Cum să-ți organizezi eficient și responsabil bugetul pentru pariuri - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Cum să-ți organizezi eficient și responsabil bugetul pentru pariuri

20 

Atunci când decizi să joci la pariuri, elementul cheie de care depinde cât de mult câștigi este bugetul alocat acestei activități. În majoritatea cazurilor, pariorii sunt luați de val și pariază sume mari, fără a analiza exact câți bani ar trebui să joace lunar pentru a nu întâmpina probleme financiare. O altă problemă cu care majoritatea pariorilor se confruntă este parierea unor sume infime pe cote foarte mari.

Pentru a nu avea probleme financiare, pariorul trebuie să își organizeze foarte bine bugetul alocat pentru pariuri, luând ca reper suma pe care o câștigă lunar.

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

Bugetul de pariuri. Câți bani trebuie să joci lună de lună

Când vine vorba de a juca bani la pariuri, trebuia să ai în vedere doi factori importanți:

  • Limita de câștig
  • Limita maximă de pierdere

Înainte de a stabili bugetul pentru pariuri este esențial să-ți te gândești bine la acești factori. În urma analizei pe care ai făcut-o, te asiguri că banii pe care îi vei juca la pariuri nu îți vor afecta viața de zi cu zi și o să-ți poți plăti facturile și toate cheltuielile lunare. De obicei, pentru pariuri recomand să aloci între 5 și 10% din salariul pe care îl câștigi.

De exemplu, dacă primești lunar salariu net de 3000 de lei, suma pe care o vei aloca pariurilor sportive este între 150 și 300 de lei. Totodată, evită să te împrumuți pentru a juca la pariurile sportive din cauză că nu ai certitudinea că vei câștiga.

Limitele bugetului. Când trebuie să te limitezi în a paria

Bugetul pentru pariuri nu va fi unul infinit, din aceste considerente este bine să îți stabilești anumite limite. Mai exact, nu o să joci toată suma de bani pe un singur bilet deoarece există riscul să pierzi.

Trebuie să ai un control total asupra modului în care pariezi, cât pariezi și ce vei face când vei atinge limitele. Un buget echilibrat va duce, inevitabil, la un mod de a paria echilibrat, care îți va aduce câștiguri mai mici, dar constante.

Astfel, atunci când pariezi nu depăși 1%-5% din bugetul total alocat și nu exagera cu procentele deoarece ai șanse destul de ridicate să pierzi mai mult decât să câștigi.

De asemenea, îți recomand să pui deoparte o anumită sumă de bani pentru retrageri. O să ai nevoie de ele atunci când lucrurile nu funcționează cum vrei. Mai mult, unii jucători pariază banii câștigați, având astfel mereu posibilitatea de a retrage deja banii investiți.

Bugetul de pariuri. Cum să rămâi în joc și să faci profit

Ca parior este important să conștientizezi faptul că vor exista cazuri în care vei pierde bani, dar nu te speria. Este normal ca la început să se întâmple acest lucru. De reținut este faptul că atunci când ai bugetul stabilit și știi exact cum să te limitezi, în scurt timp îți vei asigura o stabilitate pentru a rămâne în joc indiferent de situație.

Totul se începe cu pași mici, adică poți plasa un pariu cu aproximativ 2-5% din bugetul stabilit de tine. Jucătorii cu experiență vor paria de două-trei ori pe săptămână, însă mulți care abia acum au început să parieze vor face asta mult mai des, întrecând astfel anumite limite.

Chiar dacă, la început, o să pierzi, nu uita că de fiecare dată după o pierdere va veni și un câștig, așa că nu te stresa și acordă o atenție deosebită bugetului alocat. Nu încerca să depășești procentul investit lunar pentru a nu-ți afecta viața de zi cu zi.

Importanța bugetului nu trebuie ignorată deoarece aceasta îți va permite să joci în continuare. Chiar dacă ți se pare că pariurile sportive sunt o formă de divertisment, tu trebuie să iei totul ca pe un job  care îți aduce un venit suplimentar. După ce ți-ai stabilit strategia câștigătoare, bugetul pentru pariuri poate să crească, iar profiturile vor fi mult mai mari. Îți reamintesc, pentru început este bine să faci pași mici pentru a te obișnui cu această lume a jocurilor sportive.

Un lucru important de avut în vedere este faptul că niciodată nu ar trebui să pariezi din plictiseală. Tu trebuie să ai o atitudine precaută și să nu te arunci în a paria sume pe care nu le ai. Chiar dacă ai zile la rând când ai câștigat nu trebuie să te grăbești să pariezi sume consistente.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

În concluzie, cu un buget pentru pariuri bine gândit și o strategie care îți aduce câștiguri lunare este important să fii pragmatic când vine vorba de pariurile sportive și să investești între 5% și 10% din salariul pe care îl câștigi. Cu o atitudine critică, șansele tale de a câștiga bani din pariuri este mult mai mare dacă analizezi bine fiecare meci și pariezi, în medie, de 3-4 ori pe săptămână. Nu uita, trebuie să joci responsabil pentru a nu-ți afecta viața de zi cu zi.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

NBA a ajuns la faza ”finalelor” pentru Play Off. Cine continuă sezonul și pentru cine va fi ultimul meci

Noaptea de vineri spre sâmbătă se anunță a fi una plină de suspans și emoție în NBA, iar pe Betano, ai șansa să fii un câștigător chiar înainte de finalul partidelor!

INFOGRAFIC: Șansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor

Azi și mâine ne aduc în față meciurile retur din sferturile de finală în Liga Campionilor, iar pe Betano am investigat perspectivele celor opt echipe rămase în competiție de a avansa în semifinalele Ligii Campionilor, ținând cont de rezultatele din tur și de forma de moment.

Descoperă cea mai complexă ofertă de Loterii Internaționale, doar pe Betano!

Pariurile pe Loterii Internaționale au devenit una dintre cele mai populare modalități de câștig printre pasionații de jocuri de noroc din România. Betano îți oferă o experiență de joc unică și captivantă cu cea mai variată ofertă de pariuri pe loterii, extrageri live, statistici în timp real și posibilitatea de a plasa pariuri în avans.

Serie A, Avancronica etapei 33, 19 - 22 aprilie

Cum titlul în Serie A este ca și decis, știindu-se în mare măsură că va reveni la Milano, lupta pentru celelalte obiective este departe de a fi terminată. De aceea, etapa cu numărul 32 din prima ligă italiană vine cu alte 10 meciuri fotbal,

La Liga, Avancronica Etapa 32, 19 - 22 aprilie

Etapa din această săptămână din La Liga, mai exact cea cu numărul 32, vine cu cel mai așteptat meci al planetei, El Clasico.