Liga Campionilor revine în prim plan cu primele meciuri din optimi - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 4
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Luck 1

Liga Campionilor revine în prim plan cu primele meciuri din optimi

Imagine sport
13 

Liga Campionilor revine în prim plan cu primele meciuri din optimi, oferind oportunități unice pentru pariorii Betano. Marți, 13 februarie, sunt programate primele două confruntări din faza optimilor de finală: FC Copenhaga – Manchester City și RB Leipzig – Real Madrid (22:00).

 

Ce este Bet Builder?

 

Bet Builder este o opțiune inovatoare oferită de Betano, care le permite pariorilor să combine mai multe pariuri din același meci sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Această funcție oferă o flexibilitate crescută și posibilitatea de a obține cote mai mari.

BetBuilder este o opțiune inovatoare oferită de Betano, care vă ajută pe voi, pariorii, să vă personalizați biletele de pariere combinând mai multe selecții din același meci sau din mai multe meciuri pe un singur bilet de pariere. Această funcție vă oferă o flexibilitate crescută și posibilitatea de a obține cote mai mari, permițându-vă să vă exprimați părerea asupra mai multor aspecte ale evenimentelor sportive într-un singur bilet.

Cum vă ajută pe voi, pariorii, să câștigați mai mult?

  1. Personalizare: BetBuilder vă permite să vă construiți propriile bilete de pariere, selectând mai multe opțiuni dintr-un singur meci sau din mai multe meciuri. Astfel, puteți adapta biletele de pariere la propriile voastre strategii și preferințe.
  2. Cote mai mari: Prin combinarea mai multor selecții pe același bilet, BetBuilder vă oferă șansa de a obține cote mai mari decât cele oferite pentru pariurile individuale. Aceasta înseamnă că, în cazul unui pariu câștigător, câștigurile voastre pot fi semnificativ mai mari.
  3. Flexibilitate: Puteți alege dintr-o gamă largă de opțiuni disponibile pentru fiecare eveniment sportiv, inclusiv piețe de pariere standard, precum rezultatul final sau totalul golurilor, dar și piețe mai specifice, cum ar fi numărul de cornere sau cartonașe, marcatorii golurilor și multe altele.
  4. Diversitate: BetBuilder vă oferă o varietate de opțiuni pentru fiecare eveniment sportiv, ceea ce înseamnă că puteți explora și experimenta diferite strategii de pariere pentru a vă maximiza șansele de câștig.

În concluzie, opțiunea BetBuilder de la Betano este o unealtă puternică pentru voi, pariorii, oferindu-vă posibilitatea de a vă personaliza și de a vă optimiza biletele de pariere în funcție de propriile voastre preferințe și strategii, în timp ce vă oferă șansa de a obține cote mai mari și câștiguri mai mari.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Pariați cu încredere: analizați meciurile

 

Betano a ales două meciuri programate în optimile de finală din Liga Campionilor, disponibile în oferta pentru marți, 13 februarie. Betano a activat opțiunea Bet Builder pentru fiecare dintre aceste partide și a combinat un total de șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Prin utilizarea Bet Builder, toate pariurile sunt acum consolidate și accesibile într-un singur loc, simplificând procesul de pariere și oferind mai mult control asupra strategiilor de pariere.

 

FC Copenhaga – Manchester City (22:00)

 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60): Manchester City pornește ca favorită, având o serie impresionantă de meciuri fără înfrângere. Cu o medie de goluri marcate pe meci destul de ridicată, se așteaptă ca această partidă să fie una cu multe ocazii de gol.

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65): Deși Manchester City are un atac puternic, apărarea sa solidă ar putea face dificilă marcarea pentru FC Copenhaga, care, în ciuda formei bune acasă, s-ar putea să întâmpine dificultăți.

Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.32): Manchester City a demonstrat un atac puternic în primele minute ale meciurilor, iar se așteaptă ca acest lucru să se reflecte și în partida cu FC Copenhaga.

