Ligue 1 – Avancronică etapa 26 (15-17 martie) - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 1
Imagine Unibet 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Ligue 1 – Avancronică etapa 26 (15-17 martie)

Imagine sport
18 

Înainte de pauza echipelor naționale avem de urmărit o etapă aparte de meciuri fotbal din Ligue 1. Se anunță a fi o rundă în care se joacă derbiuri după derbiuri, din care cei mai câștigați suntem noi, fanii fideli ai competiției. Din nou, PSG nici măcar nu prinde zona de interes între primele trei partide, chiar dacă are programat un joc ce se anunță o reală provocare la Montpellier. Însă avem alte meciuri de evidențiat, după cum se poate observa în cele ce urmează.

 

  • Meciul săptămânii: Rennes – Marseille (duminică, 17 martie, ora 18:05)

Două dintre echipele ce ar fi trebuit să-i pună probleme lui PSG în acest sezon de tranziție al parizienilor, Rennes și Marseille au confruntare directe pentru a prinde un loc de cupă europeană.
Cum îngrămădeala este foarte mare pentru cele șase poziții ce duc garantat în competițiile internaționale din sezonul următor, obiectiv de neratat pentru ambele, din start se anunță un meci fierbinte.
În plus, avem de-a face două dintre echipele aflate într-o formă bună în ultima vreme, cu toate că Rennes a mai scârțâit în ultimele săptămâni. Dar a fost la un pas să câștige la Lille și la PSG, în ambele situații conducând până în minutele de prelungire, ceea ce vorbește de la sine despre capacitatea echipei de a produce daune în tabăra adversă.
De partea cealaltă, Marseille are o formă de invidiat chiar și pentru Manchester City sau PSG. Sunt cinci victorii la rând, după ce a scăpat de Gatusso ca antrenor, timp în care a și marcat nu mai puțin de 18 goluri (o medie de 3,6 goluri pe meci).
Din start, pentru pariuri sportive, ne putem agăța de factorul ofensiv din ambele tabere, iar pariul de GG (ambele marchează în meci) ne face cel mai tare cu ochiul. Avem dovada unui astfel de potențial deznodământ și de la recentele partide ale gazdelor, care indiferent de adversar s-au încadrat într-un astfel de tipar în ultima vreme.
Capacitatea de atac a lui Marseille este crescută de forma fantastică prin care trece Aubameyang, marcator a nouă goluri în ultimele șapte partide pentru OM.
Ca pronosticuri fotbal e riscant de mizat pe un semn anume, fiecare dintre echipe având atuuri prin care să se exprime cu argumente către un rezultat favorabil.

 

Imagine Unibet

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Profita acum

 

  • Brest – Lille (duminică, 17 martie, ora 14:00)

Brest a intrat în hora marilor echipe, iar acum are de întâlnit contestatarele sale. Deși a dat chix în runda precedentă la Lens, Brest a rămas pe locul al doilea – râvnit de mai multe echipe din urma sa, inclusiv de Lille (următorul adversar).
Marele atu al gazdelor ar fi că pe teren propriu s-au descurcat mult mai bine decât în afară, iar acest aspect ar putea fi un plus de moral în abordarea partidei. Pe când Lille are și ea o formă foarte bună, cu două victorii importante în ultimele două deplasări: 1-0 la Reims, în Ligue 1, respectiv 3-0 la Sturm Graz, în Europa League.
Concluzionând, e un meci echilibrat de la care așteptăm să se înscrie puține goluri. Ambele echipe sunt predominant defensive, ceea ce inclusiv un 0-0 pare mai probabil ca oricând.

  • Lens – Nice (sâmbătă, 16 martie, ora 22:00)

Seria derbiurilor ale echipelor implicate în lupta pentru cupele europene este completată de Lens – Nice. Ocupantele locurilor 5 și 6, ultimele două ce asigură prezența în competițiile internaționale din sezonul următor, dar care tind către o situație cât mai bună. În special formația gazdă, care se află pe un trend ascendent și vine din spate.
La Nice sunt probleme în toate privințele, dar în special ca formă sportivă, pentru că a făcut doar un punct din ultimele cinci partide. Iar acela a fost obținut cu Clermont, ultima clasată.

 

Imagine Mozzart - Sport și Cazino

Bonus de pana la 1750 LEI

Profita acum

 

  • Celelalte meciuri din etapa 26:

Iată și programul celorlalte partide din etapa cu numărul 26 din Ligue 1:

Toulouse – Lyon (vineri, 15 martie, ora 22:00)
Nantes – Strasbourg (sâmbătă, 16 martie, ora 18:00)
Monaco – Lorient (duminică, 17 martie, ora 16:00)
Clermont – Le Havre (duminică, 17 martie, ora 16:00)
Reims – Metz (duminică, 17 martie, ora 16:00)

 

 

Imagine Player 2024

Bonus pana la 2000 Lei + 777 Rotiri

Profita acum

 

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Europa League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Iată că avem și primele rezultate ale acestei duble manșe din cadrul sferturilor de finală din Europa League. Joi seară am avut 4 meciuri fotbal ce nu au dezamăgit și au continuat astfel săptămâna europeană de “fotbal șampanie”.

Champions League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 9-10 aprilie

Fotbalul spectacol din Champions League s-a întorsFotbalul spectacol din Champions League s-a întors. S-au înscris nu mai puțin de 18 goluri în aceste dueluri, fotbal la cel mai înalt nivel, întorsături de situație, toate adunate în serile magice de Liga Campionilor, pe care noi le comentăm împreună în textul de mai jos.

Bundesliga - Retrospectiva etapei 28 (5-7 aprilie)

Germania este pe cale să-și afle campioana în etapele ce urmează, echipă care la începutul acestui sezon nu părea una dintre favorite. Până atunci însă analizăm ce s-a petrecut weekendul acesta în etapa 28 din Bundesliga, care a venit cu spectacolul și surprizele ei, în cele 9 meciuri fotbal disputa de vineri și până duminică.

Europa League, Avancronică sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Revenim unde ne place mai mult, anume la meciurile fotbal din primăvara europeană, iar competiția Europa League se întoarce pe stadioane și pe micile ecrane în mare stil.

Serie A - Retrospectiva etapei 31 (5-8 aprilie)

Nici o săptămână nu trece fără să avem parte de fotbal în stil italian, iar weekendul ce nu de mult s-a terminat a fost fără de greșeală. Ne adunăm toate analizele și informațiile în avancronica din rândurile de mai jos, unde am analizat etapa cu numărul 31 din Serie A, cu 10 meciuri fotbal întinse pe 4 zile.