Ligue 1 – Avancronică etapa 27 (39-31 martie) - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 1
Imagine Unibet 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Ligue 1 – Avancronică etapa 27 (39-31 martie)

Imagine sport
14 

Ne așteaptă una dintre cele mai tari etape din campionatul francez, în care avem meciuri fotbal așteptate de la startul sezonului de Ligue 1. Pe lângă câteva derbiuri cu multe pasiuni, orgolii și istoric la mijloc, avem parte și de dueluri ce se pot anunța definitorii pentru restul sezonului. Este un campionat inedit față de ultimii ani, cu doar 18 echipe, ceea ce înseamnă că și numărul de etape este mai scăzut spre deosebire de precedentele sezoane. Iar această condensare a valorilor a dat roade până acum, pentru că avem parte de o ediție de campionat extrem de spectaculoasă.

  • Meciul săptămânii: Marseille – PSG (duminică, 31 martie, ora 21:45). 

 

Stă toată Franța în loc la derbiul Marseille – PSG, cel mai important meci din campionat. Chiar dacă pentru Paris nu este un meci definitoriu în economia clasamentului, pentru ca sezonul să poată fi considerat drept unul reușit este necesară o victorie pe terenul marii rivale. Cu atât mai mult cu cât Marseille este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. Iar cele 24 de meciuri oficiale la rând ale PSG-ului în care n-a pierdut stau mărturie că treaba e serioasă de-a dreptul pentru trupa antrenorului Luis Enrique.
Este un prilej și pentru Mbappe să părăsească derbiul Franței cu o victorie și cel puțin un gol semnat pentru echipa sa – la ce se preconizează a fi ultimul său sezon în Hexagon.
De partea cealaltă, Marseille are nevoie de victorie ca de aer, aproape că nici rezultatul de egalitate nu poate fi considerat satisfăcător la situația de față. Cu toate că a făcut o serie de rezultate pozitive, OM încă se află în afara locurilor de cupă europeană. Ceea ce ar reprezenta un mare dezastru sportiv și financiar pentru echipa din Marsilia.
Orgoliul gazdelor, care vor fi sprijinite de un public efervescent, poate să reducă din valoarea netă a adversarilor.
Pentru un astfel de meci putem întâlni diverse promoții benefice pentru pariori la casele de pariuri online. Trebuie doar puțină preocupare în această direcție și se poate profita din plin.
Ca ponturi pariuri, cel mai indicat pariu pare a fi cel de X2 și peste 1,5 goluri înscrise în meci, la care avem o cotă de 1,65 la Betano.
Se poate miza și pe 2 solist, la cotă 2,15 – extrem de generoasă pentru probabilitatea reală din meci. Plus că cei mai sceptici în privința Parisului pot opta și pentru un pariu la goluri, în care e de așteptat ca ambele formații să contribuie cu câte cel puțin o reușită pe tabelă.

 

Imagine Mozzart - Sport și Cazino

Bonus de pana la 1750 LEI

Profita acum

 

  • Lille – Lens (vineri, 29 martie, ora 22:00)

 

Runda din Franța începe cum se cuvine pentru una de gală. Cu derbiul nordului, între vecinele Lille – Lens. Nu sunt doar vecine geografic, dar sunt foarte apropiate și din postura de clasament sportiv. Lille încearcă să-și protejeze clasarea pe unul dintre primele patru locuri, ceea ce i-ar aduce calificarea în Champions League. Pe când Lens are o dublă-presiune. O dată, prin cea de progresie către primele patru poziții – de un de o poate deturna chiar pe rivala Lille. Iar a doua este legată de revirimentul de la Rennes și Marseille, echipe ce îi periclitează însuși locul 6 (ultimul de cupă europeană). Lens vine după un sezon în care încheiase drept vicecampioană, postură la care încă mai speră cu un run favorabil de rezultate pe final.

  • Lyon – Reims (sâmbătă, 30 martie, ora 22:00)

 

Cine câștigă meciul poate să mai spere măcar ca fantezie pe final de sezon la o clasare pe un loc de cupă europeană. Lyon vine de departe, de pe ultimul loc, dar seria foarte bună de rezultate i-a rezolvat problema cu rămânerea în Ligue 1 – chiar și fără a mai fi amenințată de un potențial baraj.
Iar echipa lui Vil Stil încearcă să producă marea cu sarea, iar Reims vizează o clasare improbabilă pe un loc de cupă europeană. Cum etapele se tot scurg, un eventual eșec în deplasare la Lyon, ar cam pecetlui definitiv soarta lui Reims și ar fi pusă în pericol chiar poziționarea în prima jumătate de clasament.

 

Imagine Winmasters

100% Bonus până la 400 LEI

Profita acum

 

  • Celelalte meciuri din etapa 27

 

Iată și programul celorlalte partide din etapa cu numărul 27 din Ligue 1:

FC Metz – Monaco (sâmbătă, 30 martie, ora 18:00)
Lorient – Brest (duminică, 31 martie, ora 14:00)
Nice – Nantes (duminică, 31 martie, ora 16:00)
Clermont – Toulouse (duminică, 31 martie, ora 16:00)
Le Havre – Montpellier (duminică, 31 martie, ora 16:00)
Strasbourg – Rennes (duminică, 31 martie, ora 18:05)

 

Imagine Get

200 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Get's Bet

Profita acum

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Europa League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Iată că avem și primele rezultate ale acestei duble manșe din cadrul sferturilor de finală din Europa League. Joi seară am avut 4 meciuri fotbal ce nu au dezamăgit și au continuat astfel săptămâna europeană de “fotbal șampanie”.

Champions League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 9-10 aprilie

Fotbalul spectacol din Champions League s-a întorsFotbalul spectacol din Champions League s-a întors. S-au înscris nu mai puțin de 18 goluri în aceste dueluri, fotbal la cel mai înalt nivel, întorsături de situație, toate adunate în serile magice de Liga Campionilor, pe care noi le comentăm împreună în textul de mai jos.

Bundesliga - Retrospectiva etapei 28 (5-7 aprilie)

Germania este pe cale să-și afle campioana în etapele ce urmează, echipă care la începutul acestui sezon nu părea una dintre favorite. Până atunci însă analizăm ce s-a petrecut weekendul acesta în etapa 28 din Bundesliga, care a venit cu spectacolul și surprizele ei, în cele 9 meciuri fotbal disputa de vineri și până duminică.

Europa League, Avancronică sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Revenim unde ne place mai mult, anume la meciurile fotbal din primăvara europeană, iar competiția Europa League se întoarce pe stadioane și pe micile ecrane în mare stil.

Serie A - Retrospectiva etapei 31 (5-8 aprilie)

Nici o săptămână nu trece fără să avem parte de fotbal în stil italian, iar weekendul ce nu de mult s-a terminat a fost fără de greșeală. Ne adunăm toate analizele și informațiile în avancronica din rândurile de mai jos, unde am analizat etapa cu numărul 31 din Serie A, cu 10 meciuri fotbal întinse pe 4 zile.