Luptă pentru tronul de la Roland Garros, lăsat liber de "Zeul Tenisului" Nadal - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1

Luptă pentru tronul de la Roland Garros, lăsat liber de “Zeul Tenisului” Nadal

Imagine sport
9 

Rafael Nadal, stăpânul neînfricat al zgurii de la Roland Garros, a fost înlăturat din lupta pentru coroana supremă! Lumea tenisului este zguduită de absența devastatoare a "Regele" Nadal, care, din nefericire, a suferit o accidentare care l-a împiedicat să pășească pe terenurile sacre ale turneului din capitala Franței în anul 2023. Această neașteptată absență a lăsat în urmă un teren de bătălie deschis, în care orice rezultat este posibil.

De-a lungul anilor, Nadal a fost un adevărat colos al acestui turneu, triumfând de nicio mai puțin de 14 ori și suferind doar trei înfrângeri în întreaga sa carieră la Roland Garros. Cifrele sale sunt impresionante și demne de înspăimântare. Spaniolul a obținut nici mai mult, nici mai puțin de 112 victorii în acest turneu, stabilind astfel un record absolut în istoria competiției pariziene. Doar Martina Navratilova, cu cele 120 de succese de la Wimbledon, îl întrece în ceea ce privește numărul de victorii într-un turneu major.

Cu toate acestea, fără prezența imensă a lui Nadal pe teren, tronul regal de la Roland Garros este acum într-o stare de haos și incertitudine. Principalul favorit, din prisma experienței și renumelui său, este Novak Djokovic, care pare să aibă un avantaj incontestabil în această luptă. Cu toate acestea, "lupii tineri" din circuit au și ei cuvântul lor de spus și nu vor lăsa această oportunitate rară să le scape printre degete.

Într-adevăr, privind în retrospectivă rezultatele lui Nadal la Roland Garros atunci când nu a câștigat cele 14 titluri pe zgura pariziană, putem observa că există jucători care au reușit să-l înfrunte cu demnitate și să-i pună la încercare supremația.

2009, optimi – Robin Soderling;
2015, sferturi – Novak Djokovic;
2016, turul 3 – abandon;
2021, semifinale – Novak Djokovic;

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

În 2009, în optimi, Robin Soderling a izbutit să-l învingă într-o bătălie epuizantă. Apoi, în 2015, Djokovic, rivalul său de moarte, a reușit să-l elimine în sferturi. În 2016, din nefericire pentru fanii săi, Nadal a fost nevoit să se retragă în turul 3 din cauza unei accidentări. Și în 2021, în semifinale, Djokovic a dovedit din nou că este un adversar redutabil pentru "Regele" Nadal.

Este demn de menționat că în cele 14 finale disputate la Roland Garros, Nadal nu a fost niciodată nevoit să treacă prin încleștări epice în cinci seturi. Acest lucru vorbește despre dominația și autoritatea sa absolute asupra zgurii pariziene.

Astfel, în absența lui Nadal, ne așteaptă o luptă incendiară pe terenurile de la Roland Garros. Cine va cuceri coroana vacantă? Va reuși Djokovic să-și completeze palmaresul cu un nou titlu de Mare Șlem sau vor apărea noi războinici care să se ridice în fruntea bătăliei? Rămâne de văzut într-un spectacol dramatic, care promite să aducă surprize și emoții până la ultimul punct jucat.

 

Top 5 adversari ai lui Nadal la Roland Garros:

8-2 cu Novak Djokovic;
6-0 cu Roger Federer;
4-0 cu David Ferrer;
4-0 cu Dominic Thiem;
3-1 cu Robin Soderling.

Cu pustiul tron al lui Rafael Nadal la Roland Garros, se conturează o bătălie epocală între Novak Djokovic, singurul reprezentant rămas din triumviratul de aur al tenisului masculin, și fioroasa generație tânără, care bate la ușa gloriei. Absența lui Nadal a deschis porțile competiției pentru orice rezultat, iar acum este momentul ca Djokovic să se confrunte cu cei ce vor să-i răstoarne dominația.

Cu siguranță, numele lui Djokovic reprezintă vârful favorit al acestei bătălii, având în vedere experiența și palmaresul său impresionant. Cu toate acestea, tinerii lupi din circuit au altă părere și sunt hotărâți să nu lase să le scape această ocazie unică. Carlos Alcaraz, cu stilul său agresiv și talentul remarcabil, își face simțită prezența, demonstrând că este pregătit să se măsoare cu cei mai buni. Stefanos Tsitsipas, cunoscut pentru jocul său spectaculos și forța mentală, caută să-și atingă adevărata glorie pe zgura pariziană. Holger Rune, o tânără speranță din Danemarca, aduce o energie proaspătă și ambiție de neoprit. Și nu trebuie să uităm de temutul Daniil Medvedev, cu jocul său agresiv și determinarea să cucerească titluri majore.

