Final de eră: Jurgen Klopp a anunțat că pleacă de la Liverpool! - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 4
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 2

Final de eră: Jurgen Klopp a anunțat că pleacă de la Liverpool!

Imagine sport
18 

Întreaga suflare fotbalistică a fost luată prin surprindere de anunțul făcut de antrenorul lui Liverpool, germanul Jugen Klopp. Acesta a avut o declarație de presă, prin intermediul canalului oficial al clubului, prin care a anunțat că la finalul sezonului va renunța la funcția pe care o deține. Deși se poate specula în fel și chip referitor la motivele din spatele deciziei, Klopp a fost foarte ferm când a afirmat că se simte epuizat și că nu va mai dori să antreneze pentru o vreme.
Jurgen Klopp este artizanul unei ere extrem de bogate în trofee și meciuri fotbal spectacol de când a preluat-o pe Liverpool până în prezent.
Voi pleca la finalul acestui sezon de la Liverpool. Înțeleg că poate fi o decizie șocantă pentru mulți, dar voi încerca să explic totul. Iubesc absolut totul la acest club, oraș, suporteri, echipă. Dar iau această decizie pe care sunt convins că trebuie să o iau. Nu mai am energie. Știam de mai mult timp că trebuie să o anunț. Momentan pot spune că nu voi mai antrena niciodată, dar nu se știe niciodată ce aduce viitorul. În această situație n-am mai fost până acum. Ce știu 100% este că nu voi mai antrena niciun club din Anglia vreodată, în afară de Liverpool, iar cel puțin un an nu voi mai antrena nicăieri”, a declarat Jurgen Klopp pentru canalul oficial al clubului la care încă activează – Liverpool TV.

Tehnicianul german a ținut să precizeze că nu este vorba despre vreo problemă legată de sănătatea sa, ci pur și simplu dorința de a sta deoparte de fenomen cel puțin o vreme.

„Sunt bine, sunt sănătos. Nimeni n-are de ce să se îngrijoreze în această privință. Am informat clubul încă din noiembrie, atunci când ne puneam să plănuim noul sezon. Așa mi-a și venit gândul că nu ar mai trebui să fiu aici, că nu mai pot. Am avut parte de o perioadă extrem de epuizantă până acum, în special în sezonul anterior. Mi se pare corect ca toată lumea să știe din timp, de aceea am ales să fac acum anunțul și nu la finalul sezonului”, a adăugat Klopp.

 

Imagine Superbet

324 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE!

Profita acum

 

  • Liverpool, angrenată să câștige toate competițiile

Sezonul actual al lui Liverpool, sub comanda lui Klopp – ce activează la cormorani din 2015-, este unul extraordinar de bun. Echipa de pe Anfield se află pe primul loc în Premier League, cu cinci puncte avans față de urmăritoarele sale: Manchester City, Arsenal și Aston Villa.
Liverpool s-a calificat recent în finala Cupei Ligii, după dubla cu Fulham (2-1 și 1-1) din semifinale, iar în ultimul act al competiție va avea de jucat cu Chelsea.
În Cupa Angliei a eliminat deja prin forțele proprii un adversar puternic, 2-0 cu Arsenal, chiar pe Emirates, iar în șaisprezecimi are de jucat acasă cu Norwich (din Championship).
În fine, Liverpool este calificată și în primăvara Europa League, după ce a câștigat grupa din care a făcut parte alături de Toulouse, Royal Union și LASK Linz.
De altfel, casele de pariuri o plasează printre favoritele în a câștiga competițiile pe care le are la dispoziție. Cormoranii au cotă 3,00 să câștige Premier League, respectiv 5,50 să se impună în FA Cup – în ambele fiind devansată în ochii bookmakerilor doar de către Manchester City.
În schimb, e mare favorită pentru a câștiga Cupa Ligii – cotă 1,47, cum tot ca principală favorită este cotată și pentru a cuceri trofeul Europa League – cotă 3,25.

Jurgen Klopp a antrenat doar trei echipe în cariera sa: Mainz, Borussia Dortmund și Liverpool.

 

Case pariuri online

100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH

Nr. licenta: L1160657W000330
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 200 Lei

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Alte Stiri