 

RB Leipzig – Real Madrid (22:00)

 

Rezultat final – Real Madrid (cota 2.20): Real Madrid vine după o serie impresionantă de victorii și arată o formă excelentă. Cu jucători de clasă mondială precum Karim Benzema și Vinicius Jr., Real Madrid este echipa care pornește ca favorită în această confruntare.

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.53): Ambele echipe au demonstrat capacitatea de a marca în meciurile anterioare, iar atacurile puternice și defensivele solide pot conduce la goluri din partea ambelor echipe.

Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.34): Real Madrid a avut un start puternic în meciurile recente, iar se așteaptă ca această tendință să continue și în partida cu RB Leipzig.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Analize suplimentare și statistici importante

 

Pentru a face alegeri informate, merită să luăm în considerare și alte aspecte relevante:

  • FC Copenhaga s-a confruntat cu dificultăți în meciurile anterioare cu Manchester City, dar s-a dovedit a fi o echipă puternică pe teren propriu în Liga Campionilor.
  • Real Madrid are o istorie impresionantă în competițiile europene și a arătat o formă solidă în ultimele meciuri, mai ales în deplasare.
  • RB Leipzig, deși este o echipă talentată, a avut o serie de rezultate fluctuante în acest sezon.

 

Construiți-vă biletul cu Bet Builder

 

Pentru a beneficia de aceste strategii, accesați meciurile dorite pe Betano și activați Bet Builder pentru a plasa pariurile preferate pe același bilet. Cu Bet Builder, puteți alege din peste 500 de combinații într-un singur meci.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Cote avantajoase pentru câștiguri mari

 

Cu Bet Builder activat la meciurile FC Copenhaga – Manchester City și RB Leipzig – Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, ai posibilitatea să ajungi la o cotă cumulată de 17.42. Asta înseamnă că, cu o miză de 50 de lei, câștigul tău potențial poate ajunge la 871,25 de lei.

Este important de menționat că cotele pot fi supuse unor modificări până la ora meciurilor. Astfel, alegerile făcute sunt informative și pot varia în funcție de evoluția evenimentelor sportive. Fiecare jucător are libertatea de a-și construi propriul bilet de pariere cu Bet Builder activat, bazându-se pe propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri enumerate mai sus sunt integrate pe un singur bilet, utilizând funcția Bet Builder, disponibilă pe platforma Betano. Pentru a profita de această facilitate, accesează meciul dorit din oferta Betano și apasă pe iconița Bet Builder din colțul din dreapta sus a ecranului. După ce aceasta devine albastră, poți plasa mai multe pariuri din același meci, pe același bilet, pentru a-ți construi strategia de pariere.

 

Plasați-vă pariurile acum

 

Puneți-vă strategiile în aplicare și plasați-vă pariurile din Liga Campionilor acum pe Betano. Accesați meciurile dorite, activați Bet Builder și încercați variantele care vă pot aduce câștiguri mari. Succes!

Case pariuri online

100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH

Nr. licenta: L1160657W000330
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 200 Lei

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Alte Stiri

Inter Milano – Atletico Madrid ține capul de afiș, marți, în optimile Ligii Campionilor

Inter Milano, liderul la zi din Serie A, primește replica celor de la Atletico Madrid, în timp ce PSV Eindhoven și Borussia Dortmund completează tabloul zilei într-un duel deschis oricărui rezultat. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

INFOGRAFIC: Echipele invincibile din Europa

În fotbalul european, există echipe care au reușit să rămână invincibile în competițiile interne, demonstrând un nivel ridicat de performanță și stabilitate. Pe platforma Betano, analizăm aceste formații și oferim informații esențiale pentru pariorii pasionați.

Cazinoul Betano a făcut doi milionari în două luni

Cazinoul Betano continuă să fie destinația preferată a celor care își doresc mai mult decât un simplu joc de noroc. Cu o varietate impresionantă de jocuri și premii generoase, acesta reprezintă locul unde visele devin realitate.

Ai auzit de Calendarul de Valentine’s Betano?

Alătură-te acum și fii parte din distracția și câștigurile Calendarul de Valentine’s Betano! Este timpul să-ți faci ziua mai dulce cu ofertele noastre speciale!