Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 4
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1

Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Imagine sport
32 

Giannis Antetokounmpo, nume cunoscut pe terenurile de baschet și dincolo de ele, face un pas uriaș în lumea pariurilor sportive, devenind ambasadorul global al Betano. Acest parteneriat aduce împreună excelența din NBA și inovația în gambling, prefigurând o eră nouă pentru pasionații sporturilor.

 

Călătoria lui Giannis spre succes

 

Giannis a parcurs un drum lung până să devină unul dintre cele mai strălucitoare nume în baschetul mondial. Prin perseverență și talent, a ajuns să fie unul dintre jucătorii de elită ai ligii NBA, reprezentând cu mândrie echipa Milwaukee Bucks.

Giannis Antetokounmpo, cunoscut și ca "Greek Freak" datorită abilităților sale atletice neobișnuite, a parcurs o călătorie impresionantă de la copilăria sa modestă în Atena, Grecia. Născut pe 6 decembrie 1994, într-o familie de imigranți nigerieni, Giannis a început să joace baschet pe străzile Atenei, unde talentul său natural a fost repede remarcat.

Fără facilități de antrenament sofisticate sau acces la programe de dezvoltare pentru tineri, Giannis a crescut jucând baschet de stradă cu fratele său. În 2013, destinul său a luat o întorsătură incredibilă când a fost selectat de Milwaukee Bucks în Draftul NBA, începându-și astfel cariera profesionistă.

Fiecare meci jucat de Giannis este o demonstrație de forță, agilitate și inteligență sportivă. Nu este de mirare că a fost selectat consecutiv pentru All-Star Game din 2017 și a câștigat inima fanilor și a criticii. A fost desemnat MVP (Most Valuable Player) de două ori, în 2019 și 2020, și a condus Bucks la primul lor titlu NBA în 50 de ani, câștigând campionatul în 2021, unde a fost numit și MVP al finalei. Cu o prezență constantă în All-Star Games și cu o etică de muncă neclintită, Giannis nu doar că și-a sculptat un loc în istoria baschetului, dar a devenit și un simbol de speranță și perseverență pentru tinerii sportivi din întreaga lume.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Giannis în topul sportivilor marketabili

 

Cu o poziție de invidiat în topul sportivilor marketabili pe 2023, Giannis nu este doar un atlet, ci o forță de marketing. Acest lucru subliniază nu doar carisma și popularitatea lui, ci și potențialul său enorm ca ambasador global.

 

Un parteneriat de pionierat cu Betano

 

Giannis și Betano împărtășesc valori comune: pasiunea pentru sport, dar și dedicația pentru excelență și inovație. Parteneriatul lor este o fuziune între lumea sportului de performanță și cea a gamblingului responsabil.

„Îmi iau parteneriatele în serios și îmi propun întotdeauna ca acestea să însemne ceva pentru mine. În Betano am găsit o potrivire excelentă, nu numai în pasiunea noastră comună pentru sport, ci și în impulsul și dedicarea noastră pentru îmbunătățirea continuă.” Giannis Antetokounmpo, jucător Milwaukee Bucks.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Mesajul Campaniei

 

Sub sloganul ”Într-o lume artificială, jocul tău este pe bune”, video-ul ”Giannis Antetokounmpo vs Inteligența artificială” scoate în evidență importanța jocului în viața reală, într-o lume digitalizată.

Giannis și Betano sunt uniți de angajamentul față de măiestria în domeniile lor, cu un focus constant pe îmbunătățire și evoluție.

 

Modestia ca virtute

 

George Daskalakis, Co-Fondator și CEO la Kaizen Gaming, evidențiază modestia ca fiind una dintre cele mai admirabile trăsături ale lui Giannis, reflectând esența brandului Betano.

„Nu am fi putut să cerem un ambasador global mai bun pentru Betano. Pe lângă faptul că este cel mai bun jucător de baschet din lume în activitate, Giannis întruchipează tot ceea ce prețuim la Kaizen Gaming, iar asta înseamnă multă muncă, angajament, progres continuu și, mai presus de toate, modestie. În timp ce domeniile noastre ar putea fi diferite, vedem în el tot ceea ce susținem și ne propunem să fie brandul și compania noastră: un jucător internațional de top cu ambele picioare pe pământ." George Daskalakis, Co-Fondator și CEO, Kaizen Gaming, compania care deține Betano.

 

Ce înseamnă acest parteneriat pentru pasionații de pariuri?

 

Acest parteneriat nu este doar despre strălucirea reflectoarelor; este un angajament pentru integritate, inovație și excelență. Ca ambasador Betano, Giannis nu doar încurajează fanii să parieze, ci să o facă cu înțelepciune și cunoaștere.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Case pariuri online

100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH

Nr. licenta: L1160657W000330
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 200 Lei

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Alte Stiri

Weekend-ul începe în forță pe Betano, cu o cotă de peste 80 pe trei meciuri în Modul Bet Builder

Începutul weekend-ului este marcat de o explozie de emoție și provocare pe platforma Betano, cu o oportunitate incredibilă pentru pariori: cotă de peste 80 pentru trei meciuri în Modul Bet Builder!

Inter Milano – Atletico Madrid ține capul de afiș, marți, în optimile Ligii Campionilor

Inter Milano, liderul la zi din Serie A, primește replica celor de la Atletico Madrid, în timp ce PSV Eindhoven și Borussia Dortmund completează tabloul zilei într-un duel deschis oricărui rezultat. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

INFOGRAFIC: Echipele invincibile din Europa

În fotbalul european, există echipe care au reușit să rămână invincibile în competițiile interne, demonstrând un nivel ridicat de performanță și stabilitate. Pe platforma Betano, analizăm aceste formații și oferim informații esențiale pentru pariorii pasionați.

Cazinoul Betano a făcut doi milionari în două luni

Cazinoul Betano continuă să fie destinația preferată a celor care își doresc mai mult decât un simplu joc de noroc. Cu o varietate impresionantă de jocuri și premii generoase, acesta reprezintă locul unde visele devin realitate.

Ai auzit de Calendarul de Valentine’s Betano?

Alătură-te acum și fii parte din distracția și câștigurile Calendarul de Valentine’s Betano! Este timpul să-ți faci ziua mai dulce cu ofertele noastre speciale!