Liga 1 (Superliga) – Avancronica etapei 30 (8-11 martie) - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 1
Imagine Unibet 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Liga 1 (Superliga) – Avancronica etapei 30 (8-11 martie)

Imagine sport
17 

Ultima etapă din sezonul regulat din Liga 1 (Superliga) este mai de interes ca niciodată. Nu există, practic, meci fără miză, iar toate jocurile par în sine ca niște finale. Și programările sunt atipice față de ceea ce ne-am obișnuit, cu cinci partide programate la aceeași oră. Asta pentru că sunt cinci echipe implicate în lupta pentru un loc de play-off, iar doar două poziții mai sunt disponibile.

  • Meciul săptămânii: Rapid – FCSB (sâmbătă, 9 martie, ora 20:00)

Cu 12 puncte avans pentru FCSB înaintea derbiului cu Rapid, s-a mai diluat din șansele contracandidatelor pentru a mai prinde liderul din urmă. Iar dintr-o finală pentru titlu, Rapid – FCSB s-a reconfigurat într-un meci pentru redresarea luptei la titlu.
Rapid a fost în multe situații echipa care i-a pus capac FCSB-ului în diverse ipostaze, inclusiv în meciul tur pe care l-a câștigat pe Arena Națională. Tot pe același stadion se va juca și acum, prin prisma rețetei financiare pe care rapidiștii o vizează pe seama vânzării de bilete într-un număr cât mai mare. Pe arena din Giulești locurile erau extrem de limitate pentru fanii interesați să urmărească un astfel de duel.
Revenind la meci în sine, Rapid este echipa care să vină din urmă și are, teoretic, o ambiție mai mare de a se impune. În ciuda unor rezultate necorespunzătoare, Rapid a arătat în multe momente pe parcursul sezonului că poate fi echipa care să se ia la trântă cu liderul FCSB – echipă desprinsă în frunte încă de la debut.
FCSB a suferit ceva probleme de lot în ultimele meciuri, iar acest lucru s-a simțit în exprimarea echipei. Chiar dacă rezultatele au fost favorabile, cu 12 partide la rând fără eșec (dintre care 10 au fost câștigate), FCSB a arătat că poate să-i fie contestată supremația în anumite porțiuni. Cum ar fi în prima repriză la modesta Voluntari (când era condusă cu 1-0), la remiza cu Farul, 1-1, ori la cea de la Cluj, 0-0.
Pentru ponturi pariuri se indică la un astfel de derbi să se mizeze pe câte cel puțin un gol de fiecare tabără, pentru că fiecare echipă va fi încărcată cu muniție de atac.
Cu toate că pentru FCSB ar putea fi considerat un rezultat bun și o remiză, orgoliul îi va îndemna pe jucătorii lui Becali să meargă înspre atac. Cu atât mai mult cu cât se joacă pe Arena Națională, stadionul pe care își dispută, de regulă, meciurile de acasă.
Spectacolul este garantat pentru acest meci, nu mai rămâne decât ca și inspirația să fie de partea celor care abordează acest meci ca pariuri sportive.

  • CFR Cluj – Hermannstadt (vineri, 8 martie, ora 20:00)

Vineri seară este, de fapt, un carusel de meciuri importante, toate de la aceeași oră. Dintre acestea se remarcă mai mult CFR Cluj – FC Hermannstdat, prin prisma rangului echipei gazdă. CFR stă la pândă și poate să își atragă avantaje la finalul etapei față de cel puțin o contracandidată, Rapid sau FCSB, dacă își va câștiga partida.
Doar că sibienii nu vin cu mâinile în sân la Cluj, ci cu intenția de a lua toate cele trei puncte, extrem de necesare în lupta pentru play-off. Un rezultat de egalitate e greu de crezut că o va putea ajuta pe Hermannstadt în a se clasa pe locul 5 sau 6.

  • CSU Craiova – FCU 1948 Craiova (duminică, 10 martie, ora 20:45)

Două echipe din același oraș, cu aceeași identitate proclamată. Iar acest oraș este Craiova, unul de referință pentru fotbalul românesc. Așa că premisa este de derbi indiferent de locurile din clasament. Mai mult un derbi de identitate, dar tot derbi rămâne.
CSU pândește și ea să se apropie de podium, iar FCU 1948 a ajuns la al zecelea mandat cu Nicolo Napoli pe banca echipei. Aflată pe loc de baraj de retrogradare, trupa lui Mititelu recurge la măsuri disperate, în vremuri disperate.
Este genul de meci de la care poate să rezulte absolut orice fără să mai producă expresii de mirare. Pentru că e un meci ca un banc, în care e posibil orice, din moment ce două echipe care se pretind a fi aceeași își dispută un meci de campionat.

  • Celelalte meciuri

Iată programul celorlalte meciuri din etapa 30 de Superliga:

FC Voluntari – U Cluj (vineri, 8 martie, ora 20:00)
FC Botoșani – Farul (vineri, 8 martie, ora 20:00)
Dinamo – UTA (vineri, 8 martie, ora 20:00)
Petrolul – Sepsi (vineri, 8 martie, ora 20:00)
Oțelul – Poli Iași (luni, 11 martie, ora 20:00)

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Serie A, Avancronica etapei 33, 19 - 22 aprilie

Cum titlul în Serie A este ca și decis, știindu-se în mare măsură că va reveni la Milano, lupta pentru celelalte obiective este departe de a fi terminată. De aceea, etapa cu numărul 32 din prima ligă italiană vine cu alte 10 meciuri fotbal,

La Liga, Avancronica Etapa 32, 19 - 22 aprilie

Etapa din această săptămână din La Liga, mai exact cea cu numărul 32, vine cu cel mai așteptat meci al planetei, El Clasico.

Europa League, Avancronică sferturi, manșa retur - 18 aprilie

Încă o săptămână europeană se arată la orizont, iar noi punem toate tunurile pe ziua de joi, ce ne aduce returul sferturilor din Europa League. Cum manșa tur nu a dezamăgit și a adus spectacol fotbalistic pe măsura numelui competiției, ne așteptăm la același lucru și de la cele 4 meciuri fotbal din retur.

Bundesliga, Avancronica Etapa 30, 19 - 21 aprilie

Chiar dacă Bundesliga și-a încoronat noua campioană, lupta pentru celelalte obiective din campionat este departe de a fi gata. Avem o nouă etapă în acest weekend, cea cu numărul 30, cu alte 9 meciuri fotbal ce se vor disputa de vineri și până duminică.

Bundesliga - Retrospectiva etapei 29 (12-14 aprilie)

Toată lumea să salute noua campioană din Bundesliga! Inevitabilul s-a produs, iar etapa cu numărul 30 din prima ligă germană a adus în premieră și o nouă campioană, în compania lui Bayer Leverkusen