Joc responsabil: Betano își asumă un rol important în industria jocurilor online - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1

Joc responsabil: Betano își asumă un rol important în industria jocurilor online

Imagine sport
68 

Betano își asumă responsabilitatea față de pariori de a le oferi o experiență plăcută în activitatea de pariere, conștientizând în același timp efectele negative sociale și financiare asociate cu activitatea de pariere. Pentru a-și sprijini clienții în acest joc responsabil, se asigură că întreaga echipă primește instruire în joc responsabil și oferă următoarele informații și servicii pe site:

  • Posibilitatea de a seta limite de pierdere, rulaj și depozit pentru ambele platforme: Pariuri sportive și Cazinou/Vegas.
  • Opțiunea de autoexcludere, disponibilă direct în contul de jucător, în secțiunea Profil, subsecțiunea Protecția jucătorului.
  • Link-uri către GamCare, Gambling Therapy și alte organizații relevante.
  • Informații pentru a vă proteja în mod adecvat.
  • Informații și instrumente pentru prevenirea accesului minorilor.

 

Joc responsabil la Betano

 

Clienții beneficiază de opțiunea de a stabili limite de pierdere săptămânale și/sau lunare. Aceste limite, inclusiv cele pentru rulaj și depunere, pot fi setate în secțiunea Profil, subsecțiunea Protecția Jucătorului. Ele sunt aplicabile atât pe platforma de Pariuri sportive/Virtuale, cât și pe platforma de Cazinou/Vegas.

Toate limitele (de pierdere, rulaj și depunere) devin active imediat ce sunt setate. Ele sunt valabile pentru perioada selectată (o săptămână, o lună sau un an) și se reactivează automat pentru a începe din nou în aceeași perioadă. De exemplu, dacă stabilești o limită de pierdere de 100 lei pentru o săptămână, începând de luni la ora 11:00, toate pierderile vor fi calculate începând de la acel moment și nu vei putea pierde mai mult de 100 lei până la aceeași oră din ziua de luni următoare. Limita de pierdere va fi reactivată pentru săptămâna următoare. Același principiu se aplică și limitelor lunare și anuale.

Limita de pierdere include și pariurile nerezolvate. Dacă întâmpini dificultăți în plasarea unui pariu, te rugăm să verifici dacă pariurile nerezolvate au contribuit la atingerea limitei de pierdere. Pentru a mări limita de pierdere, te rugăm să contactezi Departamentul de Relații cu Clienții Betano la adresa de e-mail romania@betano.com, iar majorarea va fi aplicată după 7 zile. În schimb, reducerea limitei de pierdere se aplică imediat.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Închiderea contului Betano temporar

 

Ai posibilitatea să închizi temporar contul tău sau să te autoexcluzi, atât pe termen limitat, cât și permanent, de la orice tip de joc disponibil pe site. Pentru a realiza aceste acțiuni, accesează secțiunea Protecția Jucătorului din profilul contului tău de joc sau contactează Departamentul de Relații cu Clienții Betano.

Cererile de închidere temporară sau autoexcludere sunt efectuate imediat. Reține că o autoexcludere pe termen permanent nu poate fi anulată, deoarece decizia este finală și irevocabilă. Totuși, autoexcluderea temporară nu poate fi anulată, dar vei avea acces la contul tău de joc imediat ce perioada specificată a expirat. Vei primi un e-mail pe adresa asociată contului tău de joc, în momentul în care poți relua activitatea pe platforma noastră de jocuri.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Este important să pariezi responsabil și să nu depășești limita bugetului personal. Pentru a-ți aminti câteva aspecte cheie:

  • Pariază în mod moderat și pentru divertisment, nu pentru a câștiga un venit.
  • Evită să încerci să recuperezi pierderile, deoarece poți ajunge să pierzi și mai mult.
  • Pariază doar sumele pe care le poți permite să le pierzi fără regret.
  • Monitorizează timpul și banii cheltuiți în activitatea de pariere.

Utilizează limitele de pierdere pentru a-ți controla cheltuielile. Aceste limite sunt accesibile în secțiunea Setări, în meniul Profil, la opțiunea Contul Meu. Dacă ai nevoie de asistență, poți contacta Departamentul de Relații cu Clienții Betano prin e-mail la adresa romania@betano.com.

În cazul în care ai nevoie să discuți cu cineva despre preocupările legate de activitatea de pariere, te rugăm să contactezi organizațiile menționate anterior.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Pariuri realizate de persoane minore

 

Accesul și participarea la activitățile de pariere pe site-ul Kaizen sunt strict interzise pentru persoanele sub vârsta de 18 ani. Kaizen implementează măsuri riguroase pentru a preveni astfel de situații. Verificăm vârsta tuturor clienților noștri care utilizează metode de plată disponibile minorilor. În plus, efectuăm verificări ale vârstei la întâmplare pentru toate celelalte metode de plată.

ATENȚIE! ORICE PERSOANĂ MINORĂ CU VÂRSTA DE SUB 18 ANI IDENTIFICATĂ UTILIZÂND ACEST SITE VA AVEA TOATE CÂȘTIGURILE CONFISCATE ȘI POATE FI REPORTATĂ AUTORITĂȚILOR.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Sisteme de filtrare

 

Dacă utilizezi un computer comun cu prieteni sau cu membri minori ai familiei pentru a accesa și paria pe Betano, te rugăm să utilizezi filtre parentale, cum ar fi www.netnanny.com și www.cyberpatrol.com. Acestea te vor ajuta să controlezi și să restricționezi accesul minorilor la conținutul inadecvat.

 

joc responsabil

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Dueluri de foc, marți, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Activează modul Betano și bucură-te de toate pariurile preferate pe același bilet, cu Bet Builder!

Dacă ești pasionat de pariurile sportive și vrei să obții cele mai bune cote, nu trebuie să ratezi etapa a 5-a din Liga Campionilor, care se anunță incendiară!

De Ziua României, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara se confruntă cu ABC Laguna București

De Ziua României, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara se confruntă cu ABC Laguna București.

Girona e favorită la victorie în duelul cu Bilbao. Pe Betano, cu Bet Builder, ai cota peste 50 pe trei meciuri din fotbalul european

Cu liderul campionatului spaniol care a suferit doar o singură înfrângere pe teren propriu în acest sezon și cu echipa Girona hotărâtă să obțină victoria în duelul de luni seara împotriva lui Athletic Bilbao, ne aflăm într-un moment de maxim interes pentru pasionații de pariuri sportive. Partida are loc la ora 22:00 și promite să fie una extrem de intensă, având în vedere forma de top a echipei Girona și dificultățile recente întâmpinate de Athletic Bilbao în deplasările lor.

Toate pariurile preferate din derby-ul Dinamo vs FCSB sunt în același bilet, cu Bet Builder, pe Betano!

Dacă sunteți interesați să plasați pariuri pentru meciul Dinamo vs FCSB din etapa a 17-a a Ligii 1, în articol găsiți câteva selecții care pot adăuga emoție acestui derby pasionant!

Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Celebrul baschetbalist Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano. Câștigător al campionatului nord-american de baschet cu Milwaukee Bucks, dar și MVP al finalei din 2021, jucătorul grec va reprezenta Betano în campaniile de brand ale companiei.