Liga 1: Sfidează vârsta și triumfă sau... asigură-ți succesul! Descoperă vârsta și performanțele celor mai bătrâni jucătorilor din Liga 1! - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1

Liga 1: Sfidează vârsta și triumfă sau… asigură-ți succesul! Descoperă vârsta și performanțele celor mai bătrâni jucătorilor din Liga 1!

Imagine sport
7 

Descoperă vârsta și performanțele celor mai bătrâni jucătorilor din Liga 1! De la eroi maturi până la cei mai tineri aspiranți, acești fotbaliști ne fascinează cu abilitățile lor pe teren.

Într-un top al celor mai bătrâni marcatori, Mario Rondon, cu vârsta de 37 de ani, ocupă primul loc, strălucind la Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj. Deși în vârstă, el nu a încetat să impresioneze cu cele 9 goluri în 37 de meciuri!

Pe locul doi îl regăsim pe Adam Nemec, un atacant slovac de 37 de ani, care a dovedit că experiența poate face diferența. Golul unic din meciul dintre FC Voluntari și CS Mioveni îi aparține, iar cele 10 goluri în 35 de meciuri pentru ilfoveni demonstrează talentul și persistența sa.

Pe locul trei, întâlnim un nume binecunoscut în fotbalul românesc, Cristian Săpunaru, în vârstă de 39 de ani. Aflat în a doua tinerețe, acest stoper al Rapidului a impresionat cu cele 4 goluri marcate în 36 de meciuri. Iubirea suporterilor și încrederea patronilor l-au ajutat să obțină o prelungire de contract până în vara lui 2024, când va împlini frumoasa vârstă de 40 de ani!

Pe de altă parte, Mihai Roman I și Marius Constantin se numără printre cei mai slabi marcatori în vârstă. Chiar dacă nu mai sunt titulari la FC Botoșani și FC Argeș Pitești, acești jucători nu și-au pierdut pasiunea pentru fotbal. Japonezul Takayuki Seto, deși nu a marcat încă, este titular la Petrolul Ploiești și își propune să-și demonstreze valoarea în cele două partide de baraj și să se califice în Europa Conference League.

Indiferent de vârstă sau poziție pe teren, acești jucători ne încântă cu fiecare meci și ne arată că pasiunea și dedicația nu au limite. Haideți să îi susținem în continuare în călătoria lor fotbalistică captivantă!

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Top 3 cei mai bătrâni jucători cu cele mai multe goluri din Liga 1

 

Într-o dramă fotbalistică captivantă, vă prezentăm trei eroi neînfricați care își demonstrează talentul și rezistența pe terenul din Liga 1. Cei mai bătrâni marcatori din acest sezon ne încântă cu performanțe impresionante, reușind să sfideze timpul și să-și facă auzite vocile în lupta pentru victorie. Iată povestea lor:

 • Mario Rondon (Venezuela) - Sepsi Sfântu Gheorghe - 37 ani - 26.03.1986 - atacant Mario Rondon, cunoscut pentru spiritul său de luptă și determinarea sa de fier, este un adevărat veteran în rândul jucătorilor de fotbal. La cei 37 de ani ai săi, el este un exemplu al perseverenței și pasiunii pentru acest sport. În cele 37 de meciuri pe care le-a jucat în acest sezon, Rondon a reușit să înscrie 9 goluri, demonstrând că talentul său nu a fost îngrădit de trecerea anilor. Fiecare gol marcat de el este o mărturie a abilităților și experienței sale valoroase.
 • Adam Nemec (Slovacia) - FC Voluntari - 37 ani - 02.09.1985 - atacant Adam Nemec, un atacant în vârstă de 37 de ani, este unul dintre jucătorii care continuă să strălucească pe terenul fotbalului românesc. Cu o carieră impresionantă în spate, Nemec demonstrează că pasiunea pentru fotbal nu se estompează odată cu trecerea timpului. Cu cele 10 goluri înscrise în cele 35 de meciuri jucate pentru FC Voluntari, el este o forță cu care trebuie să se confrunte orice adversar. Tăria sa fizică și instinctul său de a marca îl fac un pericol real pentru orice apărare.
 • Cristian Săpunaru - Rapid București - 39 ani - 05.04.1984 - fundaş central Cristian Săpunaru, un nume cunoscut în fotbalul românesc, este un exemplu viu al determinării și rezistenței. La vârsta de 39 de ani, el continuă să își facă simțită prezența în Liga 1. Cu 36 de meciuri jucate pentru Rapid București, acest fundaș central demonstrează că vârsta nu este decât un număr. Cele 4 goluri marcate de el în această perioadă nu fac altceva decât să ateste abilitățile sale impresionante. Săpunaru este un lider și un model de urmat pentru tinerii jucători, inspirându-i să lupte pentru visurile lor chiar și în fața adversităților.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Top 3 cei mai bătrâni jucători cu 0 goluri din Liga 1

 

Într-o luptă continuă pentru a-și face simțită prezența pe teren, Mihai Roman I de la FC Botoșani se confruntă cu o provocare nemiloasă. Cu cei 38 de ani ai săi și experiența acumulată de-a lungul anilor, acest extremă dreapta se regăsește într-un punct critic al carierei sale. În cele 17 meciuri jucate în acest sezon, inima sa a bătut cu putere de fiecare dată când a lovit mingea, dar ghinionul a fost mereu de partea adversarilor. O luptă acerbă îl așteaptă pentru a își depăși înfrângerile și a-și demonstra valoarea prin goluri strălucitoare!

