eSports Betano - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

eSports Betano

Imagine sport
39 

Piața de pariere de sporturi electronice (eSports) este în creștere constantă în România, odată cu popularizarea jocurilor video și a evenimentelor de gaming. Una dintre cele mai importante platforme de pariere eSports din România este Betano, care oferă o gamă largă de opțiuni de pariere pentru fanii sporturilor electronice. În acest articol, vom discuta despre piața de pariere eSports de la Betano România. Betano România este o agenție de pariuri online, prezentă pe piața din România încă din februarie 2016 și este una dintre cele mai importante agenții de pariuri din țara noastră.

Betano România - eSports

eSports Betano

Ce sunt sporturile electronice (eSports)?

eSports (sportul electronic) este o formă de competiție sportivă care folosește jocurile video pentru a organiza competiții de jocuri video multiplayer și single player. În ultimii ani, eSports-ul a fost un factor semnificativ în industria jocurilor video, mulți dezvoltatori de jocuri oferind în mod activ finanțare pentru turnee și alte evenimente. În prezent, eSport-ul românesc a progresat destul de mult și cu ajutorul unor case de pariuri, ce au organizat diferite turnee, inclusiv Betano.

Află mai multe detalii despre eSports din articolul nostru dedicat acestui subiect: Sporturile virtuale – mini ghid pentru începători

Jocurile eSports prezente în oferta de pariere Betano

Betano România oferă o experiență de pariere pentru următoarele jocuri video eSports:

 1. Counter-Strike Global Offensive
 2. League of Legends
 3. Dota 2
 4. Valorant
 5. Rainbow Six
 6. Call of Duty
 7. King of Glory

Principalele pariuri pe eSports la Betano România sunt plasate pe jocurile video Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends și Dota 2, celelalte jocuri fiind oarecum nesemnificative la momentul actual în România.

Implicarea Betano în sporturile electronice din România

În anul 2020, Betano România a organizat un turneu local important pentru scena de Counter-Strike Global Offensive, cu premii totale de 3000 de EURO, împărțite astfel:

 • Locul 1: premiu total de 1500 EURO
 • Locul 2: premiu total de 1000 EURO
 • Locul 3-4: premiu total de 250 euro

Mai apoi, la jumătatea anului 2020, Betano a organizat un turneu eSports internațional, la care au luat parte 12 echipe, dintre care 4 echipe românești.

Evenimentul eSports a avut un premiu total de 15.000 EURO, împărțit astfel:

 • Locul 1: premiu total de 10.000 EURO, câștigat de Nexus Gaming (echipă românească)
 • Locul 2: premiu total de 5000 EURO, câștigat de Giants Gaming (echipă portugheză)

Cele mai comune tipuri de jocuri eSports

 • Jocurile Multiplayer online battle arena (MOBA): Acestea sunt de departe, cele mai populare genuri în ceea ce privește spectatorii și premiile în bani, precum League of Legends, Dota2 și Overwatch. Sunt jocuri de strategie în echipă în care echipele lucrează împreună împotriva unei echipe adverse pentru a-și scoate baza în timp ce le apără pe ale lor. De exemplu, în anul 2021, turneul eSports “The International“ a avut un premiu total de 40 de milioane de dolari!
 • Jocurile First-person shooter (FPS): Deși nu sunt considerate jocuri de strategie, aceste tipuri de jocuri implică în continuare, muncă în echipă și reflexe rapide. Un exemplu popular este Counter-Strike Global Offensive, iar turneele majore eSports la acest joc au de obicei premii totale de 1 milion de dolari.

Pariul pe piața de eSports la Betano

Urmărind un turneu eSports la Betano, vei vedea același tip de configurare ca și în cazul sporturilor tradiționale, cu informații despre jucători, ligi, turnee, echipe.