Roland Garros 2023 promite să fie un război epic, în care se vor ciocni vechii titani și noii eroi ai tenisului masculin. Fiecare lovitură va aduce suspans, fiecare punct va fi o luptă pentru supremație. Cine va înfrânge adversarii și va cuceri coroana vacantă? Va reuși Djokovic să-și păstreze poziția de lider sau generația tânără va dovedi că timpul schimbă echilibrul puterii? Turneul din capitala Franței va dezvălui răspunsurile, iar fanii vor fi martorii unei lupte memorabile între experiență și tinerețe, între tradiție și revoluție.

Toate privirile sunt acum ațintite asupra acestui turneu legendar, unde în absența lui Nadal se deschide o nouă eră în tenisul masculin. Să înceapă bătălia pe zgura pariziană!

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Carlos Alcaraz (Spania / 1 ATP / 20 ani)

 

Carlos Alcaraz, tânărul prodigios din Spania, pregătit să tulbure apele la Roland Garros 2023! La doar 20 de ani, Alcaraz a devenit o forță inevitabilă în lumea tenisului masculin, iar zgura i-a devenit adevărata arenă a triumfului său. Cu o cotă de 2.10 oferită de Betano, acesta promite să aducă senzația pe terenurile sacre ale Parisului.

Anul 2023 a fost unul spectaculos pentru Alcaraz, în special pe zgură. Cu un record impresionant de 20-2 în acest an, a demonstrat o formă fizică și mentală de neclintit. A reușit să cucerească nu mai puțin de patru titluri, două dintre ele pe zgură, arătându-și astfel supremația pe această suprafață tradițională. Determinarea și agresivitatea lui Alcaraz i-au asigurat un loc de frunte în circuitul profesional, iar acum își dorește să își însușească coroana de la Roland Garros.

În 2022, Alcaraz a strălucit la Roland Garros, ajungând până în sferturile de finală, într-o performanță impresionantă pentru un jucător de doar 19 ani. Această experiență îl va inspira și îl va motiva să-și depășească limitele în anul următor. Cu fiecare meci jucat, Alcaraz a acumulat încredere și maturitate, iar acum este pregătit să facă un salt uriaș în cariera sa.

Roland Garros 2023 va fi o provocare enormă pentru tânărul spaniol, dar el nu se teme de adversarii de talie mondială. Cu un joc ofensiv și puternic, Alcaraz va încerca să-și impună ritmul și să cucerească terenul cu fiecare lovitură. Va fi o priveliște fascinantă pentru fanii tenisului, care vor fi martorii transformării unui talent promițător într-o adevărată forță a sportului.

Înconjurați de așteptări și speranțe, ochii lumii tenisului sunt ațintiți acum asupra lui Carlos Alcaraz. Va reuși să treacă de barierele sferturilor de finală și să ajungă și mai departe? Roland Garros 2023 va oferi răspunsul la această întrebare și va dezvălui dacă tânărul spaniol poate deveni noua stea a zgurii de la Paris.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Novak Djokovic (Serbia / 2 ATP / 36 ani)

 

Novak Djokovic, legenda vie a tenisului sârb, se pregătește să-și reclame coroana pierdută la Roland Garros 2023! Cu o cotă de 3.10 oferită de Betano, Djokovic rămâne unul dintre favoriții de top în ciuda recordului său pe zgură în acest an.

Anul 2023 nu a fost cel mai strălucitor pentru Djokovic pe zgură, având un record de 5-3. Cu toate acestea, nu trebuie subestimată voința și experiența acestui mare campion. Deși nu a reușit să cucerească titluri pe zgură în acest sezon, Djokovic a demonstrat în repetate rânduri că poate învinge orice adversar și poate domina terenul cu lovituri precise și o forță mentală de neclintit.

Cu două titluri deținute la Roland Garros (în 2016 și 2021), Djokovic a dovedit deja că poate triumfa pe aceste terenuri sacre. Cu ambiția sa nesfârșită și setea de victorie, acesta vrea să adauge un al treilea titlu în palmaresul său impresionant. Roland Garros este pentru Djokovic o arenă specială, unde și-a lăsat amprenta și a scris pagini memorabile în istoria tenisului.

La 36 de ani, Djokovic încă demonstrează o formă fizică și mentală de excepție. Stilul său de joc agresiv și adaptabilitatea la diferitele suprafețe îl fac să fie un adversar de temut pentru oricine. Cu fiecare meci jucat, Djokovic își consolidează legenda și continuă să-și îmbogățească palmaresul.

Roland Garros 2023 va fi o luptă aprigă pentru Djokovic, dar el este obișnuit cu presiunea și se ridică întotdeauna la înălțimea așteptărilor. Va fi nevoie de strategie, concentrare și rezistență pentru a trece de adversarii de temut și a-și atinge scopul final. Fanii tenisului vor avea privilegiul de a urmări o adevărată bătălie între Djokovic și ceilalți aspiranți la titlu.

