Joc responsabil - cheia succesului în jocurile de noroc - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Joc responsabil – cheia succesului în jocurile de noroc

Imagine sport
19 

Jocurile de noroc, pariurile și cazinoul, pot fi distractive și oferă posibilitatea de a câștiga bani. Chiar bani frumoși, uneori. Dar este important să fim conștienți de riscurile asociate cu acestea și să jucăm responsabil.

Nu de puține ori auzim în mass-media sau în anturajul nostru de oameni care din pasionați de jocuri de noroc, care adorau adrenalina pariurilor și cazinourilor, au devenit dependenți, au transformat totul într-un viciu greu de stăpânit.

Jocurile de noroc pot fi periculoase dacă nu suntem atenți și nu ne controlăm! Este important să ne amintim că jocurile de noroc sunt concepute pentru a fi distractive, dar pot deveni dependente si pot avea un impact negativ asupra vietii noastre, daca nu sunt jucate cu moderatie, atât din punct de vedere financiar, cât și social și emoțional.

Una dintre problemele cele mai frecvente legate de jocurile de noroc este ruperea de familie, prieteni. Fără să ne dăm seama, putem deveni atât de implicați în jocuri încât acestea ajung să devină prioritatea noastră, în detrimentul altor aspecte importante din viață, cum ar fi familia, munca sau relația cu prietenii. Astfel, putem ajunge să ne izolăm și distanțăm de familie și prieteni, pierzând legăturile importante din viața noastră.

Alte consecințe negative ale jocurilor de noroc includ probleme financiare. Dacă nu ne controlăm eficient, putem pierde sume considerabile de bani, care pot duce la datorii și la probleme financiare severe. Acest lucru poate afecta nu numai viața noastră, ci și pe cea a familiei, parteneră de viață, copii, părinți, precum și a prietenilor apropiați.

De asemenea, jocurile de noroc pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre mentale. Stresul și anxietatea legate de pierderile financiare pot duce la probleme de sănătate mentală, cum ar fi depresia, tulburările de anxietate sau atacurile de panică.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Ferește-te de consecințele negative ale jocurilor de noroc prin adoptarea unei abordări de joc responsabil. Iată câteva metode de prevenție:

 • Limitează timpul petrecut jucând jocuri de noroc.
 • Evită să joci în momente de stres sau emoții negative.
 • Pune un buget și respectă-l, nu juca mai mult decât îți poți permite să pierzi.
 • Nu juca pentru a recupera pierderile.
 • Nu juca dacă ești sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 • Ia pauze regulare și fă activități distractive în afara jocurilor de noroc.
 • Găsește alte activități care să-ți îmbunătățească starea de spirit.
 • Înconjoară-te cu persoane care te susțin și nu te încurajează să joci.
 • Fii conștient de semnele dependenței și când să soliciti ajutor.
 • Evită să folosești banii destinați altor cheltuieli pentru a juca jocuri de noroc.
 • Caută activități sau hobby-uri care să te ajute să te relaxezi și să te distrezi.
 • Încearcă să te concentrezi pe relațiile cu prietenii și familia ta.
 • Solicită ajutor profesional, dacă simți că problema devine necontrolabilă.

Casele de pariuri încurajează responsabilitatea în jocurile de noroc și recomandă tuturor clienților angajarea într-un stil de joc responsabil, oferind opțiuni de prevenție a dependenței de jocuri de noroc:

 • Opțiunea Limite financiare este o metodă pe care orice jucător ar trebui să o folosească pentru controlarea bugetului de distracție dedicat jocurilor de noroc. Această opțiune oferă posibilitatea să stabilești limite financiare zilnice, săptămânale și/sau lunare, de care să te ții. În acest fel, nu poți depune o sumă prea mare într-o singură zi și nici nu sume mici, dar des, care să atingă valori mari la final, căci limitele impuse te vor condiționa. Toate limitele pentru Pariuri sportive și/sau Cazinou/Vegas (de pierdere, rulaj și depunere) devin active din momentul în care sunt setate. Ele sunt valabile pe durata de timp aleasă (o săptămână, o lună sau un an de zile) și sunt în mod automat reactivate pentru a începe din nou pe perioada aleasă. De exemplu, dacă setezi o limită de pierdere pentru suma de 100 lei timp de o săptămână, începând de luni - ora 11:00, toate pierderile vor fi calculate începând din acel moment și nu vei putea pierde mai mult de 100 lei până la aceeași oră din următoarea zi de luni. Limita de pierdere se va reactiva și pentru următoarea săptămâna. Același lucru este valabil și pentru limitele lunare și anuale. Pariurile nestabilite vor fi luate în considerare de asemenea în calcularea limitei de pierdere. Dacă dorești sa îți majorezi limita de pierdere, trebuie să contactezi Departamentul de Relații cu Clienții al casei de pariuri, iar limita va fi majorată 7 zile mai târziu. Micșorarea limitei de pierdere se face cu efect imediat.
 • Închidere temporară a contului este o opțiune de pauză de câteva zile, în cazul în care simți nevoia sau ai fost sfătuit să stai departe de jocuri de noroc pentru o perioadă. Poți decide, oricând dorești, să îți închizi temporar contul în cadrul oricărui tip de joc de pe site. Pentru a îți închide temporar contul și a nu avea acces la jocuri trebuie să contactezi Departamentul de Relații cu Clienții al casei de pariuri. Cererile de închidere temporară a contului au efect imediat. Pentru protecția ta, închiderea temporară nu va putea fi anulată, dar vei avea acces la contul de joc imediat ce perioada anterior selectată a expirat. Odată cu expirarea sa, vei primi un email pe adresa declarată pe contul de joc în care vei fi anunțat că îți poți relua activitatea pe pagina de joc.
 • Autoexcludere este o opțiune de pauză în cazul în care simți nevoia sau ai fost sfătuit să stai departe de jocuri de noroc pentru o perioadă mai lungă. Poți decide, oricând dorești, să îți închizi definitiv contul și/sau să te autoexcluzi de la participarea în cadrul oricărui tip de joc de pe site, cu caracter permanent. Pentru a te autoexclude trebuie să contactezi Departamentul de Relații cu Clienții al casei de pariuri. Cererile de autoexcludere au efect imediat. Anularea unei autoexcluderi pe perioadă permanentă nu va putea fi onorată deoarece odată selectată această opțiune, decizia este definitivă și irevocabilă.

Important! Dacă ești îngrijorat că minorii au acces la site-uri de jocuri de noroc sau alte materiale inadecvate online, poți restricționa accesul la aceste site-uri, prin utilizarea unuia dintre programele de filtrare.

 • netnanny.com – software-ul de filtrare care protejează copiii de conținut web inadecvat.
 • salvaticopiii.ro – software-ul de filtrare care le permite părinților să blocheze orice site.

Consilierea pentru joc responsabil direcționează către o organizație independentă, Joc Responsabil, unde poți avea parte de consiliere psihologică gratuită și autotestări pentru a vedea semne ale dependenței de jocuri și primi ajutor abilitat.

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

Caută ajutor în cazul în care simți că jocurile de noroc au devenit o problemă pentru tine sau pentru cineva apropiat ție. Portalul Joc Responsabil oferă informații și sfaturi utile despre cum să joci în siguranță, să te protejezi de riscurile negative și cum să previi dependența. Este important să te informezi și să folosești aceste resurse pentru a te asigura că jocurile de noroc rămân doar o formă de divertisment.

Viziteaza site-ul Joc Responsabil, citește informațiile oferite și folosește metodele de prevenție pentru a juca responsabil. Dacă simți că jocul a devenit problematic sau ai nevoie de ajutor, nu ezita să contactezi echipa Joc Responsabil:

Jocurile de noroc pot fi distractive și pot oferi satisfacții, dar este important să le jucăm responsabil. Menține controlul asupra jocului și poți face alegeri bune pentru a-ți proteja sănătatea și bunăstarea.

Nu mai fii captiv al jocurilor de noroc. Luptă pentru libertatea ta și redevino stăpânul propriei vieți. Jocul responsabil poate fi cheia succesului tău.

Nu uita, jocul responsabil începe cu tine! Joacă responsabil!

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Unibet îți oferă oportunitatea de a asista la meciurile României în Germania

Optează și prinde lotul României pentru Germania. Intră în cursa pentru cele 200 de premii acordate săptămânal.

Europa League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Iată că avem și primele rezultate ale acestei duble manșe din cadrul sferturilor de finală din Europa League. Joi seară am avut 4 meciuri fotbal ce nu au dezamăgit și au continuat astfel săptămâna europeană de “fotbal șampanie”.

Champions League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 9-10 aprilie

Fotbalul spectacol din Champions League s-a întorsFotbalul spectacol din Champions League s-a întors. S-au înscris nu mai puțin de 18 goluri în aceste dueluri, fotbal la cel mai înalt nivel, întorsături de situație, toate adunate în serile magice de Liga Campionilor, pe care noi le comentăm împreună în textul de mai jos.

Turneul Exclusiv Amusnet Interactive îți aduce premii totale de 100.000 Lei cash!

Turneul Exclusiv Amusnet Interactive este oportunitatea ta de a ieși în evidență în lumea jocurilor de cazino.

Cote de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!

Hai să vedem cum putem atinge cotă de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!