Betano România – Pariu eSports Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive este un joc multiplayer, cu echipă de 5 “Terrorist“ și o echipă de 5 “Anti-Terrorist“. Obiectivul echipei “Terrorist“ este să planteze bomba pentru ca aceasta să explodeze, sau eliminarea tuturor “Anti-Terroristilor“. Obiectul echipei “Anti-Terrorist“ este prevenirea plantării bombei prin uciderea tuturor jucătorilor “Terrorist“ sau dezamorsarea bombei după plantare.

Meciurile de eSports de Counter-Strike: Global Offensive se dispută atât în sistem de best-of-one (cea mai bună echipă după o hartă), best-of-three (cea mai bună echipă dupa 3 hărți) sau best-of-five (cea mai bună echipă dupa 5 hărți).

Specificațiile unui meci eSports de Counter-Strike Global Offensive:

 • Fiecare hartă are 30 runde, iar echipele din meci schimbă partea după 15 runde (vor juca atât ca “Terrorist“ cât și ca “Anti-Terrorist“).
 • Prima echipă care ajunge la 16 runde câștigă meciul
 • În cazul de egalitate (scor 15-15), se vor juca 6 runde de prelungiri, unde fiecare echipă va juca 3 runde pe fiecare parte. O echipă câștigă meciul dacă reușește să câștige 4 din cele 6 runde de prelungiri. În cazul în care se păstrează egalitatea, meciul se prelungește cu încă 6 runde.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Pariuri eSports Counter-Strike: Global Offensive la Betano

Principalele pariuri oferite de Betano pentru eSports la Counter-Strike Global Offensive sunt:

1. Câștigător meci: Echipa care câștigă harta, echipa care câștigă 2 hărți din 3 sau echipa care câștigă 3 hărți din 5.

eSports Betano

2. Câștigător hartă: echipa care câștigă 16 runde într-o hartă.

eSports Betano

3. Total hărți: numărul total al hărților care se joacă într-un meci eSports

eSports Betano

4. Câștigătorul rundei de pistoale de pe hartă: echipa care reușește să câștige runda în care se joacă doar cu pistoale (rundele 1 și 16 ale unui meci eSports).

eSports Betano

5. Total kill-uri ale unui jucător pe o hartă: un jucător anume trebuie să facă kills peste pariul oferit de Betano, sau sub numărul oferit de Betano. La acest tip de pariu, Betano oferă 2 variante: Total Kills – Jucător – Peste 17.5 kills sau Sub 17.5 kills. Dacă alegi ca jucătorul selectat de tine să facă peste 17.5 kills, acesta va trebui să obțină 18 kills pentru ca pariul să fie câștigător. Dacă alegi să facă sub 17.5 kills, jucătorul selectat de tine trebuie să facă maxim 17 kills pentru ca pariul să fie câștigător. Un avantaj la acest tip de pariu pe eSports, față de pariurile obișnuite pe sporturi (fotbal) este că prelungirile se contorizează ca și parte din meci. Deci dacă pariul tău constă în peste 17.5 kills, iar jucătorul tău are fix 17 kills la scorul de 15-15, se va contoriza și câte kills va face în prelungirile meciului.

6. Total Runde disputate pe o hartă: Același principiu ca și la total kills. Dacă alegi ca o hartă să aibe peste 26.5 runde, meciul eSports va trebui să se termine cu scorul minim de 16-11 pentru ca pariul să fie câștigător. Dacă alegi ca o hartă să aibe sub 26.5 runde, meciul va trebui să se termine cu scorul maxim de 16-10 pentru ca pariul să fie câștigător. Totuși, un avantaj la acest tip de pariu pe eSports, față de pariurile obișnuite pe sporturi (fotbal) este că prelungirile se contorizează ca și parte din meci.

eSports Betano

7. Handicap runde pe hartă: poți alege la ce diferență de runde va câștiga o echipă față de cealaltă o hartă.

eSports Betano

Așa cum se vede și în poza de mai sus, dacă alegi pariul Apeks -2.5 pe Harta 1, echipa Apeks va trebui să câștige harta 1 la scorul maxim de 16-13, altfel pariul tău este necâștigător. Dacă alegi varianta Sprout +2.5, pariul tău va fi câștigător fie dacă Sprout va câștiga harta 1, fie dacă meciul se va termina cu scorul de 16-14 pentru Apeks.