Toate privirile sunt ațintite acum asupra lui Novak Djokovic, în căutarea revirimentului său la Roland Garros. Va reuși să-și recapete tronul și să devină încă o dată campionul suprem al zgurii pariziene? Numai timpul și fiecare lovitură jucată vor dezvălui răspunsul în această epopee a tenisului masculin.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Holger Rune (Danemarca / 4 ATP / 20 ani)

 

Holger Rune, tânăra speranță din Danemarca, este gata să facă valuri la Roland Garros 2023! La doar 20 de ani, Rune a atras atenția lumii tenisului cu jocul său îndrăzneț și ambiția sa nesfârșită. Cu o cotă de 8.00 oferită de Betano, Rune este considerat o surpriză plină de potențial în această competiție prestigioasă.

Anul 2023 a fost unul promițător pentru Rune, în special pe zgură. Cu un record impresionant de 13-3 pe această suprafață în acest an, a demonstrat că este o forță de luat în seamă pe terenurile de zgură. A reușit să cucerească un titlu, chiar pe zgură, confirmând astfel progresul său și potențialul enorm. Holger Rune este hotărât să-și continue ascensiunea și să atragă privirile prin jocul său agresiv și imprevizibil.

La Roland Garros 2022, Rune a reușit să ajungă până în sferturile de finală, ceea ce a fost o performanță impresionantă pentru un jucător atât de tânăr. Experiența acumulată anul trecut îi va fi de mare folos în această ediție a turneului, iar el este hotărât să depășească limitele și să avanseze și mai departe în competiție.

Roland Garros 2023 va fi un test important pentru Rune, dar el nu se teme de provocări. Jocul său plin de energie și determinarea de a învinge îl fac un adversar redutabil pentru orice oponent. Va fi fascinant să vedem cum își folosește abilitățile sale pentru a învinge adversari de talie mondială și a avansa în turneu.

Toate privirile sunt acum ațintite asupra lui Holger Rune, tânărul din Danemarca care se pregătește să impresioneze la Roland Garros. Va reuși să depășească limita sferturilor de finală și să avanseze către noi culmi de glorie? Roland Garros 2023 va oferi răspunsul, iar fanii tenisului vor fi martorii ascensiunii unei noi stele în universul sportului alb.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

.

Nu uita de Avans de 2 Seturi

 

În mijlocul febrei tenisului de la Roland Garros, Betano aduce în prim-plan o ofertă captivantă - promoția "Avans de 2 Seturi". Cu această ofertă specială, pariul tău devine verde într-un mod inedit și plin de adrenalină.

Cum funcționează? E simplu! Promoția se aplică doar pe pariurile plasate înainte de începerea meciului pe piața "Câștigător meci". Dacă jucătorul pe care ai pariat reușește să obțină un avans de 2-0 la seturi, ai câștigat deja, indiferent de rezultatul final al meciului!

Cu alte cuvinte, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul, tu vei sărbători victoria ta imediat ce jucătorul tău ajunge la un avans de 2 seturi. Nu va mai trebui să-ți faci griji sau să aștepți sfârșitul meciului, pentru că pariul tău se va declara câștigător automat.

Această ofertă specială aduce un plus de emoție și suspans în experiența ta de pariere la Roland Garros. Te poți bucura de performanțele jucătorilor și deascensiunea lor către victorie, știind că un avans de 2 seturi îți va aduce succesul dorit. Este o oportunitate excelentă de a-ți maximiza câștigurile și de a trăi momente palpitante pe terenurile zgurii pariziene.

Nu rata această ofertă tentantă! Profită de promoția "Avans de 2 Seturi" de la Betano și fă pariurile tale la Roland Garros și mai interesante și mai avantajoase. Urmărește meciurile cu sufletul la gură, știind că victoria poate fi a ta mai devreme decât te aștepți!

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Luptă aprigă pentru calificare în Grupa B din Cupa României Betano

Cu toate aceste informații la îndemână și cu ajutorul Bet Builder, poți avea parte de o experiență de pariere captivantă și să-ți mărești șansele de câștig în timpul meciurilor din Grupa B din Cupa României Betano. Pregătește-te să trăiești intensitatea fotbalului și emoțiile parierilor, iar succesul să fie de partea ta!

România vs. Serbia: duelul de handbal la Campionatul Mondial

Încheiem cu un îndemn la pasiune și susținere pentru naționala noastră de handbal în meciul România vs. Serbia. Hai să fim alături de tricolore și să le dăm energie pozitivă pentru a obține succesul. Pariază cu încredere și bucură-te de un handbal de calitate la Campionatul Mondial!

Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico: duelurile de duminică din fotbalul European

Azi, 3 decembrie, fotbalul european aduce în prim-plan două meciuri palpitante: Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico Madrid.

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.