Kaizen Gaming anunță Betano drept sponsor oficial al Copa America 2024 - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 3
Imagine Betano 4
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Luck 1

Kaizen Gaming anunță Betano drept sponsor oficial al Copa America 2024

Imagine sport
12 

Kaizen Gaming, una dintre cele mai prestigioase companii GameTech din lume, a făcut o declarație impresionantă în lumea fotbalului: Kaizen Gaming devine sponsor oficial al CONMEBOL, Confederația Sud-Americană de Fotbal, pentru următoarele patru ediții ale prestigiosului turneu Copa America, până în 2028. Această mișcare semnificativă marchează un moment cheie în strategia de consolidare a prezenței Kaizen Gaming în America Latină și în lumea fotbalului.

 

Un parteneriat de excepție pentru fotbal și gaming

 

Parteneriatul Kaizen Gaming cu CONMEBOL a fost salutat ca o dovadă a angajamentului său de a îmbunătăți experiența fotbalistică în regiune. Turneul Copa America 2024, programat să se desfășoare pe stadioane din întreaga SUA între 20 iunie și 14 iulie, va fi amplificat de prezența Kaizen Gaming și a platformei sale premium, Betano. Astfel, fanii pasionați vor avea oportunitatea de a se bucura de acțiunea intensă a turneului și de a plasa pariuri captivante prin intermediul platformei Betano.

George Daskalakis, Fondator și CEO al Kaizen Gaming, a subliniat importanța acestui parteneriat: "Suntem încântați să ne alăturăm forțelor cu CONMEBOL, cea mai respectată instituție din fotbalul sud-american. Acest parteneriat nu numai că arată pasiunea noastră pentru sport și regiune, ci evidențiază și dedicarea noastră pentru a oferi inovație și excelență în industrie. Suntem nerăbdători să ridicăm experiența fanilor la noi culmi, oferind momente de neuitat prin joc responsabil."

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Un acord benefic pentru ambii parteneri

 

Președintele CONMEBOL, Alejandro Dominguez, a exprimat și el entuziasmul față de acest parteneriat: "Suntem încântați să îi primim pe Kaizen Gaming și pe brandul său Betano ca partener oficial al CONMEBOL. Angajamentul lor față de fotbal și inovația în gaming se aliniază perfect cu viziunea noastră pentru viitorul sportului în America Latină. Împreună ne propunem să oferim experiențe extraordinare fanilor de fotbal de pe întregul continent."

 

O colaborare cuprinzătoare pentru viitorul fotbalului

 

Parteneriatul Kaizen Gaming cu CONMEBOL nu se limitează doar la Copa America 2024. Acesta include și alte competiții importante, precum turneul preolimpic, Copa America Feminina, Copa America Futsal, Conmebol U20 și U20 Futsal. Această colaborare extinsă subliniază angajamentul Kaizen Gaming de a sprijini fotbalul la toate nivelurile și în rândul diverselor demografii.

 

Consolidarea poziției Kaizen Gaming în lumea fotbalului

 

Anunțul despre parteneriatul cu CONMEBOL vine la scurt timp după ce Kaizen Gaming a încheiat un parteneriat global de sponsorizare cu UEFA pentru EURO 2024. Aceste acorduri subliniază poziția Kaizen Gaming ca o forță emergentă la intersecția dintre sport și tehnologie, consolidându-și reputația ca un lider în industria GameTech.

 

 

Cu aceste parteneriate puternice, Kaizen Gaming demonstrează încă o dată angajamentul său față de inovație, excelență și susținere pentru industria fotbalului și pasionații de jocuri de noroc. Este o veste încurajatoare pentru fanii de fotbal și pentru cei care doresc să trăiască experiența intensă a pariurilor sportive într-un mediu sigur și responsabil, oferit de Betano.

Case pariuri online

100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH

Nr. licenta: L1160657W000330
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 200 Lei

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Alte Stiri

Betano aduce Trofeul Campionatului UEFA EURO 2024 în România și invită la un eveniment unic

Betano, parte a Kaizen Gaming, în calitate de Sponsor Oficial Global al UEFA EURO 2024, aduce Trofeul Campionatului UEFA EURO 2024 în România!

Weekend-ul începe în forță pe Betano, cu o cotă de peste 80 pe trei meciuri în Modul Bet Builder

Începutul weekend-ului este marcat de o explozie de emoție și provocare pe platforma Betano, cu o oportunitate incredibilă pentru pariori: cotă de peste 80 pentru trei meciuri în Modul Bet Builder!

Inter Milano – Atletico Madrid ține capul de afiș, marți, în optimile Ligii Campionilor

Inter Milano, liderul la zi din Serie A, primește replica celor de la Atletico Madrid, în timp ce PSV Eindhoven și Borussia Dortmund completează tabloul zilei într-un duel deschis oricărui rezultat. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

INFOGRAFIC: Echipele invincibile din Europa

În fotbalul european, există echipe care au reușit să rămână invincibile în competițiile interne, demonstrând un nivel ridicat de performanță și stabilitate. Pe platforma Betano, analizăm aceste formații și oferim informații esențiale pentru pariorii pasionați.

Cazinoul Betano a făcut doi milionari în două luni

Cazinoul Betano continuă să fie destinația preferată a celor care își doresc mai mult decât un simplu joc de noroc. Cu o varietate impresionantă de jocuri și premii generoase, acesta reprezintă locul unde visele devin realitate.