8. Scor corect: scorul corect cu care se va termina meciul de eSports

eSports Betano

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Betano România – Pariu eSports League of Legends

Fiecare echipă de League of Legends este formată din 5 jucători, cu roluri bine stabilite: Bottom (jos), Mid (mijloc), Top (sus), Jungle (junglă) și Support (suport).

Un meci eSports de League of Legends este între 2 echipe, care se duelează pe o hartă numită “Summoners Rift“. Scopul principal al meciului de eSports League of Legends este distrugerea bazei adverse. Fiecare bază are o serie de turnuri, inhibitori și valuri de minioni, care apar constant pe hartă. Dacă un inhibitor este distrus, minionii echipei adverse devin mai puternici și sunt numiți Super Minioni. Cele două echipe devin din ce în ce mai puternice odată cu trecerea timpului și se luptă până când una reușește să distrugă baza adversă.

Pariuri oferite de Betano pe eSports League of Legends

Principalele pariuri oferite de Betano pe eSports League of Legends sunt:

1. Câștigător meci: echipa care câștigă harta, echipa care câștigă 2 hărți din 3, echipa care câștigă 3 hărți din 5.

eSports Betano

2. Câștigător hartă: echipa care distruge baza adversarilor

eSports Betano

3. Total hărți: numărul de hărți disputate într-un meci eSports

eSports Betano

4. Handicap meci: diferența cu care o echipă câștigă meciul în funcție de hărți disputate

eSports Betano

5. Total Kills: numărul de kills pe care un jucător îl face în timpul unui meci

eSports Betano

6. Scor corect: scorul corect cu care se va termina meciul

eSports Betano

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Betano România – Pariu eSports la Dota 2

Principiul jocului Dota 2 este la fel ca la League of Legends, cel din urmă fiind copia jocului Dota 2.

Fiecare echipă este alcătuită din 5 jucători, cu roluri bine definite: Carry (cel care are cel mai puternic erou din echipă), Mid (jucătorul ce va sta pe mijlocul hărții), Offlane (de obicei un erou cu rol de tank, care moare greu), Support/Roam (rol de suport pentru cel de pe offlane) și Hard Support (rol de support pentru Carry).

Obiectivul meciului eSports de Dota 2 este distrugerea clădirii Ancient a adversarilor.

Meciul de Dota 2 se desfășoară între 2 echipe alcătuite din 5 jucători, iar o echipă câștigă meciul distrugând clădirea Ancient aflată în mijlocul bazei echipei adverse. Pe lângă Ancient, sunt și alte tipuri de clădiri: turnuri și barăci. Trei turnuri sunt plasate pe fiecare dintre cele trei culoare ale hărții de Dota 2, iar altele 2 apără clădirea Ancient.

Fiecare culoar de hartă are o baracă “Melee“ și una “Ranged“, iar când o echipă reușește să distrugă una o baracă a echipei adverse (fie melee fie ranged), creepii săi vor deveni mai puternici.

Pariuri oferite de Betano la eSports Dota 2.

