii exclus, perioada de excludere și să motivezi această decizie.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Lucruri pe care trebuie să le știi despre închiderea contului Betano

 

În cazul în care dorești să închizi definitiv contul Betano, reține că acesta nu poate fi redeschis în viitor. Pentru închiderea temporară a contului, în perioada de suspendare selectată de tine, nu vei putea accesa contul și nu vei putea solicita redeschiderea acestuia înainte de termen.

 

Contul Betano va fi închis automat în cazul în care nu prezintă activitate timp de 12 luni consecutive. Eventualele fonduri rămase în cont vor fi transferate către bugetul de stat. Reactivarea contului Betano este gratuită și se realizează automat după expirarea perioadei de autoexcludere.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la închiderea contului Betano, poți contacta echipa de suport a acestei case de pariuri online prin chat-ul live și vei primi un răspuns rapid.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Betano, casa de pariuri cu cele mai mari șanse de câștig

 

Betano este o agenție de pariuri online cu o prezență puternică în industria jocurilor de noroc. Fondată în anul 2010, Betano oferă o gamă variată de servicii de pariere, inclusiv pariuri sportive, cazinou online și jocuri de cazinou live. Platforma Betano oferă o experiență de pariere accesibilă și intuitivă, cu o gamă largă de sporturi și evenimente sportive pe care jucătorii le pot paria. Aceasta acoperă sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet, hochei, dar și sporturi mai puțin cunoscute. Betano oferă, de asemenea, opțiuni de pariere live, unde jucătorii pot plasa pariuri pe evenimente sportive în desfășurare.

Pe lângă pariurile sportive, Betano oferă și o gamă variată de jocuri de cazinou online, inclusiv sloturi, jocuri de masă, video poker și cazinou live. Jucătorii au acces la o selecție bogată de titluri de la furnizori de jocuri de renume. Betano promovează jocul responsabil și oferă opțiuni pentru limitarea sau suspendarea temporară a contului de jucător, precum și opțiunea de autoexcludere. Echipa de suport a Betano este disponibilă pentru a oferi asistență și răspunsuri la întrebări într-un timp scurt prin intermediul chat-ului live sau a altor canale de contact.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Serie A, Etapa 37, 17 - 20 mai

Două etape și o partidă restantă, atât ne mai desparte de finalul de sezon în prima ligă italiană, Serie A.

Serie A - Retrospectiva etapei 36 (10-13 mai)

A venit rândul Seriei A să fie luată la “puricat” după ultima etapă disputată, cea cu numărul 36, unde cele 10 meciuri fotbal întinse de vineri și până luni ne-au adus cu un pas mai aproape de clasamentul final.

Conference League - Avancronică Finală - 29 mai

Vom începe avancronica marei finale din acest sezon de Conference League dintre Olympiakos - Fiorentina cu parcursul fiecăreia până în ultimul act, ce se va desfășura în Atena pe data de 29 mai începând cu ora 22:00.

EHF European League - Final Four Retrospectivă Handbal Feminin

La finele săptămânii trecute am avut primul Final Four din competițiile europene, respectiv cel al EHF European League la handbal feminin. Acesta s-a desfășurat la Graz timp de 2 zile, iar țara noastră a fost reprezentată de 2 echipe, Gloria Bistrița și Dunărea Brăila. În cele ce urmează vom prezenta parcursul acestora și clasamentul final.

La Liga, Etapa 36, 14 - 16 mai

Nici că am terminat bine o etapă în Spania, La Liga, în weekend, că deja avem o alta la orizont, mai exact runda cu numărul 36.