De Ziua României, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara se confruntă cu ABC Laguna București - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 4
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 2

De Ziua României, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara se confruntă cu ABC Laguna București

Imagine sport
24 

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a impresionat în luna noiembrie cu o serie de victorii consecutive atât în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, cât și în Alpe Adria Cup. Echipa, supranumită "Leii din Banat", și-a încheiat reprezentațiile oficiale din această lună cu un bilanț perfect: cinci meciuri, cinci victorii.

 

Dominare absolută în competițiile de top

 

Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95

În cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a reușit să obțină două victorii importante:

  1. SCM Timișoara 90 - 84 Geosan Kolin (acasă): Un debut de succes în luna noiembrie, marcând o victorie spectaculoasă pe teren propriu.
  2. SCM Timișoara 91 - 82 Dinamo București (acasă): Echipa a continuat să impresioneze cu o altă victorie acasă, consolidându-și poziția în topul clasamentului.

 

Alpe Adria Cup

În competiția internațională Alpe Adria Cup, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a excelat și mai mult, obținând trei victorii impresionante:

  1. SCM Timișoara 92 - 87 BC Viena (în deplasare): O victorie valoroasă pe teren străin, confirmând potențialul echipei în competiția europeană.
  2. SCM Timișoara 97 - 85 KK Ilirija (acasă): Echipa a continuat să demonstreze forță pe teren propriu, înregistrând o altă victorie confortabilă.
  3. SCM Timișoara 88 - 79 CSM Galați (în deplasare): Cu o altă victorie în deplasare, SCM Timișoara a consolidat poziția de lider în grupa B din Alpe Adria Cup.

 

Imagine Mozzart

Bonus 1750 RON pentru primele trei depuneri de până la 200%!

Profita acum

 

Performanțe ieșite din comun

 

Echipa a obținut nu mai puțin de patru victorii în care a marcat peste 90 de puncte, subliniind dominanța lor în competițiile actuale.

În urma acestor rezultate, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara ocupă prima poziție în grupa B din Alpe Adria Cup, având un impresionant maximum de puncte, 10 din 10 posibile (5/0). În plus, în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, se află pe locul al cincilea, poziție care asigură prezența în faza valorică superioară, în grupa A, cu un bilanț de 4 victorii și 4 înfrângeri (4/4).

 

 

Un decembrie plin de provocări

 

Cu un program încărcat în luna decembrie, echipa SCM Timișoara este pregătită să continue să impresioneze. Cu șapte partide programate, primul dintre ele având loc chiar de Ziua Națională a României, în sala „Constantin Jude”. Adversarul va fi echipa ABC Laguna București, iar meciul va începe la ora 17.

Fii cu ochii pe performanțele impresionante ale "Leilor din Banat" și ia în considerare aceste informații când plasezi pariuri. SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara demonstrează o formă de vârf și promite să ofere meciuri incitante în viitorul apropiat. Împreună pentru Timișoara și pentru succesul echipelor noastre de baschet!

Case pariuri online

100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH

Nr. licenta: L1160657W000330
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 200 Lei

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Alte Stiri

Premier League – Avancronică etapa 27 (2-4 martie)

Pe zi ce trece avem tot mai multe meciuri fotbal cu încărcătură din Premier League, mai ales într-un sezon ca acesta cu o luptă în trei pentru câștigarea campionatului.

Biletul Zilei - 27 februarie - 3 martie

Avem o nouă săptămână în față, ceea ce înseamnă noi oportunități de a ieși pe profit la pariuri sportive prin biletul zilei, unde încercăm să aducem cele mai importante evenimente din fiecare zi a săptămânii

Bundesliga - Retrospectiva etapei 23 (23-25 februarie)

Începem săptămâna prin a analiza etapa ce tocmai s-a terminat în Bundesliga, anume cea cu numărul 23. A fost un are record în anul 2024 din privința golurilor marcate, asta după ce în cele 9 meciuri fotbal întinse de vineri și până duminică, s-au înscris nu mai puțin de 32 de reușite.

Bundesliga, Etapa 24, 1 martie - 3 martie

Primăvara nu poate să înceapă mai bine decât cu un weekend plin de fotbal, așa că toți ochii vor fi ațintiți și pe Bundesliga, unde avem în prim-plan etapa cu numărul 24.

Bundesliga/Starligue/Liga Asobal Retrospectivă Handbal Masculin

Am avut un weekend plin de meciuri de handbal masculin, iar în cele ce urmează vă vom prezenta cele mai importante evenimente din primele campionate ale Europei. Am avut și câteva derby-uri cum ar fi cel din Bundesliga dintre Flensburg și Fuchse Berlin, sau cel din Franța dintre Montpellier și PSG.