Principalele pariuri oferite de Betano la eSports Dota 2 sunt:

1. Câștigător meci: echipa care câștigă harta, echipa care câștigă 2 hărți din 3, echipa care câștigă 3 hărți din 5.\

eSports Betano

2. Câștigător hartă: echipa care distruge clădirea Ancient a adversarilor

eSports Betano

3. Total hărți: numărul de hărți disputate într-un meci eSports Dota 2

eSports Betano

4. Handicap meci: diferența cu care o echipă câștigă meciul în funcție de hărți disputate

eSports Betano

5. Total Kills: numărul de kills pe care un jucător îl face în timpul unui meci

6. Scor corect: scorul corect cu care se va termina meciul

eSports Betano

7. Primul kill: Echipa care va face primul kill dintr-un meci eSports

eSports Betano

8. Total Kills: numărul de kills pe care o echipă îl face pe o hartă disputată

eSports Betano

9. Cele mai multe kill-uri: ce echipă va face cele mai multe kills timp de o hartă

eSports Betano

10. Handicap cele mai multe kill-uri: la ce diferență de kills va câștiga o echipă față de cealaltă

eSports Betano

11. Prima echipă la un număr de killuri

eSports Betano

12. Prima echipă care va distruge un turn

eSports Betano

13. Echipa care va omorî prima dată Roshan-ul

eSports Betano

14. Turnuri distruse: numărul total de turnuri distruse de o echipă într-un meci eSports

eSports Betano

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Avantajele pariului pe eSports Betano

Parierea pe meciuri de tip eSports are un avantaj destul de mare față de parierea pe meciurile clasice de fotbal, handbal, volei, deoarece, daca o echipă de eSports (fie de Counter-Strike Global Offensive, Dota 2 sau League of Legends) este mai valoroasă ca echipă adversă, de cele mai multe ori meciul se va termina cu victoria echipei mai valoroase.

Dezavantajele pariului pe eSports Betano

Principalul dezavantaj la pariurile eSports de la Betano este că momentan, piața de pariere live pentru acest tip este destul de limitată (de exemplu la un meci de Counter-Strike Global Offensive nu poți paria live pe numărul de kill-uri ale unui jucător pe harta curentă).

ATENȚIE! Unele echipe de Dota2, League of Legends și Counter-Strike Global Offensive sunt invitate și la turnee mai mici (cu premii neatractive), unde cel mai probabil vor juca relaxate și fără prea mare interes, existând astfel șansa ca acestea să piardă versus echipe mult mai slab cotate. Alege cu atenție pariul, joacă responsabil și diversifică activitatea ta de pariuri pe eSports la Betano România.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

INFOGRAFIC: Șansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor

Azi și mâine ne aduc în față meciurile retur din sferturile de finală în Liga Campionilor, iar pe Betano am investigat perspectivele celor opt echipe rămase în competiție de a avansa în semifinalele Ligii Campionilor, ținând cont de rezultatele din tur și de forma de moment.

Descoperă cea mai complexă ofertă de Loterii Internaționale, doar pe Betano!

Pariurile pe Loterii Internaționale au devenit una dintre cele mai populare modalități de câștig printre pasionații de jocuri de noroc din România. Betano îți oferă o experiență de joc unică și captivantă cu cea mai variată ofertă de pariuri pe loterii, extrageri live, statistici în timp real și posibilitatea de a plasa pariuri în avans.

Serie A, Avancronica etapei 33, 19 - 22 aprilie

Cum titlul în Serie A este ca și decis, știindu-se în mare măsură că va reveni la Milano, lupta pentru celelalte obiective este departe de a fi terminată. De aceea, etapa cu numărul 32 din prima ligă italiană vine cu alte 10 meciuri fotbal,

La Liga, Avancronica Etapa 32, 19 - 22 aprilie

Etapa din această săptămână din La Liga, mai exact cea cu numărul 32, vine cu cel mai așteptat meci al planetei, El Clasico.

Europa League, Avancronică sferturi, manșa retur - 18 aprilie

Încă o săptămână europeană se arată la orizont, iar noi punem toate tunurile pe ziua de joi, ce ne aduce returul sferturilor din Europa League. Cum manșa tur nu a dezamăgit și a adus spectacol fotbalistic pe măsura numelui competiției, ne așteptăm la același lucru și de la cele 4 meciuri fotbal din retur.