Lucruri pe care trebuie să le știi ca începător în pariuri sportive - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Lucruri pe care trebuie să le știi ca începător în pariuri sportive

10 

Dacă ești începător în pariuri sportive, este posibil să fii descurajat și să nu știi cum să începi. Există însă mai multe lucruri de bază pe care trebuie să le înțelegi dacă plasezi pariuri pentru prima dată.

Primul pas este să înțelegi conceptele de bază ale pariurilor sportive, care constă în a plasa un pariu pe rezultatul unui anumit eveniment sportiv, cum ar fi un meci de fotbal sau de baschet. Trebuie să ai în vedere trei concepte principale: selecția, care se referă la alegerea unui rezultat clar pentru a paria, miza, adică suma pe care o pariezi, și cotele, care reprezintă probabilitatea unui eveniment și cât vei fi plătit de către casa de pariuri dacă biletul tău este câștigător.

Pariurile sportive și informația înaintea pariului

În al doilea rând, fie că ești începător în pariuri sportive sau experimentat, trebuie să te informezi. Este important să fii la curent cu performanța echipei tale preferate și cu marcatorii, să înveți de la pariori mai experimentați și să plasezi pariuri cunoscute și simple. Trebuie să te ferești de selecții complicate și să consulți zecile de site-uri cu ponturi pentru pariuri din România.

În al treilea rând, trebuie să menții așteptări realiste. Este important să-ți controlezi mereu bugetul și să nu te lași purtat de val, chiar dacă ai nimerit câteva selecții norocoase în mod consecutiv.

Trebuie să înțelegi că chiar și pariorii profesioniști care trăiesc din asta pierd în medie 40-45% din pariurile plasate. În cele din urmă este important să pariezi doar pe sporturi pe care le cunoști. Acesta este cel mai important sfat și îți poate spori șansele de a plasa un pariu câștigător.

Cum să pariezi pentru a ieși pe plus la pariurile sportive

Ca începător, dacă îți dorești să înregistrezi un profit atunci când îți faci bilanțul pariurilor după câteva luni, ar trebui să te axezi pe pariurile simple, deoarece cele multiple sunt mai influențate de noroc. De exemplu, să zicem că plasezi 10 bilete simple, fiecare cu 10 pronosticuri - chiar dacă ai câștigat 9 pariuri din fiecare bilet (adica 90% din pronosticuri), nu vei câștiga nimic.

În schimb, dacă câștigi doar 10 pariuri din 100, dar toate pe același bilet, vei avea un bilet câștigător. Așadar, pariurile multiple depind mult de noroc.

Mai există și o altă problemă: cu cât ai mai multe meciuri pe bilet, cu atât va scădea valoarea acelui pariu, deoarece payout-urile sunt cuprinse între 88% și 95%, iar cotele se înmulțesc atunci când sunt pe același bilet. Astfel, se poate întâmpla să ai un bilet de cotă 21.67, dar cu doar 3.12% șanse să câștigi biletul (aceasta este o situație întâlnită adesea la un bilet cu 5 selecții de cote 1.85).

Cei care vând ponturi 100% sigure pentru pariurile sportive profită de naivitatea unui începător în pariuri sportive

În mediul online există numeroși escroci care se folosesc de naivitatea pariorilor începători și le promit ca, pentru o sumă de bani, le oferă ponturi la pariurile sportive sigure.

Această afirmație este valabilă doar pentru cei care le oferă, deoarece își asigură câștiguri sigure de pe urma celor creduli care le urmează. În fiecare zi există țepari care încearcă să înșele pariorii naivi, oferindu-le ponturi care promit siguranță deplină (desi acest lucru nu există) sau înapoierea banilor în caz de pierdere.

Chiar dacă unii dintre acești indivizi își respectă promisiunea și returnează banii, de obicei nu includ și miza pariului (desi este greu de crezut că ar face acest lucru). Este important să eviți să iei în serios ponturile care pretind că sunt 100% sigure.

Siteuri de încredere unde pariorii pot apela pentru a juca la pariuri sportive

Există site-uri de încredere, precum noi, unde există analize bine fundamentate, iar șansele ca la sfârșit de lună să fii pe plus sunt mai ridicate. Înainte de a lua decizii, caută pe internet subiecte precum "țepă paid picks", "țepă ponturi plătite" sau "mafia paid picks" pentru a te informa despre pericolele acestor practici.

Pariurile sportive pot fi distractive și profitabile, însă dacă ești începător trebuie să înțelegi conceptele de bază înainte de a începe să pariezi. Seleția, miza și cotele sunt cele trei elemente principale care trebuie luate în considerare. Informațiile sunt importante, iar menținerea unor așteptări realiste poate ajuta la menținerea unui buget echilibrat.

Pentru a obține profit, este mai bine să te concentrezi pe pariurile simple, deoarece pariurile multiple sunt mai influențate de noroc. Mai mult, există mulți escroci care se folosesc de naivitatea pariorilor și le oferă ponturi sigure la pariurile sportive, dar este important să eviți astfel de persoane. Pariurile sportive ar trebui să fie o activitate distractivă, cu o investiție financiară rezonabilă, și cu o cantitate adecvată de informații înainte de a plasa un pariu.  Chiar dacă la început nu o să câștigi foarte mult, cu puțină disciplină și un spirit de observație, în câteva luni, hobby-ul tău îți va rotunji, lună de lună, contul.

Nu uita de jocul responsabil! Află de la noi tot ce trebuie să știi despre Cum să pariezi responsabil la jocurile de noroc.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

INFOGRAFIC: Șansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor

Azi și mâine ne aduc în față meciurile retur din sferturile de finală în Liga Campionilor, iar pe Betano am investigat perspectivele celor opt echipe rămase în competiție de a avansa în semifinalele Ligii Campionilor, ținând cont de rezultatele din tur și de forma de moment.

Descoperă cea mai complexă ofertă de Loterii Internaționale, doar pe Betano!

Pariurile pe Loterii Internaționale au devenit una dintre cele mai populare modalități de câștig printre pasionații de jocuri de noroc din România. Betano îți oferă o experiență de joc unică și captivantă cu cea mai variată ofertă de pariuri pe loterii, extrageri live, statistici în timp real și posibilitatea de a plasa pariuri în avans.

Serie A, Avancronica etapei 33, 19 - 22 aprilie

Cum titlul în Serie A este ca și decis, știindu-se în mare măsură că va reveni la Milano, lupta pentru celelalte obiective este departe de a fi terminată. De aceea, etapa cu numărul 32 din prima ligă italiană vine cu alte 10 meciuri fotbal,

La Liga, Avancronica Etapa 32, 19 - 22 aprilie

Etapa din această săptămână din La Liga, mai exact cea cu numărul 32, vine cu cel mai așteptat meci al planetei, El Clasico.

Europa League, Avancronică sferturi, manșa retur - 18 aprilie

Încă o săptămână europeană se arată la orizont, iar noi punem toate tunurile pe ziua de joi, ce ne aduce returul sferturilor din Europa League. Cum manșa tur nu a dezamăgit și a adus spectacol fotbalistic pe măsura numelui competiției, ne așteptăm la același lucru și de la cele 4 meciuri fotbal din retur.