La fel de îndârjit în a-și găsi calea către fileu este și Marius Constantin, fundaș central al FC Argeș Pitești. Cu aceeași vârstă de 38 de ani, el a pășit pe teren de 23 de ori în acest sezon, dornic să își aducă contribuția echipei sale. Însă, cifra golurilor sale rămâne nesperat deplină. În fața adversarilor și a eșecurilor repetate, Marius se confruntă cu o presiune imensă de a-și găsi inspirația și a-și croi drumul spre succesul mult dorit.

Dar povestea dramatică nu se oprește aici. Un alt jucător, Takayuki Seto de la Petrolul Ploiești, în vârstă de 37 de ani, este înfruntat de umbra zero goluri. Ca mijlocaș defensiv, rolul său este esențial în a menține echilibrul echipei și a proteja poarta de atacurile adverse. Cu toate acestea, lacrimile golului marcat de el se îndepărtează mereu, lăsându-l într-o lume a frustrării și a întrebărilor. Cu 33 de meciuri în spatele său, Takayuki trebuie să-și adune ultimele forțe și să-și găsească puterea de a învinge în această luptă cu golul mult râvnit.

Aceste destine pătrunzătoare ne arată că viața fotbaliștilor nu este întotdeauna o călătorie ușoară. Ei se confruntă cu presiunea timpului care trece și cu așteptările implacabile ale fanilor și ale echipei lor. Însă, în ciuda obstacolelor care se ridică în calea lor, acești jucători curajoși continuă să lupte, să se antreneze și să își păstreze speran

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Cei mai bătrâni jucători din Liga 1

 

În mijlocul bătăliei fotbalului românesc, un grup special de jucători a captat atenția tuturor. Acești eroi ai vârstei, luptătorii cu experiență și pasiune, au înfruntat trecerea timpului și au continuat să își demonstreze valoarea în Liga 1. Haideți să aducem în lumină această bătălie epică a celor mai bătrâni jucători din campionat:

 1. Ovidiu Hoban - CFR Cluj (40 ani) - Mijlocaș defensiv
  • Data nașterii: 27.12.1982
  • 21 meciuri - 1 gol
 2. Cristian Săpunaru - Rapid București (39 ani) - Fundaș central
  • Data nașterii: 05.04.1984
  • 34 meciuri - 3 goluri
 3. Mihai Roman I - FC Botoșani (38 ani) - Extremă dreapta
  • Data nașterii: 16.10.1984
  • 17 meciuri - 0 goluri
 4. Marius Constantin - FC Argeș Pitești (38 ani) - Fundaș central
  • Data nașterii: 25.10.1984
  • 23 meciuri - 0 goluri
 5. Takayuki Seto - Petrolul Ploiești (37 ani) - Mijlocaș defensiv
  • Data nașterii: 05.02.1986
  • 33 meciuri - 0 goluri
 6. Mario Rondón (Venezuela) - Sepsi Sfântu Gheorghe (37 ani) - Atacant
  • Data nașterii: 26.03.1986
  • 37 meciuri - 9 goluri
 7. Adam Nemec (Slovacia) - FC Voluntari (37 ani) - Atacant
  • Data nașterii: 02.09.1985
  • 35 meciuri - 10 goluri
 8. Ionuț Larie - Farul Constanța (36 ani) - Fundaș central
  • Data nașterii: 16.01.1987
  • 37 meciuri - 3 goluri
 9. Claudiu Keșerü - FC UTA Arad (36 ani) - Atacant
  • Data nașterii: 02.12.1986
  • 25 meciuri - 3 goluri
 10. Adrian Scarlatache - CS Mioveni (36 ani) - Fundaș central
  • Data nașterii: 05.12.1986
  • 28 meciuri - 3 goluri

 

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.

Infografic: Arc peste timp, Gheorghe Hagi față în față cu Ianis Hagi la echipa națională

Echipa națională de fotbal a României se pregătește pentru un moment crucial în istoria sa, revenind la un turneu final după opt ani. Calificarea la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania, a fost marcată de contribuția remarcabilă a lui Ianis Hagi. În acest articol, vom analiza parcursul lui Ianis Hagi la prima reprezentativă a României și îl vom compara cu performanțele legendare ale tatălui său, Gheorghe Hagi, liderul celebrei Generații de Aur.

Manchester United în misiune imposibilă la Istanbul. Combină pariurile preferate la meciurile din Liga Campionilor, pe Betano, cu Bet Builder!

Cu Bet Builder, Mega Cote și Betano Avantaj, poți să-ți îmbunătățești semnificativ experiența de pariere și să-ți maximizezi șansele de câștig în meciurile din Liga Campionilor.

Dueluri de foc, marți, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Activează modul Betano și bucură-te de toate pariurile preferate pe același bilet, cu Bet Builder!

Dacă ești pasionat de pariurile sportive și vrei să obții cele mai bune cote, nu trebuie să ratezi etapa a 5-a din Liga Campionilor, care se anunță incendiară!